Marcin Czyczerski 27.03.2004 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 Powiem krótko : 20% niezmiennie od pierwszej wyceny w grudniu do tej pory ( to oczywiście opcja najkorzystniejsza , bo w róznych firmach -różne rabaty). No to gratuluję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
REYS 27.03.2004 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 A CZY KTOŚ MA JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA Z DACHÓWKĄ BETONOWĄ PRO-DACH? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tommco 27.03.2004 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 A ja mam Braasa Frankfurter czerwony. Troszkę jest mniej popularna...ale bardzo ładna. Fajnie wygląda na prostych dachach. Możecie podziwiać na dole (link do galerii) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcin Czyczerski 27.03.2004 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2004 A CZY KTOŚ MA JAKIEŚ DOŚWIADCZENIA Z DACHÓWKĄ BETONOWĄ PRO-DACH? Ja się nią interesowałem, bo tania... Ale chyba już trochę za tania.... I z wyglądu wśród 4 innych dachówek poznałem, która jest z Prodachu... Ma inną strukturę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 28.03.2004 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 TONDACH - Marsylka 12, brązowa angoba.... decyzję podejmę na dniach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 28.03.2004 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2004 TONDACH - Marsylka 12, brązowa angoba.... decyzję podejmę na dniach Krystian, ja byłam zdecydowana na Tondach w listopadzie, kiedy był jeszcze atrakcyjny finansowo (cena równa blachodachówce, czy dachówce betonowej...). W tej chwili, po podwyżkach, cena jest porównywalna do sprawdzonych i pewniejszych dachówek ceramicznych (jakich firm - można się domyślić ), które wcześniej były dużo droższe od produktów Tondach. Ponieważ nie zdążyłam w odpowiednim czasie - teraz zrezygnowałam i skierowałam wzrok ku innym. Są różne zdania co do jakości gliny w Hranicach , słyszałam trochę niepochlebnych opinii (również od dekarzy). To prawda, że wśród forumowiczów użytkujących Tondach nie było specjalnych narzekań, ale... przy porównywalnej cenie - wolę kupić coś pewniejszego. pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarcinU 08.04.2004 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Jak ktoś nie wierzy to proszę spojrzeć na dachy kostek sprzed 15 lat... Bierze obrzydzenie? to samo będą czuli ludzie patrząc na nasze dachy za 20 lat. Chyba nie do końca masz rację. Spójrz na dachy np. kilkusetletnich kosciołów. Chę? Bierze obrzydzenie? A na stare domy (no oczywiście te jakoś utrzymane, a nie zaniedbane i opuszczone)? Dachy kostek płaskie, czarne, smołowane i śmierdzące to nie jest dobre porównanie. Sam mam właśnie dylemat Braas czerwony celtycka czy ceramiczna (Rupp Sirius albo Wiekor). Muszę dołożyć 3-4 tys. do ceramicznej i się łamię. Jak się na nie patrzy to widac wyraźnie jakość wykonania i materiału, ale ta kasa ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryby 08.04.2004 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2004 Marcin za lat kilka (naście) obie będą wyglądały podobnie. Też przez jakis czas miałem ten problem. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ula i Sławek 10.01.2005 02:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 VOLTA1 w grudniu 2003 napisała: Jeśli zaś chodzi o z zielenienie dachu, to znajomy który ma dachówkę ceramiczną i mieszka przy lesie twierdzi, że zielenieje od drzew liściastych a nie iglastych - na mojej działce rosną tylko sosny - za rok dam znać czy mi dach zielenieje. I jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
idkam 10.01.2005 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 Witajcie, proszę popatrzeć na daszek... http://www.dobredomy.pl/?id_project=21 Co wybrać??? Eutonit czy Creaton o 6 tys. droższy?????????????Czy warto zacisnąć pasa i zdecydować się na Creatona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joasia 10.01.2005 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2005 My zacisnęliśmy i kupiliśmy Creatona. Czy warto naprawdę, czy ulegliśmy reklamie - sama tak do końca nie wiem... W każdym razie kupiliśmy Kera Biber - to jest taka dachówka wypalona w wyższej temperaturze na klinkier. Mam nadzieję, że to zaprocentuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ella 12.01.2005 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2005 Witajcie, proszę popatrzeć na daszek... http://www.dobredomy.pl/?id_project=21 Co wybrać??? Eutonit czy Creaton o 6 tys. droższy????????????? Czy warto zacisnąć pasa i zdecydować się na Creatona? Idkam, na mój gust trochę dziwne zestawienie - Euronit (relatywnie niska półka cenowa) i Creaton (bardzo wysoka półka). Jest przecież wiele możliwości w "średnicy" - kompromis w relacji jakość / cena. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts