emems 15.07.2003 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Niejako, że jesteśmy wielkimi dziećmi.. a mężczyźni to już całkiem wielkie dzieci tylko z drogimi zabawkami Zakładam wątek dla tych co lubią kreskówki, bajki i inne takie. A wiem że my jako dużaki lubimy ze swoimi pociechami je oglądać. Opowiedzcie swoje ulubione, podajcie swoją ulubioną postać bajkową, może jakieś historie związane z oglądaniem kreskówek... Dowolność wypowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myrmota 15.07.2003 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 A gdzie Scobby Doo i Jaskiniowcy (to z tego co pamiętam Hanna Barbera) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 15.07.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Ja głosuję na Reksia - za grafikę, ciepło i humor Mimo upływu czasu Reksio jest też ulubioną bajką mojej córki - kazała sobie kupić kasety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 15.07.2003 09:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Dla mnie - Żwirek i Muchomorek. Moje dzieci teraz to oglądają, a ja razem z nimi. Oglądałam te bajki jako dziecko, oczywiście, ale dopiero teraz widzę, ile humoru dla dorosłych w nich przemycono! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 15.07.2003 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Ja też głosowałam na Żwirka! Niezapomniany klimat, muzyka, no i humor, o którym pisała Magmi.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 15.07.2003 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 wilk i zająć, bolek i lolek , struś pędziwiatr, królik bugs, ogólnie wszystkie Looney Toons, no i Johny Bravo, ale to nie zawsze dla dzieci )))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiek 15.07.2003 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Jest taka kreskówka Pomysłowy Dobromir. Jedna z moich ulubionych. Ostatnio dowiedziałam się, że scenariusz od niej pisał pan Adam Słodowy. Ku mojej radości moje dzieci też gdzieś ją obejrzały i zaczęły się zachwycać jaka fajna.... Jeszcze był Zaczarowany ołówek. I pewnie już mało kto pamięta: Barbapapa. Kreskówka, która mignęła w telewizji, musiała zrobić na mnie wrażenie, bo pamiętam ją do dziś. Nigdy później się na nią nie natknęłam... No i jeszcze Krecik, jego urok doceniłam, gdy moje szkraby zaczynały oglądać dobranocki. No cóż, tym razem nie zagłosuję . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 15.07.2003 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 barbapapa o tak !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 15.07.2003 11:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 wiecie co ja to nawet miałam w domu gdziesik książeczkę z Barbapapą !!! Trzeba się będzie na stryszek wybrać ... koniecznie.... A co do Pomysłowego Dobromira i Zaczarowanego Ołówka to sama byłam nimi zachwycona oj przydałby się taki ołówek na budowie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolana 15.07.2003 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Wahałam się między Reksiem a Bolkiem i Lolkiem. Zagłosowałam jednak na Reksia, przyczyniła sie do tego fascynacja mojej 4-letniej córki ta bajką. Ma też kasetę z Bolkiem, ale Reksia każe puszczać sobie znacznie częściej , czasem za często Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2003 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Głosowałam za Żwirkiem i Muchomorkiem. Była jeszcze taka bajka: Delfin Um. Zawsze jak była w telewizji podwórko natychmiast robiło się puste, żadnego dzieciaka - wszyscy biegliśmy do najbliższego domu, żeby tylko się nie spóźnić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2003 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 A Zaczarowny Ołówek? Nie z kreskówek Colargol,przez którego notorycznie wylewałam łzy. Pamiętacie jak dawał występ i zaczął padać deszcz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 16.07.2003 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Opal, oj to to, to to!!! Przed wakacjami MUSIAŁEM zacząć środę od Colargola w TVP 1... i też czasem ryczałem jak bóbr... to chyba nienormalne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.07.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 A ja uwielbialam Wilka i Zajaca Dla mnie to juz kultowe scenki: np. jak zajaczek w sklepie z telewizorami spiewal O sole mio No i te slynne: Zajac, nu pagadi! albo : Zajac, ty mnie slyszysz? Slyszu, slyszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 16.07.2003 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 ponury, No nie wiem. Ja to myślę,że to było pastwienie się nad dziećmi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.07.2003 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Opal, co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.07.2003 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Ok, juz wiem A co do Wilka i Zajaca przypomniala mi sie jeszcze scena, jak wilk w wielkiej misce zjezdzal po ruchomych schodach i wpadla na niego chyba hipopotamica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 16.07.2003 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 A czy ktos pamieta Sindbada Zeglarza i ta okropna czarownice Tabaze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 16.07.2003 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Ja pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 17.07.2003 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 ponury, No nie wiem. Ja to myślę,że to było pastwienie się nad dziećmi. Ale dzieci nie płaczą na Colrgolu, tylko takie stare zramolałe byki jak ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts