TommyT 18.07.2003 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Pies Huckleberry i jeszcze kiedyś, kiedy co niedzielę rano przed telerankiem był program antena, na końcu był emitowany odcinek o takim ludziku rysowanym jedną kreską, a i jeszcze Oto szadokiTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 18.07.2003 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 A Krecik naszych południowych sąsiadów oraz motyl Emil i Makowa Panienka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 18.07.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 ponury, wciąż płaczesz? Ja sobie wytłumaczyłam i już nie płaczę. Krecik-ten też niezły-pamiętacie jak szył spodenki? Z kiesznią? Teraz dziecko na nim hoduję i nawet zakupiłam sobie książkę z odcinkiem o tych spodenkach.Sobie kupiłam. I też ciągle zaryczany,doprowadzał człowieka do łeż tym głosikiem... Makowa panienka i motylek-bardzo eteryczni-może za dużo maku?? Arabelę pamietacie.Super!! W ogóle czeskie filmy super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 18.07.2003 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Arabela - o tak, to byl "kultowy" film, jeszcze pamietam, jak sie balam Rumburaka A pamietacie taki czeski film "Nikogo nie ma w domu", lecial jakos tak po Pankracym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.07.2003 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 A jeszcze przypomnialam sobie z kreskowek Rumcajsa oraz W wiklinowej zatoce, i byla jeszcze taka angielska bajka o krecie i szczurze, ale nie rysunkowa.A najwieksze stresy przezywalam na pszczolce Mai, bardzo sie balam szerszeni i tej okropnej ropuchy, brrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 21.07.2003 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 ta angielska bajka to było "o czym szumią wierzby", którą wycofano ponieważ podobno dzieci bały się postaci z filmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 21.07.2003 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 O, dokladnie tak, TommyT, ten tytul. Rzeczywiscie te postaci mogly przestraszyc dzieci, ale mi sie bardzo ta bajka podobala, przekazywala tez rozne madre tresci , ktorych troche brak we wspolczesnych bajkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 21.07.2003 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 ponury, wciąż płaczesz? Ja sobie wytłumaczyłam i już nie płaczę. Nie wciąż, tylko wtedy kiedy mi łzy lecą [z oczu szeroko zamkniętych "Tears of Stanley Kubrick" :D:D] Krecik szył spodenki z KIESZENIAMI!!! mój ulubiony odcinek A Kiwaczka pamiętacie ? [chociaż to nie kreskówka]; pisali o nim w ostatniej "Telewizyjnej" GW... http://www2.gazeta.pl/telewizja/1,34855,1572832.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 24.07.2003 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Ja lubiłam wiele bajek, najbardziej chyba "Rumcajsa" A moja córka uwielbia "Misia Uszatka" i ja jako osoba odpowiedzialna za jej wychowanie w pełni ten wybór popieram . A w ogóle to dlaczego teraz się nie robi takich wspaniałych kreskówek jak te stare PRL-wskie made by "Semafor" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 24.07.2003 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Mis Uszatek byl jedna z moich ulubionych bajek A przypomnila mi sie kolejna bajka Piaskowy dziadek. A czy ktos pamieta Bajarza? To wlasciwie nie byla dobranocka, ale z animowanymi postaciami i te historie ... po prostu super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 24.07.2003 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Kiwaczek był de beściak (jak mówią co niektórzy) To chyba był tekst kiwaczka: "budowaliśmy, budowaliśmy aż wybudowaliśmy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 24.07.2003 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 ... przed telerankiem był program antena, na końcu był emitowany odcinek o takim ludziku rysowanym jedną kreską, ... Tomek To chyba chodzi o "La Linea". Genialna sprawa, ale utrupiła to nasza telefonia komórkowa (Plus) w reklamie. A chętnie bym to sobie znów obejrzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 25.07.2003 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Ten człowieczek nazwyał się Gustek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jprzedworski 25.07.2003 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 Tego nie znałem. A La Linea chodzi za mną do dziś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 25.07.2003 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2003 A co powiecie o Sąsiadach lub inaczej Pat i Mat to była kutowa dobranocka jak chodziłem do szkoły średniej.A jak dla nas też dobra bo budowlana bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mbz 28.07.2003 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2003 A Tom i Jerry? To dla mnie tez jedna z lepszych kreskowek, a z disneyowskich to najbardziej mi utkwila w pamieci bajka o misiu Baloo, glownie ze wzgledu na swietne tlumaczenie i dialogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TommyT 29.07.2003 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2003 JAskiniowcy !!! jak bylem mały to kreskówki Disneya czy Hanna Barbera praktycznie pokazywali tylko z okazji świąt, jakie to było oczekiwanie na to co pokaże telewizja, pamietam jak co poniedziałek po Zwierzyńcu, albo w trakcie leciał pies Huckleberry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.08.2003 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2003 Oraz miś Yogi i jego kumpel - maluch Bubu... Najbardziej pamiętam odcinek, kiedy miś, jako Brązowy Fantom, wykradał wczasowiczom w parku Yellowstone żarełko.. i ganiał go szeryf A goryl Magilla??? I jeszcze Struś Pędziwiatr... Kwi kwi... [czyt. kłi kłi ] z milionem pomysłów zdekapitowania go przez Kojota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 28.10.2003 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Aby odświeżyć pamięć.http://www.first.waw.pl/pol/old/images/cartoon/filmy/yogi/yobehind.jpghttp://www.first.waw.pl/pol/old/images/cartoon/filmy/yogi/yosig01.jpghttp://www.first.waw.pl/pol/old/images/cartoon/filmy/yogi/yosig02.jpghttp://www.first.waw.pl/pol/old/images/cartoon/filmy/yogi/yosig03.jpgKto jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bard13 28.10.2003 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2003 Ja, jako stary "kóń" oglądam ANIMKI, strasznie mi się podoba ich surrealistyczny dowci, oprócz tego Bugs Bunny, też Warnera z tego samego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts