mamamatinka 03.08.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 drodzy forumowicze, oświećcie mnie bo spac przez to nie mogę. Jaka byłaby (tak orientacyjnie) oczywiście różnica cenowa między ogrzewaniem podłogowym salonu (33 m) a zamontowaniem w tym salonie dwu grzejników kanałowych??? Chciałabym wiedziec mniej więcej o jakich różnicach mówimy. Wyczytałam, że taki grzejniczek kanalowy to bagatela jakies 3 tys za sztukę. Więc pytanie sprowadza się do tego - ile kosztuje mniej więcej m kw. podłogówki ??? - materiały (PEX) plus robota??? oczywiście to wszystko będę obliczać, jeszcze mam na to trochę czasu, ale kafle w salonie odpadają więc myślę o kanałowych (dwoje drzwi tarasowych 1 x 1,5 m i 1 x 2,4 m) ale boję się że różnica w cenie mnie powali. Cytuj Odnośnik do komentarza https://forum.murator.pl/topic/84065-pod%C5%82og%C3%B3wka-a-kana%C5%82owe-ceny/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts