Madroxy 03.08.2007 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Heja,Czy to jest wykonalne, zeby dostac kredyt wylacznie na postawienie stanu surowego zamknietego? Marzy nam sie duzy dom, a na tyle mam obecnie zdolnosci kredytowej. Oczywiscie sa perspektywy, ze drugie tyle na wykonczenie tez sie w niedalekiej przyszlosci znajdzie. Czy bank uzna wpis w dzienniku za wykonanie zadania?Tadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 03.08.2007 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Może dostaniesz ale nie kredyt mieszkaniowy. Kredyt mieszkaniowy plus twoje pieniądze muszą wystarczyć na skończenie budowy i zamieszkanie przez Ciebie w nowym domu. Sam to przerabiałem podczas budowy. GE bank wciskał mi dodatkowo 50 tys. wiecej niż potrzebowałem. Po prostu analitykom w banku wyszło, że do dokończenia budowy zabraknie mi tych 50 tys. Może spróbuj budowę podzielić na etapy np. wybuduj parter i zamieszkaj, a później jak Ci się poprawi dokończ resztę. Oczywiście zatwierdzony projekt budowlany musi przewidywać te etapy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CYCU 05.08.2007 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Może dostaniesz ale nie kredyt mieszkaniowy. Kredyt mieszkaniowy plus twoje pieniądze muszą wystarczyć na skończenie budowy i zamieszkanie przez Ciebie w nowym domu. Sam to przerabiałem podczas budowy. GE bank wciskał mi dodatkowo 50 tys. wiecej niż potrzebowałem. Po prostu analitykom w banku wyszło, że do dokończenia budowy zabraknie mi tych 50 tys. Może spróbuj budowę podzielić na etapy np. wybuduj parter i zamieszkaj, a później jak Ci się poprawi dokończ resztę. Oczywiście zatwierdzony projekt bydowlany musi przewidywać te etapy. Zajefajny domek,a i okolice super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pjr 05.08.2007 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Może dostaniesz ale nie kredyt mieszkaniowy. Kredyt mieszkaniowy plus twoje pieniądze muszą wystarczyć na skończenie budowy i zamieszkanie przez Ciebie w nowym domu. Sam to przerabiałem podczas budowy. GE bank wciskał mi dodatkowo 50 tys. wiecej niż potrzebowałem. Po prostu analitykom w banku wyszło, że do dokończenia budowy zabraknie mi tych 50 tys. Może spróbuj budowę podzielić na etapy np. wybuduj parter i zamieszkaj, a później jak Ci się poprawi dokończ resztę. Oczywiście zatwierdzony projekt bydowlany musi przewidywać te etapy. Zajefajny domek,a i okolice super Dzięki. Rzeczywiście fajnie się tu mieszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts