eska__ 03.08.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Poszukuję zdjęcia domu który został już pobudowany z kasztanową dachówką firmy Roben i brązowymi rynnami . Jestem na etapie wyboru koloru okien i mam z tym dużym problem . Proszę o zdjęcia na adres [email protected] . Z góry dziękuję Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 05.08.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 ja mam ) ale jeszcze bez elewacji, przeslac fotki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eska__ 07.08.2007 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Tak bardzo proszę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 11.08.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 wyslalem cztery fotki, niestety na niektorych oknach nadal widac folie ochronna. jesli nie przejda, to wysle je pojedynczo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts