joan 01.08.2007 14:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 to tanie tam macie te łachy - u nasz inaczej jeszcze - to może jakiś byznesik? juz raz proponowałam - mam tu wiele na osiedlu klyentek co mi zazdroszczą choćby tych joopków...a mogłabym na tym jeszcze zarobić -skalę tylko powiększyć - ale duzo u nasz snobów, więc bussines is bussines... chcialbym ogladnac to pierwsze ze strony, ale w orginale bez skanowania skanerem i umieszcznia postaci za pomoca adobe photoshop na podkladzie. świntuszku... aaa - próbujesz się dobrać do zdjęcia...wpisałam to w ryzyko - ale buźki to ja ci nie pokażę co to to nie -zresztą twojej facjaty też nie widziałam - a to jedyne co tam zamalowałam -i nie mam skanera - acha i jeszcze ziarnistość zmieniłam (w fiszce artystyczne było na samym końcu, ale właściwie nic to nie zmieniło - zresztą dopiero się uczę - przez to zapisałam to zdjęcie z zamalowaną gębą (szkoda, ale mam jeszcze inne zbliżenia na tej skałce) zresztą to zdjęcie sprzed 3 lat - teraz mam długie włosy i 4 kilo mniej (dzięki SB i paru innych sztuczkom )... dziś trochę zimno - w sam raz na spodnie z jedwabiem (nie mylić z satyną), zdrowotne poniżające buciki ze skóry i cienki sweterek... http://images27.fotosik.pl/44/423c95cf8a58526em.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 01.08.2007 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 zeljka - duszku - masz rację - lepiej nie czytaj - ja sie w tym błotku taplam i wystarczy:oops: - taki sport ekstremalny - ale już niedługo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.08.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 zeljka - duszku - masz rację - lepiej nie czytaj - ja sie w tym błotku taplam i wystarczy:oops: - taki sport ekstremalny - ale już niedługo... No tak...masz racje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 01.08.2007 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 to tanie tam macie te łachy - u nasz inaczej jeszcze - to może jakiś byznesik? juz raz proponowałam - mam tu wiele na osiedlu klyentek co mi zazdroszczą choćby tych joopków...a mogłabym na tym jeszcze zarobić -skalę tylko powiększyć - ale duzo u nasz snobów, więc bussines is bussines... chcialbym ogladnac to pierwsze ze strony, ale w orginale bez skanowania skanerem i umieszcznia postaci za pomoca adobe photoshop na podkladzie. świntuszku... aaa - próbujesz się dobrać do zdjęcia...wpisałam to w ryzyko - ale buźki to ja ci nie pokażę co to to nie -zresztą twojej facjaty też nie widziałam - a to jedyne co tam zamalowałam -i nie mam skanera - acha i jeszcze ziarnistość zmieniłam (w fiszce artystyczne było na samym końcu, ale właściwie nic to nie zmieniło - zresztą dopiero się uczę - przez to zapisałam to zdjęcie z zamalowaną gębą (szkoda, ale mam jeszcze inne zbliżenia na tej skałce) zresztą to zdjęcie sprzed 3 lat - teraz mam długie włosy i 4 kilo mniej (dzięki SB i paru innych sztuczkom )... dziś trochę zimno - w sam raz na spodnie z jedwabiem (nie mylić z satyną), zdrowotne poniżające buciki ze skóry i cienki sweterek... http://images27.fotosik.pl/44/423c95cf8a58526em.jpg Joop to najtansza marka , jest tansza 2 razy od zwyklego GAp-u. Zjecie podaje program w ktorym zostalo naniesione na podloze i rodzaj skaneru z ktorego sie kozystalo, zeskalowanie zdjecia dwukrotnie wywala nie pokrywajacy sie kat padania swiatla -takie tam male drobiazgi. Wiec zapytalem o zdjecie z ktorego zostala sciagnieta postac. Jesli kupujesz na straganie, zwracaj uwage na poprawne podrobienie marki, bo to ze zdjecia, dobija smiechem wywolany tanizna podrobu.Polecam sciagniecie zestawienie wszystkich wyprodukowanych od 1999 modeli i wzorow tego projektanta, jest bezplatne- internet to sila . Jeszcze jedno, moglas usunac kocie lby ze spodni, bo panosza sie przy nogawce, wystarczy rowniez przeskalowa i szczegoly wychodza same. Fiu - fiu , totalne zaskoczenie ponownie i te buciki bezmarkowe w gumowym froncie. uuuuu Ja jestem gotowy i szafy czekaja w pogotowiu. http://img509.imageshack.us/img509/344/p1020099he5.jpg http://img505.imageshack.us/img505/324/p1020102dy8.jpg A jak chcesz zobaczy orginaly, to wejdz do nocnych markow , tam wklejalem taki maly zwiastun. Firmy ktore wymienilas sa ich wlasnoscia jako economic brand. godz 23:48 .Sorry, wlasnie sprawdzilem i jak to bywa polecialo, ale jak ladnie poprosisz to wkleje ponownie i oczywiscie bez kocich lbow jak twoje. Jak nie wiesz o czym pisalem to wymienie jedna z tanich marek dla mnie np. MAX MARA, ktora zleca szycie ekonomicznych ciuchow ,wiesz ktorej wymienianej przez ciebie marce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 01.08.2007 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2007 O, nawet mozemy uzyc innego zdjecia , ktore wystapilo w tym watku. http://img264.imageshack.us/img264/4130/p1010983crge4.jpg Czarne spodenki sa typowym przykladem najwyzszej polki tego samego producenta, co podruba zaprezentowana przez ciebie.Natomiast orginal, tak znaczone jak wymieniona podruba sa nizszym segmentem towarowym sprzedawanej przez ta sieci. Szanujace sie kobiety wiedza o co chodzi. Nie myslalem, ze bede tutaj udzielal tak pozytecznych rad w odniesieniu do podrobek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 się szanuje i kupuje w sklepach firmowych - ważne jest że nawet economic brand to u nasz nasz najlepsze casualowe marki (lepszych nie ma na razie - moze się tym zajmiesz?) i pokazują to w Vogue i innych Elle . Ale u wasz pewnie to inaczej wygląda - w końcu to Nowy Świat - u nasz stary kontynent... kultura musi być, nie? choć i tak trza być świadomym kto za tym wszystkim stoi - m.in H K CHEUNGKWONGFU, ale o outsourcingu to ty wiesz...i kto dla gapa i innych szyje...bachory (no ale one sobie na to zasłużyły,nie?) Ps No kochaniutki o co jak o co ale o autentyczność mojej osoby na zdjęciu z Lazurowego Wybrzeża to ty mnie nie oskarżaj - bo tu się obrażę i komu ty będziesz wielką mode pokazywał...ns-owi? No daj spokój -i przyznaj ja cię lepiej pobudzam (tfu tfu: podjudzam )...masz co w życiu robić...i ja też nudę zabijam w wyjątkowy sposób... A jak juz tak te zoomy robisz - to zrób i swoim łachom - duzo tam świństw mozna znaleźć - a ten brud na podłodze...fuj...stopy twe cudne z namiętnym paluchem łażą po takim syfie - się szanuj housik - weź dodatkowa pomoc do sprzątania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ps No kochaniutki o co jak o co ale o autentyczność mojej osoby na zdjęciu z Lazurowego Wybrzeża to ty mnie nie oskarżaj - bo tu się obrażę i komu ty będziesz wielką mode pokazywał...ns-owi? Co Ty tak ns-owi i ns-owi .Już mowiłem ,że NS to nie plaster do du...py. .... bo tu się obrażę i komu ty będziesz wielką mode pokazywał... A na kogo chcesz sie obrazać?Na Q???.Nie radze.Dobrze Ci idzie bez obrazania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Joan, ale z Ciebie piekna babka, no i buciki masz gustowne dziękuję za miłe słowa - ale Zeljka - twoje piękne szczuplutkie nóżki tez zapamiętałam - chociaż krótko na forum były... Ns - nie bierz tego do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Joan, ale z Ciebie piekna babka, no i buciki masz gustowne dziękuję za miłe słowa - ale Zeljka - twoje piękne szczuplutkie nóżki tez zapamiętałam - chociaż krótko na forum były... Ns - nie bierz tego do siebie Wiecie co moje drogie kol.z tego zascnego forum chce zapytac o kim wy mowicie ??? Joan, ale z Ciebie piekna babka, no i buciki masz gustowne twoje piękne szczuplutkie nóżki tez zapamiętałam - chociaż krótko na forum były... gdzie to można zobaczyć....tylko bez ściemy bo wystarczy jak juz ktoś inny ściemnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 joan napisał: Cytat: Joan, ale z Ciebie piekna babka, no i buciki masz gustowne dziękuję za miłe słowa - ale Zeljka - twoje piękne szczuplutkie nóżki tez zapamiętałam - chociaż krótko na forum były... Ns - nie bierz tego do siebie Wiecie co moje drogie kol.z tego zascnego forum chce zapytac o kim wy mowicie ??? zeljka napisał: Joan, ale z Ciebie piekna babka, no i buciki masz gustowne joan napisał: twoje piękne szczuplutkie nóżki tez zapamiętałam - chociaż krótko na forum były... gdzie to można zobaczyć....tylko bez ściemy bo wystarczy jak juz ktoś inny ściemnia. mówimy o sobie nawzajem - podziwiamy swoje piękne zgrabne nóżki i to co na nich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 acha - jeszcze jedno(znowu kłamstwo ) : mówiłam że nie mam dyjorów i innych takich - oczywiście nie dotyczy to perfumuf... przy tej okazji apeluję, aby nie robić innym takich prezentów (no chyba że swojemu/swojej starej)- lub powtarzając tylko to co dotychczas miał i na 100% tego chce bo ja mam sporo takich "miłych" prezentów, których nie używam (jak te whisky dla prostaków) - jak moge to obdarowuję innych, ale są granice mojego dobrego serca i smaku... niektórych używam jako odświeżaczy w pracy, z racji że mają silny i w miarę długotrwały zapach...no i dezorientują otoczenie ... http://images23.fotosik.pl/44/61e116319729b7edm.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 joan napisał: Cytat: Joan, ale z Ciebie piekna babka, no i buciki masz gustowne dziękuję za miłe słowa - ale Zeljka - twoje piękne szczuplutkie nóżki tez zapamiętałam - chociaż krótko na forum były... Ns - nie bierz tego do siebie Wiecie co moje drogie kol.z tego zascnego forum chce zapytac o kim wy mowicie ??? zeljka napisał: Joan, ale z Ciebie piekna babka, no i buciki masz gustowne joan napisał: twoje piękne szczuplutkie nóżki tez zapamiętałam - chociaż krótko na forum były... gdzie to można zobaczyć....tylko bez ściemy bo wystarczy jak juz ktoś inny ściemnia. mówimy o sobie nawzajem - podziwiamy swoje piękne zgrabne nóżki i to co na nich Pytam jeszcze gdzie to moge zobaczyć?wrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 09:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ale kogo? bo moje wszystkie zdjęcia są tu...jeszcze...(znaczy trzy nogi i to na skałce) Zeljki pamiętam że były...(piękno przykuwa mój wzrok) choć nie pamiętam gdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ale kogo? bo moje wszystkie zdjęcia są tu...jeszcze...(znaczy trzy nogi i to na skałce) Zeljki pamiętam że były...(piękno przykuwa mój wzrok) choć nie pamiętam gdzie... .Czyli nic nie wiesz ? znaczy trzy nogi i to na skałce...czyli to też nie Ty.. tylko nogii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ns - nogi sa moje osobiste (dziś jeszcze o 1 kg szczuplejsze i bardziej opalone ) Housik: dziś przeczytałam jeszcze, że: "Światowe marki wchodzą do Polski (Rzeczpospolita, pr/02.08.2007, godz. 09:50) Jeszcze w sierpniu pojawi się pierwszy w Polsce salon marki Guess. Krajowy rynek towarów luksusowych rośnie coraz szybciej, więc niedługo na ulicach dużych miast pojawią się szyldy tuzów światowej mody"." Housik - widzisz - to są:TUZY, się będzie działo... bo do tej pory to tylko kino... "tak jak w kinie, tak jak w kinie... Mam cichy dom, mam dobry dom, mam życie tak jak w kinie ... I żonę mam i dzieci mam ...ale bez pani ginę. Żona nie cieszy , dzieci też, gdy pani tam na stoku... Chociaż nie mogę bez nich żyć, tak jakoś pusto wokół tak jak w kinie, tak jak w kinie..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2007 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ale kogo? bo moje wszystkie zdjęcia są tu...jeszcze...(znaczy trzy nogi i to na skałce) Zeljki pamiętam że były...(piękno przykuwa mój wzrok) choć nie pamiętam gdzie... Tak, kiedys wkleilam taka babe co nogi pokazuje, bylo to w watku o "gebach" http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/10434_1024.ts1087315089000.jpg masz ns i spiesz sie, bo znowu znikne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2007 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ale kogo? bo moje wszystkie zdjęcia są tu...jeszcze...(znaczy trzy nogi i to na skałce) Zeljki pamiętam że były...(piękno przykuwa mój wzrok) choć nie pamiętam gdzie... Tak, kiedys wkleilam taka babe co nogi pokazuje, bylo to w watku o "gebach" http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/10434_1024.ts1087315089000.jpg masz ns i spiesz sie, bo znowu znikne... nie zniknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ale kogo? bo moje wszystkie zdjęcia są tu...jeszcze...(znaczy trzy nogi i to na skałce) Zeljki pamiętam że były...(piękno przykuwa mój wzrok) choć nie pamiętam gdzie... Tak, kiedys wkleilam taka babe co nogi pokazuje, bylo to w watku o "gebach" http://www.mojastrona.photosite.com/~photos/tn/10434_1024.ts1087315089000.jpg masz ns i spiesz sie, bo znowu znikne... A mówiłem ,że Cie lubie..Chyba mówilem. Bardzo dziękuje za pamięć.Tyż niczego sobie z Ciebie ten tego itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ns - nogi sa moje osobiste (dziś jeszcze o 1 kg szczuplejsze i bardziej opalone ) Housik: dziś przeczytałam jeszcze, że: "Światowe marki wchodzą do Polski (Rzeczpospolita, pr/02.08.2007, godz. 09:50) Jeszcze w sierpniu pojawi się pierwszy w Polsce salon marki Guess. Krajowy rynek towarów luksusowych rośnie coraz szybciej, więc niedługo na ulicach dużych miast pojawią się szyldy tuzów światowej mody"." Housik - widzisz - to są:TUZY, się będzie działo... bo do tej pory to tylko kino... "tak jak w kinie, tak jak w kinie... Mam cichy dom, mam dobry dom, mam życie tak jak w kinie ... I żonę mam i dzieci mam ...ale bez pani ginę. Żona nie cieszy , dzieci też, gdy pani tam na stoku... Chociaż nie mogę bez nich żyć, tak jakoś pusto wokół tak jak w kinie, tak jak w kinie..." Popatrz na zeljke.Jak sie pokazac to normalnie a nie tak jak szanowny Q.Wszyscy w rodzinie z progenia.Ty też masz wysunietą zuchwę ,że pokazujesz sie jak amerykanin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 O ns tym razem zdarzyles... Bo juz mnie tam nie ma. To zdjecie troche oszukane jest, bo to ja, owszem ale w ciuchach i butach mojej siostry. Ja na codzien ubieram sie w supermarketach i spodnie powyzej 100zl dla mnie juz sa drogie. Wiec, reality nie wkleje, bo tu nie pasuje. Ale ludzie i tak mnie lubia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts