joan 02.08.2007 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ty też masz wysunietą zuchwę ,że pokazujesz sie jak amerykanin? Jestem śliczna, higieniczna przy tym silna niczym tur Rozkochuję w sobie chłopców za mną poszliby pod mur Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna także jestem jak chłopięcy chór. a najbardziej (poza figurą) podobają się facetom moje kocie zielone oczy i usta... a poniewaz luksus tylko dla wybranych - sam rozumiesz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 się szanuje i kupuje w sklepach firmowych - ważne jest że nawet economic brand to u nasz nasz najlepsze casualowe marki (lepszych nie ma na razie - moze się tym zajmiesz?) i pokazują to w Vogue i innych Elle . Ale u wasz pewnie to inaczej wygląda - w końcu to Nowy Świat - u nasz stary kontynent... kultura musi być, nie? choć i tak trza być świadomym kto za tym wszystkim stoi - m.in H K CHEUNGKWONGFU, ale o outsourcingu to ty wiesz...i kto dla gapa i innych szyje...bachory (no ale one sobie na to zasłużyły,nie?) Ps No kochaniutki o co jak o co ale o autentyczność mojej osoby na zdjęciu z Lazurowego Wybrzeża to ty mnie nie oskarżaj - bo tu się obrażę i komu ty będziesz wielką mode pokazywał...ns-owi? No daj spokój -i przyznaj ja cię lepiej pobudzam (tfu tfu: podjudzam )...masz co w życiu robić...i ja też nudę zabijam w wyjątkowy sposób... A jak juz tak te zoomy robisz - to zrób i swoim łachom - duzo tam świństw mozna znaleźć - a ten brud na podłodze...fuj...stopy twe cudne z namiętnym paluchem łażą po takim syfie - się szanuj housik - weź dodatkowa pomoc do sprzątania... Dlaczego piszesz , ze pokazuja . to co pokazuja np. na wybiegach mody trafia tylko w 5 % do produkcji, a to co pokazuja w magazynach jest juz na koncowce danego sezonu. Ja do tej pory zaprezentowalas 4 pary tanich butow bezmarkowych , jeden podrabiany i jeszcze w smieszny sposob sweterek, spodnie z kocumi lbami i kombinowane zdjecie. Co do pobudzenia.Ja wlasnie lubie prowadzic dyskusje z ludzmi ktorzy kreca i chca ale nie moga.W kazdym zawartym poscie, ktory piszesz w odpowiedzi sa sprawy tego dowodzace. Co do zoomu - kazdy moze porownac. Wizja, wizja - panienko, tutaj nic sie nie zatuszuje , a juz podrube na pewno i nawet w slabej jakosci twoich zdjec, ktora chce to ukryc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ale ludzie i tak mnie lubia. Zeljka- ja po tych "sportach" - to nawet Cię kocham (tak tak ), nie tylko lubię...tak bardzo potrzebuję powrotu do normalności ale na razie w ciągu jestem...szybciej chudnę na te występy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ty też masz wysunietą zuchwę ,że pokazujesz sie jak amerykanin? Jestem śliczna, higieniczna przy tym silna niczym tur Rozkochuję w sobie chłopców za mną poszliby pod mur Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna także jestem jak chłopięcy chór. a najbardziej (poza figurą) podobają się facetom moje kocie zielone oczy i usta... a poniewaz luksus tylko dla wybranych - sam rozumiesz... a najbardziej (poza figurą) podobają się facetom moje kocie zielone oczy i usta... ...dziekuje sa bardzo apetyczne..można je lizać i ssac az będą ciekły. nie tylko może to dotyczyc ust i oczu....sie zagalopowałem tralalala. Och Ty tajemnicza niewiasto...a co zrobisz jak Q sie w Tobie zakocha?Jak już tego nie zrobił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 i kombinowane zdjecie. no tego to juz za dużo - że ja kombinuję ze zdjęciem? No bo że buty jak prostytutka, że prostak, że podróby, że nie wiem co tam jeszcze... to było przyjemne i zabawne, ale z tym zdjęciem przegiąłeś... Obrażam się. PS. Odobrażę się - jak powiesz do mnie "joasiu" - i wkleję ci zbliżenie - niekombinowane - słowo harcerki - znaczy gęby nie pokażę ale kształt... ramion bedzie wyraźniejszy:bez tych ziaren soł - dalsza zabawa tylko w twoich ręcach (bo parę podrób dla ciebie już mam przygotowanych...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 joan napisał: Cytat: Ty też masz wysunietą zuchwę ,że pokazujesz sie jak amerykanin? Jestem śliczna, higieniczna przy tym silna niczym tur Rozkochuję w sobie chłopców za mną poszliby pod mur Bo jestem sprytna i wybitna Romantyczna także jestem jak chłopięcy chór. a najbardziej (poza figurą) podobają się facetom moje kocie zielone oczy i usta... a poniewaz luksus tylko dla wybranych - sam rozumiesz... joan napisał: a najbardziej (poza figurą) podobają się facetom moje kocie zielone oczy i usta... ...dziekuje sa bardzo apetyczne..można je lizać i ssac az będą ciekły. nie tylko może to dotyczyc ust i oczu....sie zagalopowałem tralalala. Och Ty tajemnicza niewiasto...a co zrobisz jak Q sie w Tobie zakocha?Jak już tego nie zrobił a co zrobisz jak Q sie w Tobie zakocha no takie już moje przeznaczenie...pech...sama nie wiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ns - nogi sa moje osobiste (dziś jeszcze o 1 kg szczuplejsze i bardziej opalone ) Housik: dziś przeczytałam jeszcze, że: "Światowe marki wchodzą do Polski (Rzeczpospolita, pr/02.08.2007, godz. 09:50) Jeszcze w sierpniu pojawi się pierwszy w Polsce salon marki Guess. Krajowy rynek towarów luksusowych rośnie coraz szybciej, więc niedługo na ulicach dużych miast pojawią się szyldy tuzów światowej mody"." Housik - widzisz - to są:TUZY, się będzie działo... bo do tej pory to tylko kino... "tak jak w kinie, tak jak w kinie... Mam cichy dom, mam dobry dom, mam życie tak jak w kinie ... I żonę mam i dzieci mam ...ale bez pani ginę. Żona nie cieszy , dzieci też, gdy pani tam na stoku... Chociaż nie mogę bez nich żyć, tak jakoś pusto wokół tak jak w kinie, tak jak w kinie..." Tak jak pisalem, lubie tak gawedzic z kretaczmi, wczoraj o godzinie 18:37 byly jeszcze miesiste i blade. 8)Kino naprawde pociagajace. Moze jak otworza , to cos zaprezentujesz w zamian za podrub i spodnie za 80 zlociszy. PS podstawa to fakty i konsekwencja, klamstwo nie jest dobrym srodmiem lokomocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ale ludzie i tak mnie lubia. Zeljka- ja po tych "sportach" - to nawet Cię kocham (tak tak ), nie tylko lubię...tak bardzo potrzebuję powrotu do normalności ale na razie w ciągu jestem...szybciej chudnę na te występy... Joan Ty tylko tancz, jajcaro Ty jedna. Ale juz nie chudnij bo figure masz cudna. p.s. Ja tu widze tylko normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 spodnie za 80 zlociszy. O , to chyba moje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 i kombinowane zdjecie. no tego to juz za dużo - że ja kombinuję ze zdjęciem? No bo że buty jak prostytutka, że prostak, że podróby, że nie wiem co tam jeszcze... to było przyjemne i zabawne, ale z tym zdjęciem przegiąłeś... Obrażam się. PS. Odobrażę się - jak powiesz do mnie "joasiu" - i wkleję ci zbliżenie - niekombinowane - słowo harcerki - znaczy gęby nie pokażę ale kształt... ramion bedzie wyraźniejszy:bez tych ziaren soł - dalsza zabawa tylko w twoich ręcach (bo parę podrób dla ciebie już mam przygotowanych...) Ja trzymam sie faktow, takiego sweterka ten projektant nie wypuscil- odeslalem cie do zestawienia wszystkich modeli od dzis do 1999 roku. 8)Druga spraw to bardzo smieszne podrobienie marki, przeciez znasz sie na nich i tego nie widzisz. Takie informacje zawiera twoje zdjecie (rodzaj skanera i program z jakigo skorzystano), druga sprawa jest, bardzo zle obrobienie postci na naniesionym podkladzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 nie było "joasiu" nie ma polaryzacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 nie było "joasiu" nie ma polaryzacji przestan sie kompromitowac , tylko wklejaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 joan o czym mówi Q,pisząc:Takie informacje zawiera twoje zdjecie (rodzaj skanera i program z jakigo skorzystano), druga sprawa jest, bardzo zle obrobienie postci na naniesionym podkladzie. To jest wynik długiego picia "dżekadanieldsa"?? ale ,żeby byla jasność pod pachami masz fajnie obrobione fale "dunaju" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja bym wkleił..........niech chłopakowi progenia opadnie jak zobaczy coś piekniejszego jak jego "frica" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 http://www.shoptommy.com/us-shop/produkt.php?Shop=DE01&Div=2&Cat=5&Sub=&Choice=1&Prod=1M50326066&ProdLabel=Deep%20V-neck%20Cardigan%20Sweater&ProdSize=XS&ProdColorCode=662&ProdDispSort=0&PHPSESSID=fa1392ff5d8f4c34f37e4aa899f54ef1 ja mam zielonkawy - nie lylaróż, ale nic więcej nie napisze - nie było "joasiu" - jak zbliżysz to tam też są kocie łby ... kiciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 joan o czym mówi Q,pisząc:Takie informacje zawiera twoje zdjecie (rodzaj skanera i program z jakigo skorzystano), druga sprawa jest, bardzo zle obrobienie postci na naniesionym podkladzie. To jest wynik długiego picia "dżekadanieldsa"?? ale ,żeby byla jasność pod pachami masz fajnie obrobione fale "dunaju" http://img383.imageshack.us/img383/9797/skanercrvr9.jpg ja nie uzywam takiego programu do obrabiania, jestem realista. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 02.08.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja, na ten przykład nie pijam aktimela mleko buzujące w kiszkach może być przyczyną sraczki ...podobnie jak ten wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 http://www.shoptommy.com/us-shop/produkt.php?Shop=DE01&Div=2&Cat=5&Sub=&Choice=1&Prod=1M50326066&ProdLabel=Deep%20V-neck%20Cardigan%20Sweater&ProdSize=XS&ProdColorCode=662&ProdDispSort=0&PHPSESSID=fa1392ff5d8f4c34f37e4aa899f54ef1 ja mam zielonkawy - nie lylaróż, ale nic więcej nie napisze - nie było "joasiu" - jak zbliżysz to tam też są kocie łby ... kiciu... napisz do ponurego ,żeby Ci przypomniał jak sie skraca lyyynki.Sie stronka rrozjechała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2007 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja, na ten przykład nie pijam aktimela mleko buzujące w kiszkach może być przyczyną sraczki ...podobnie jak ten wątek A ja pijam. Da sie wytrzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 http://www.shoptommy.com/us-shop/produkt.php?Shop=DE01&Div=2&Cat=5&Sub=&Choice=1&Prod=1M50326066&ProdLabel=Deep%20V-neck%20Cardigan%20Sweater&ProdSize=XS&ProdColorCode=662&ProdDispSort=0&PHPSESSID=fa1392ff5d8f4c34f37e4aa899f54ef1 ja mam zielonkawy - nie lylaróż, ale nic więcej nie napisze - nie było "joasiu" - jak zbliżysz to tam też są kocie łby ... kiciu... no i widzisz joasiu jak sama kompromitujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts