niktspecjalny 02.08.2007 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja, na ten przykład nie pijam aktimela mleko buzujące w kiszkach może być przyczyną sraczki ...podobnie jak ten wątek Tobie to nigdy nic nie pasuje.Udowodnił ,że ma program ,ktory pokazuje .....no właśnie co on pokazuje?? nieważne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 No to się zacznie jołasiu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 13:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 no i widzisz joasiu hmmm...przyjemnie zabrzmiało...zależy ci znaczy.... a słowa dotrzymam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 02.08.2007 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Ja, na ten przykład nie pijam aktimela mleko buzujące w kiszkach może być przyczyną sraczki ...podobnie jak ten wątek sellimku kocie, jak dobrze, ze Ty tu zerknales i wspomniales o tym actimelu - mysle sobie.., o, na reszcie marka ktora ja znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ma program ,ktory pokazuje .....no właśnie co on pokazuje?? nieważne ja wiem -ale on nie wie - wszak prawda i sprawiedliwość jest po mojej stronie (oceanu) taka moja wada - szczera jestem i uczciwa (jak skłamię to się do tego zaraz przyznaję -a potem "i nagle dzwony dzwonią"... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 no i widzisz joasiu hmmm...przyjemnie zabrzmiało...zależy ci znaczy.... a słowa dotrzymam... rozumiem , ze pujdziesz do sklepu i kupisz orginalny ciuch. Bo ten co wykasowalas to podrub widoczny na kilomer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ma program ,ktory pokazuje .....no właśnie co on pokazuje?? nieważne ja wiem -ale on nie wie - wszak prawda i sprawiedliwość jest po mojej stronie (oceanu) taka moja wada - szczera jestem i uczciwa (jak skłamię to się do tego zaraz przyznaję -a potem "i nagle dzwony dzwonią"... to widac , slychac i czuc. PS szkoda tylko, ze na wycieczkach skanerem robisz zdjecia, maly musi byc- taki kieszonkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 wkleję ci nowe zdjęcie ze skałki (closer...acha - Closer - fajny film - widziałeś? zakochałam sie tam w C. Owen-ie- był tam super -niezły suk..kot, takich luuubię, wrrr ) i pare metek - może wynajdziesz je w kolekcjach - bo widzę że masz na to czas (nie zapomnij rozwijać takie fiszki -po co kilka południków to inne zestawy mają) - u nasz róże, biele i czernie były juz de mode w tamtym roku (modne były lemonki i tylko takie kolory z półek TH schodziły - reszta została na sale - i były przeceniane do tych cen które zobaczyłam na stronie...ale dzięki tobie się rozwijam i juz taka gupia nie będę - czyli najpierw na www potem do US na zakupy...- a przenocujesz mnie?- bo na Four Seasons to jeszcze musze paru kociaków wyleczyć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ma program ,ktory pokazuje .....no właśnie co on pokazuje?? nieważne ja wiem -ale on nie wie - wszak prawda i sprawiedliwość jest po mojej stronie (oceanu) taka moja wada - szczera jestem i uczciwa (jak skłamię to się do tego zaraz przyznaję -a potem "i nagle dzwony dzwonią"... Znaczy sie ,że mamy tego gawedziarza??tego czarodzieja z krainy taka- tuka? Oj kłamczuszek ten Q...moge tak na wyrost powiedzieć??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 wkleję ci nowe zdjęcie ze skałki (closer...acha - Closer - fajny film - widziałeś? zakochałam sie tam w C. Owen-ie- był tam super -niezły suk..kot, takich luuubię, wrrr ) i pare metek - może wynajdziesz je w kolekcjach - bo widzę że masz na to czas (nie zapomnij rozwijać takie fiszki -po co kilka południków to inne zestawy mają) - u nasz róże, biele i czernie były juz de mode w tamtym roku (modne były lemonki i tylko takie kolory z półek TH schodziły - reszta została na sale - i były przeceniane do tych cen które zobaczyłam na stronie...ale dzięki tobie się rozwijam i juz taka gupia nie będę - czyli najpierw na www potem do US na zakupy...- a przenocujesz mnie?- bo na Four Seasons to jeszcze musze paru kociaków wyleczyć... znowu sie osmieszasz poludniku jeden, profil firmy mozesz sprawdzic. 8)Moze po lekturze przestaniesz brenie pisac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 szkoda tylko, ze na wycieczkach skanerem robisz zdjecia, maly musi byc- taki kieszonkowy. zdjęcia robię; a) komórką w pracy (fatalne, wiem) b) aparatem cyfrowym w domu c) te sprzed 3 lat były robione lustrzanką - ale nie cyfrową - były spakowane na płytę u fotografa (nie wiem jak bo ja humanistka jestem ) no - jeden post więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ma program ,ktory pokazuje .....no właśnie co on pokazuje?? nieważne ja wiem -ale on nie wie - wszak prawda i sprawiedliwość jest po mojej stronie (oceanu) taka moja wada - szczera jestem i uczciwa (jak skłamię to się do tego zaraz przyznaję -a potem "i nagle dzwony dzwonią"... Znaczy sie ,że mamy tego gawedziarza??tego czarodzieja z krainy taka- tuka? Oj kłamczuszek ten Q...moge tak na wyrost powiedzieć??? Gawedziarz to taki osobnik, ktory robi nadprodukcje tekstu i chce zejsc z tematu, maskujac jak np. w tej dyskusji bodrub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 acha- południk był skrótem myślowym - ale niektórym trzeba naokrągło było jeszcze coś o Closer i Four Seasons...równiku jeden żeby ci nie umknęło, bo się spóźniłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 szkoda tylko, ze na wycieczkach skanerem robisz zdjecia, maly musi byc- taki kieszonkowy. zdjęcia robię; a) komórką w pracy (fatalne, wiem) b) aparatem cyfrowym w domu c) te sprzed 3 lat były robione lustrzanką - ale nie cyfrową - były spakowane na płytę u fotografa (nie wiem jak bo ja humanistka jestem ) no - jeden post więcej acha- południk był skrótem myślowym - ale niektórym trzeba naokrągło było jeszcze coś o Closer i Four Seasons...równiku jeden wlasnie,wlasnie o ten skrot myslowy chodzi . jesli o czyms piszesz uwazaj aby pokrywalo sie to z prawda, co do tego pan TH wycielas ponownie orla i bawisz sie w gawedziarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 I jeszcze jedno , bo zabardzo nie lapiesz co to segmenty nawet w TH. I podzial gatunkowy towaru. http://img400.imageshack.us/img400/1072/p1020109crwx8.png Oczywiscie jak cala marka dostepna na calym swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ma program ,ktory pokazuje .....no właśnie co on pokazuje?? nieważne ja wiem -ale on nie wie - wszak prawda i sprawiedliwość jest po mojej stronie (oceanu) taka moja wada - szczera jestem i uczciwa (jak skłamię to się do tego zaraz przyznaję -a potem "i nagle dzwony dzwonią"... Znaczy sie ,że mamy tego gawedziarza??tego czarodzieja z krainy taka- tuka? Oj kłamczuszek ten Q...moge tak na wyrost powiedzieć??? Gawedziarz to taki osobnik, ktory robi nadprodukcje tekstu i chce zejsc z tematu, maskujac jak np. w tej dyskusji bodrub. SATILIK İŞ YERİ BEYSAN SANAYİ SİTESİN DE 5000 M 1200 M BODRUB .Sie uchachałem.Mniejsza o to.Wracając do tematu. Ale tam wam głupoty do bańki wkładają.Wiem ,że to twoje ale ,żeby o tak o gawędziarzu przeca to taki gaduła jak ty,rozwodzący sie w kazdym temacie i absolutnie nie nadproduktor tekstu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 ma program ,ktory pokazuje .....no właśnie co on pokazuje?? nieważne ja wiem -ale on nie wie - wszak prawda i sprawiedliwość jest po mojej stronie (oceanu) taka moja wada - szczera jestem i uczciwa (jak skłamię to się do tego zaraz przyznaję -a potem "i nagle dzwony dzwonią"... Znaczy sie ,że mamy tego gawedziarza??tego czarodzieja z krainy taka- tuka? Oj kłamczuszek ten Q...moge tak na wyrost powiedzieć??? Gawedziarz to taki osobnik, ktory robi nadprodukcje tekstu i chce zejsc z tematu, maskujac jak np. w tej dyskusji bodrub. SATILIK İŞ YERİ BEYSAN SANAYİ SİTESİN DE 5000 M 1200 M BODRUB .Sie uchachałem.Mniejsza o to.Wracając do tematu. Ale tam wam głupoty do bańki wkładają.Wiem ,że to twoje ale ,żeby o tak o gawędziarzu przeca to taki gaduła jak ty,rozwodzący sie w kazdym temacie i absolutnie nie nadproduktor tekstu. to jest moja odpowiedz: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
guscik1719502279 02.08.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 I jeszcze cos, zanim na narty wodne zrobie wypad. Zawsze mozesz byc skarmiany bajkami , bajkopisarzo-gawedziarzy - jak nasza panienka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.08.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 I jeszcze cos, zanim na narty wodne zrobie wypad. Zawsze mozesz byc skarmiany bajkami , bajkopisarzo-gawedziarzy - jak nasza panienka. chyba już raz ci zapiecia puściły z nartów Wiem ,wiem tak sie dzieje jak się lyna z rąk wysmyrknie i sie pierd...nie o powierzchnie wody właśnie wtedy te bajarze opowiadaja bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joan 02.08.2007 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 jak obiecalam-a słowa dotrzymuję za to słodkie "joasiu": http://images24.fotosik.pl/45/bcdd895bf1fa3825m.jpg w tej bramie kupiłam te podrabiane buciska (od rury) i jeszcze te recznie malowane...tam miałam sukienke i klapki Roxy (Quiksilwer)-dziadostwo -sukienka ma odpinane ramiączka - jak je odpinam, jest fajniejsza, ale czasem wyłazi haczyk : http://images29.fotosik.pl/45/78eaa92408ba7617m.jpg jedyne co zrobiłam tym zdjęciom to zamalowałam gębę "punktowym pędzlem korygującym" PS - o Owenie i FS przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts