Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki c.d.rozmowy guscika, joan i innych

joan

Recommended Posts

jak obiecalam-a słowa dotrzymuję za to słodkie "joasiu":

http://images24.fotosik.pl/45/bcdd895bf1fa3825m.jpg

w tej bramie kupiłam te podrabiane buciska (od rury) i jeszcze te recznie malowane...tam miałam sukienke i klapki Roxy (Quiksilwer)-dziadostwo :oops: -sukienka ma odpinane ramiączka - jak je odpinam, jest fajniejsza, ale czasem wyłazi haczyk :oops: :

http://images29.fotosik.pl/45/78eaa92408ba7617m.jpg

jedyne co zrobiłam tym zdjęciom to zamalowałam gębę "punktowym pędzlem korygującym" 8)

PS - o Owenie i FS przypominam :wink:

No no.To jakas zmowa na nie pokazywanie twarzy?Też jezdeś łosa :D :wink:

..jak je odpinam, jest fajniejsza, ale czasem wyłazi haczyk...

Szkoda ,że nie wyłazi :oops: :oops: :wink: fiu fiu :wink: bo fotka dla Q byłaby jeszcze pięniejsza.Swoja droga może to doceni . :wink:

• Odpowiedzi 224
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

w tej bramie kupiłam te podrabiane buciska (od rury) i jeszcze te recznie malowane...tam miałam sukienke i klapki Roxy (Quiksilwer)-dziadostwo :oops: -sukienka ma odpinane ramiączka - jak je odpinam, jest fajniejsza, ale czasem wyłazi haczyk :oops: :

jedyne co zrobiłam tym zdjęciom to zamalowałam gębę "punktowym pędzlem korygującym" 8)

nie ze mna, takie numery....jak widac to co wyzej, dotyczy kombinowanego zdjecia, ktore dalej wisi w formie kombinowanej , a gdzie reszta, czyli podrobiony bialy sweterek w komplecie z "dodatkami na nogawkach" i te bezmarkowe buty + komurkowiec z komurki. 8)

PS ja trzy lata temu, to nawet nie pamietam gdzie byle "jezdzi sie tu i tam" i ineresuje mnie to o co pytam. :p Jak zamawiam lody wloskie z polewa czekoladowa i bita smietana + owoce, to samym waflem sie nie zadowole i to jeszcze innym jak chcialem. 8)

nie ze mna, takie numery....jak widac to co wyzej, dotyczy kombinowanego zdjecia, ktore dalej wisi w formie kombinowanej , a gdzie reszta, czyli podrobiony bialy sweterek w komplecie z "dodatkami na nogawkach" i te bezmarkowe buty + komurkowiec z komurki. 8)

PS ja trzy lata temu, to nawet nie pamietam gdzie byle "jezdzi sie tu i tam" i ineresuje mnie to o co pytam. :p Jak zamawiam lody wloskie z polewa czekoladowa i bita smietana + owoce, to samym waflem sie nie zadowole i to jeszcze innym jak chcialem. 8)

Po dłuższej analizie rzeczywiście można sie doszukać,że ten cień jakiś taki za krotki i te klapki są bardziej niebieskie niż długie w porownaniu z tym na kamieniach. :roll: :roll: :wink:

....jak widac to co wyzej, dotyczy kombinowanego zdjecia, ktore dalej wisi w formie kombinowanej

z tych z tych twoich "pieszczot" wolę kąsanie (wild thing... :wink: ) bo to przypomina raczej ssanie śliwki przez bezzębnego dziada... :-?

Poza wątkami brandowymi próbowałam zagaić coś o kulturze - komercyjny film (choć scenariusz opaty na znanej sztuce) z hollywodzkimi gwiazdorami wydał mi się bardzo amerykański i percepcyjnie do ogarnięcia dla ciebie...

nie przez przypadek o nim - jakos mi pasuje do kontekstu:

"W świecie egoizmu i beznadziei drugi człowiek staje się tylko środkiem do zaspokojenia własnej żądzy/ po obejrzeniu filmu w głowie wirują słowa: "And so it's a shorter story - no love, no glory, no hero in her sky"

Tylko zobacz, lub sobie przypominj, nie musisz komentować (to w innym wątku dla inteligentów). Zapamiętaj jaki był tam Owen (pisali o nim:brutalny :roll:- dla mnie był uroczy i momentami wyjątkowo pociągający, choć sie trochę pogubił...)

wiem wiem - wafelek ze mnie :wink:, ale nudne to wklejanie metek (mi zajmuje zbyt duzo czasu ten fotosik...może wymyślisz inną zabawę? (nowe zdjęcia dopiero po występach...)

....jak widac to co wyzej, dotyczy kombinowanego zdjecia, ktore dalej wisi w formie kombinowanej

z tych z tych twoich "pieszczot" wolę kąsanie (wild thing... :wink: ) bo to przypomina raczej ssanie śliwki przez bezzębnego dziada... :-?

Poza wątkami brandowymi próbowałam zagaić coś o kulturze - komercyjny film (choć scenariusz opaty na znanej sztuce) z hollywodzkimi gwiazdorami wydał mi się bardzo amerykański i percepcyjnie do ogarnięcia dla ciebie...

nie przez przypadek o nim - jakos mi pasuje do kontekstu:

"W świecie egoizmu i beznadziei drugi człowiek staje się tylko środkiem do zaspokojenia własnej żądzy/ po obejrzeniu filmu w głowie wirują słowa: "And so it's a shorter story - no love, no glory, no hero in her sky"

Tylko zobacz, lub sobie przypominj, nie musisz komentować (to w innym wątku dla inteligentów). Zapamiętaj jaki był tam Owen (pisali o nim:brutalny :roll:- dla mnie był uroczy i momentami wyjątkowo pociągający, choć sie trochę pogubił...)

wiem wiem - wafelek ze mnie :wink:, ale nudne to wklejanie metek (mi zajmuje zbyt duzo czasu ten fotosik...może wymyślisz inną zabawę? (nowe zdjęcia dopiero po występach...)

Czyli wszstko co w szafie wolnostojacej mialas sie skonczylo, szkoda tylko , ze zaprezentowalasc bezmarkowce i podrub.:p

Glubisz sie w kazdym poscie, pomijajac takie smiechowisko jak chwalenie sie 3 letnim "kostiumem" oblatywanym na plazy i w miescie :lol: Walisz kasztany w kazdym poscie i jeszcze myslisz ze naciagniesz mnie na twoje "wypisy", nasladujace larwe jedwabnika, ktora siedzi na "dog shit" , bo tylko tyle ma i tym samym zawija to co ma . 8)

Jak jestes ciekawa co ogladam i na czym , to mozesz to znalesc w innych watkach - panienko. 8)

PS. szafy stoja w pogotowiu . :p

Guscik! A probowales kiedys taka gre aby w kazdym szukac czegos pozytywnego? :lol:

Nie upieraj sie tak, bo nie wiem jak inny ale ja juz zaczynam myslec, ze Ty to wszystko na powaznie... :roll:

Jak bedziesz nie grzeczny to zamkniemy Cie w jednej z tej szaf pelnej markowych ciuchow! :D :wink:

Guscik! A probowales kiedys taka gre aby w kazdym szukac czegos pozytywnego? :lol:

Nie upieraj sie tak, bo nie wiem jak inny ale ja juz zaczynam myslec, ze Ty to wszystko na powaznie... :roll:

Jak bedziesz nie grzeczny to zamkniemy Cie w jednej z tej szaf pelnej markowych ciuchow! :D :wink:

Ja to robie ciagle, czyli szukam dobrej zabawy. 8)

W szafach nie ma miejsca , bo szanujaca sie kobieta ma ciuchy na kazda okazje i miejsce w ktorym sie pojawi. 8)

Bardzo lubie troche popisac z panienkami o "minimalistycznej" wiedzy i zasobie garberody. 8)

Skromnosci ubioru to cnota, jak u naszej panienki - jest jak matka przelozona betanek, co widac i czuc. 8)

Niech bedzie po....... :p

No nie rob z niej czarnej mamby.Przecież napisała ci :

...Poza wątkami brandowymi próbowałam zagaić coś o kulturze...
:roll: itd.Masz niewielkie kłopoty z tekstem pisanym i jego interpretacją. :D

Bardzo lubie troche popisac z panienkami o "minimalistycznej" wiedzy i zasobie garberody.
8) .Ja tam lubie ostatnio posłuchać amerykanina o "maxymalistycznej" wiedzy i zasobach amerykandzkiej garderoby.Nie mam jej to czasami słucham.....tylko te narty :( :( 8)

... sa to buty ktore wyszly w bardzo malym limitowanym ekskluzywnym nakladzie. 8) Nie widac zakonczenia obuwia , wiec nie ma punktu odniesieni, bardzo niskie podbicie. 8) Znawca rozpozna to po bokach. :p

Nic trudnego, jest kilkanascie takich par butow w naszym "uzywaniu".:p

Wykonane w hiszpanii, seria 55 par na caly swiat, 1499 euro i co ciekawe nie jest to segment wyjsciowy. 8) Znawcy wiedza o co chodzi. :p

http://img215.imageshack.us/img215/6245/p1020079crrj6.jpg

Drewno i metal, "szanujacy sie" wiedza o co chodzi.:p

PS. Jea, witam w klubie szanujacych sie ludzi, masz duzego +.8) Zaskoczyles mnie, wiec dedykuje tobie jednoosobawa porcje kolacji z pod mojej reki w alkoholach - dzial o zapalencach . :p

Nic dziwnego skoro hiszpan pijany był jak ćwieczył, nie równo i przy każdym wybijak mu zeskoczył, znam paru szewców, co nawet po kielichu takiej maniany nie odstawiają 8) :lol:

a za kolację dziękuję, nie trza było :D

Bardzo lubie troche popisac z panienkami o "minimalistycznej" wiedzy i zasobie garberody. 8)

Skromnosci ubioru to cnota, jak u naszej panienki - jest jak matka przelozona betanek, co widac i czuc. 8)

Bardzo lubie troche popisac z panienkami o "minimalistycznej" wiedzy i zasobie garberody.
8) .Ja tam lubie ostatnio posłuchać amerykanina o "maxymalistycznej" wiedzy i zasobach amerykandzkiej garderoby.Nie mam jej to czasami słucham.....tylko te narty :( :( 8)

Jade na zakupy to kupie miotle, bo slonecznik "wylatuje" tobie z kieszeni dresa. 8)

Ale mu proponujesz granie.On by wolał w butelke.Chociaż nie bo z tą przypadłościa jego mogą być kłopoty. :D :wink:

... sa to buty ktore wyszly w bardzo malym limitowanym ekskluzywnym nakladzie. 8) Nie widac zakonczenia obuwia , wiec nie ma punktu odniesieni, bardzo niskie podbicie. 8) Znawca rozpozna to po bokach. :p

Wykonane w hiszpanii, seria 55 par na caly swiat, 1499 euro i co ciekawe nie jest to segment wyjsciowy. 8) Znawcy wiedza o co chodzi. :p

PS. Jea, witam w klubie szanujacych sie ludzi, masz duzego +.8) Zaskoczyles mnie, wiec dedykuje tobie jednoosobawa porcje kolacji z pod mojej reki w alkoholach - dzial o zapalencach . :p

Nic dziwnego skoro hiszpan pijany był jak ćwieczył, nie równo i przy każdym wybijak mu zeskoczył, znam paru szewców, co nawet po kielichu takiej maniany nie odstawiają 8) :lol:

Szanujacy sie szewc wie gdzie nalezy wbic i zna miejsca "stresu" towaru. :p

Domokrazca bije pod linijke.:D

Ale mu proponujesz granie.On by wolał w butelke.Chociaż nie bo z tą przypadłościa jego mogą być kłopoty. :D :wink:

Wiem , ze w twoich stronach jest bardzo popularna zamiana mozgu z workiem owsa. :p Widze , ze dalej praktykujesz ta gre. 8)

:lol: :lol: :lol:

"And so it's a shorter story - no love, no glory, no hero in her sky"

no teraz już lepiej - w takiej postaci bardziej cię"czuję" :wink: , choć nadal liczę na więcej...

bo chyba nie zapomniałeś jaka w tym miała byc moja rola - odebrałam ci wszystkich "dokarmiaczy" bo samolubna jestem i sama karmić cie miałam na swój sposób i swoimi potrawami 8) - markowymi i pijonie serwowanymi oczywiście...

PS wszystko co mam w szafie jest markowe i oryginalne - to zasada mej minimalistycznej skromnej duszy 8)

acha - znalazłam kolejne potwierdzenie jak wiele mamy ze sobą wspólnego:

jeździmy Toyotami i mamy białe szafki kuchennei granitowe blaty (no dbra - ja mam cenniejszy) :wink: 8) :lol: :lol:

Szanujacy sie szewc wie gdzie nalezy wbic i zna miejsca "stresu" towaru. :p

Domokrazca bije pod linijke.:D

Ten pewnie tak walił, żeby dobrze trzymało :o

udało mu się z każdego mu zeskoczył :lol:

drugi z prawej od góry, prima sort

Jade na zakupy to kupie miotle, bo slonecznik "wylatuje" tobie z kieszeni dresa. 8)

Fajnie już tak sobie jeździliśmy jednym pasem ale tobie niestety trza czegoś innego.Kurna tylko te narty :lol: :roll: .

Wiesz czasami to mi cie szkoda.Taki duży a taki.... 8)

Acha wiesz co mnie powiedziano na pivie......?Mało nie nalalem na narty.

mówią ,że ty nie jesteś męską kobietą.A ja do googly iiiii....znalazlem to

http://firanka.blox.pl/2004/10/Meska-kobieta.html

Ale raczej to nie ty.Chociaż niewiadomo co nosisz miedzy nóżkami.Znasz się na szanujacych kobietach i ich nie sznujesz,znasz sie na szanujących facetach ale ich nie tolerujesz.Q,Q,Q o co idzie??? 8) :roll: :wink:

"And so it's a shorter story - no love, no glory, no hero in her sky"

no teraz już lepiej - w takiej postaci bardziej cię"czuję" :wink: , choć nadal liczę na więcej...

bo chyba nie zapomniałeś jaka w tym miała byc moja rola - odebrałam ci wszystkich "dokarmiaczy" bo samolubna jestem i sama karmić cie miałam na swój sposób i swoimi potrawami 8) - markowymi i pijonie serwowanymi oczywiście...

PS wszystko co mam w szafie jest markowe i oryginalne - to zasada mej minimalistycznej skromnej duszy 8)

acha - znalazłam kolejne potwierdzenie jak wiele mamy ze sobą wspólnego:

jeździmy Toyotami i mamy białe szafki kuchennei granitowe blaty (no dbra - ja mam cenniejszy) :wink: 8) :lol: :lol:

Bije od ciebie markowoscia z daleka, jak widac . Sraly muchy wiosna..... 8)

Owijasz rowno, czasami tylko nozki powycieraj. :p

Dalej czekam. 8)

Ten pewnie tak walił, żeby dobrze trzymało :o

udało mu się z każdego mu zeskoczył :lol:

drugi z prawej od góry, prima sort

Juz sprawdzilem , pisza ze,(na polski + -) bije sie tam gdzie konczy sie mieso i jak nablizej, w tym cala sztuka. Buty przed wprowadzeniem sa na takiej maszynce zginane kilka milionow razy , a pozniej szanujacy sie szewc w ramach doswiadczenia zawodowego robi "bicie". 8)