Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

szpilki c.d.rozmowy guscika, joan i innych

joan

Recommended Posts

joan napisał:
jak obiecalam-a słowa dotrzymuję za to słodkie "joasiu":

http://images24.fotosik.pl/45/bcdd895bf1fa3825m.jpg

w tej bramie kupiłam te podrabiane buciska (od rury) i jeszcze te recznie malowane...tam miałam sukienke i klapki Roxy (Quiksilwer)-dziadostwo :oops: -sukienka ma odpinane ramiączka - jak je odpinam, jest fajniejsza, ale czasem wyłazi haczyk :oops: :

http://images29.fotosik.pl/45/78eaa92408ba7617m.jpg

jedyne co zrobiłam tym zdjęciom to zamalowałam gębę "punktowym pędzlem korygującym" 8)

PS - o Owenie i FS przypominam :wink:

No no.To jakas zmowa na nie pokazywanie twarzy?Też jezdeś łosa :D :wink:

Cytat
..jak je odpinam, jest fajniejsza, ale czasem wyłazi haczyk...

Szkoda ,że nie wyłazi :oops: :oops: :wink: fiu fiu :wink: bo fotka dla Q byłaby jeszcze pięniejsza.Swoja droga może to doceni . :wink:

• Odpowiedzi 224
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

joan napisał:

w tej bramie kupiłam te podrabiane buciska (od rury) i jeszcze te recznie malowane...tam miałam sukienke i klapki Roxy (Quiksilwer)-dziadostwo :oops: -sukienka ma odpinane ramiączka - jak je odpinam, jest fajniejsza, ale czasem wyłazi haczyk :oops: :

jedyne co zrobiłam tym zdjęciom to zamalowałam gębę "punktowym pędzlem korygującym" 8)

nie ze mna, takie numery....jak widac to co wyzej, dotyczy kombinowanego zdjecia, ktore dalej wisi w formie kombinowanej , a gdzie reszta, czyli podrobiony bialy sweterek w komplecie z "dodatkami na nogawkach" i te bezmarkowe buty + komurkowiec z komurki. 8)

PS ja trzy lata temu, to nawet nie pamietam gdzie byle "jezdzi sie tu i tam" i ineresuje mnie to o co pytam. :p Jak zamawiam lody wloskie z polewa czekoladowa i bita smietana + owoce, to samym waflem sie nie zadowole i to jeszcze innym jak chcialem. 8)

guscik napisał:
  joan napisał:

nie ze mna, takie numery....jak widac to co wyzej, dotyczy kombinowanego zdjecia, ktore dalej wisi w formie kombinowanej , a gdzie reszta, czyli podrobiony bialy sweterek w komplecie z "dodatkami na nogawkach" i te bezmarkowe buty + komurkowiec z komurki. 8)

PS ja trzy lata temu, to nawet nie pamietam gdzie byle "jezdzi sie tu i tam" i ineresuje mnie to o co pytam. :p Jak zamawiam lody wloskie z polewa czekoladowa i bita smietana + owoce, to samym waflem sie nie zadowole i to jeszcze innym jak chcialem. 8)

Po dłuższej analizie rzeczywiście można sie doszukać,że ten cień jakiś taki za krotki i te klapki są bardziej niebieskie niż długie w porownaniu z tym na kamieniach. :roll: :roll: :wink:

Cytat
....jak widac to co wyzej, dotyczy kombinowanego zdjecia, ktore dalej wisi w formie kombinowanej

z tych z tych twoich "pieszczot" wolę kąsanie (wild thing... :wink: ) bo to przypomina raczej ssanie śliwki przez bezzębnego dziada... :-?

Poza wątkami brandowymi próbowałam zagaić coś o kulturze - komercyjny film (choć scenariusz opaty na znanej sztuce) z hollywodzkimi gwiazdorami wydał mi się bardzo amerykański i percepcyjnie do ogarnięcia dla ciebie...

nie przez przypadek o nim - jakos mi pasuje do kontekstu:

"W świecie egoizmu i beznadziei drugi człowiek staje się tylko środkiem do zaspokojenia własnej żądzy/ po obejrzeniu filmu w głowie wirują słowa: "And so it's a shorter story - no love, no glory, no hero in her sky"

Tylko zobacz, lub sobie przypominj, nie musisz komentować (to w innym wątku dla inteligentów). Zapamiętaj jaki był tam Owen (pisali o nim:brutalny :roll:- dla mnie był uroczy i momentami wyjątkowo pociągający, choć sie trochę pogubił...)

wiem wiem - wafelek ze mnie :wink:, ale nudne to wklejanie metek (mi zajmuje zbyt duzo czasu ten fotosik...może wymyślisz inną zabawę? (nowe zdjęcia dopiero po występach...)

joan napisał:
  Cytat
....jak widac to co wyzej, dotyczy kombinowanego zdjecia, ktore dalej wisi w formie kombinowanej

z tych z tych twoich "pieszczot" wolę kąsanie (wild thing... :wink: ) bo to przypomina raczej ssanie śliwki przez bezzębnego dziada... :-?

Poza wątkami brandowymi próbowałam zagaić coś o kulturze - komercyjny film (choć scenariusz opaty na znanej sztuce) z hollywodzkimi gwiazdorami wydał mi się bardzo amerykański i percepcyjnie do ogarnięcia dla ciebie...

nie przez przypadek o nim - jakos mi pasuje do kontekstu:

"W świecie egoizmu i beznadziei drugi człowiek staje się tylko środkiem do zaspokojenia własnej żądzy/ po obejrzeniu filmu w głowie wirują słowa: "And so it's a shorter story - no love, no glory, no hero in her sky"

Tylko zobacz, lub sobie przypominj, nie musisz komentować (to w innym wątku dla inteligentów). Zapamiętaj jaki był tam Owen (pisali o nim:brutalny :roll:- dla mnie był uroczy i momentami wyjątkowo pociągający, choć sie trochę pogubił...)

wiem wiem - wafelek ze mnie :wink:, ale nudne to wklejanie metek (mi zajmuje zbyt duzo czasu ten fotosik...może wymyślisz inną zabawę? (nowe zdjęcia dopiero po występach...)

Czyli wszstko co w szafie wolnostojacej mialas sie skonczylo, szkoda tylko , ze zaprezentowalasc bezmarkowce i podrub.:p

Glubisz sie w kazdym poscie, pomijajac takie smiechowisko jak chwalenie sie 3 letnim "kostiumem" oblatywanym na plazy i w miescie :lol: Walisz kasztany w kazdym poscie i jeszcze myslisz ze naciagniesz mnie na twoje "wypisy", nasladujace larwe jedwabnika, ktora siedzi na "dog shit" , bo tylko tyle ma i tym samym zawija to co ma . 8)

Jak jestes ciekawa co ogladam i na czym , to mozesz to znalesc w innych watkach - panienko. 8)

PS. szafy stoja w pogotowiu . :p

Guscik! A probowales kiedys taka gre aby w kazdym szukac czegos pozytywnego? :lol:

Nie upieraj sie tak, bo nie wiem jak inny ale ja juz zaczynam myslec, ze Ty to wszystko na powaznie... :roll:

Jak bedziesz nie grzeczny to zamkniemy Cie w jednej z tej szaf pelnej markowych ciuchow! :D :wink:

Zeljka napisał:
Guscik! A probowales kiedys taka gre aby w kazdym szukac czegos pozytywnego? :lol:

Nie upieraj sie tak, bo nie wiem jak inny ale ja juz zaczynam myslec, ze Ty to wszystko na powaznie... :roll:

Jak bedziesz nie grzeczny to zamkniemy Cie w jednej z tej szaf pelnej markowych ciuchow! :D :wink:

Ja to robie ciagle, czyli szukam dobrej zabawy. 8)

W szafach nie ma miejsca , bo szanujaca sie kobieta ma ciuchy na kazda okazje i miejsce w ktorym sie pojawi. 8)

guscik napisał:
Bardzo lubie troche popisac z panienkami o "minimalistycznej" wiedzy i zasobie garberody. 8)

Skromnosci ubioru to cnota, jak u naszej panienki - jest jak matka przelozona betanek, co widac i czuc. 8)

Niech bedzie po....... :p

No nie rob z niej czarnej mamby.Przecież napisała ci :

joan napisał:
...Poza wątkami brandowymi próbowałam zagaić coś o kulturze...
:roll: itd.Masz niewielkie kłopoty z tekstem pisanym i jego interpretacją. :D

guscik napisał:
Bardzo lubie troche popisac z panienkami o "minimalistycznej" wiedzy i zasobie garberody.
8) .Ja tam lubie ostatnio posłuchać amerykanina o "maxymalistycznej" wiedzy i zasobach amerykandzkiej garderoby.Nie mam jej to czasami słucham.....tylko te narty :( :( 8)

guscik napisał:
... sa to buty ktore wyszly w bardzo malym limitowanym ekskluzywnym nakladzie. 8) Nie widac zakonczenia obuwia , wiec nie ma punktu odniesieni, bardzo niskie podbicie. 8) Znawca rozpozna to po bokach. :p

Nic trudnego, jest kilkanascie takich par butow w naszym "uzywaniu".:p

Wykonane w hiszpanii, seria 55 par na caly swiat, 1499 euro i co ciekawe nie jest to segment wyjsciowy. 8) Znawcy wiedza o co chodzi. :p

http://img215.imageshack.us/img215/6245/p1020079crrj6.jpg

Drewno i metal, "szanujacy sie" wiedza o co chodzi.:p

PS. Jea, witam w klubie szanujacych sie ludzi, masz duzego +.8) Zaskoczyles mnie, wiec dedykuje tobie jednoosobawa porcje kolacji z pod mojej reki w alkoholach - dzial o zapalencach . :p

Nic dziwnego skoro hiszpan pijany był jak ćwieczył, nie równo i przy każdym wybijak mu zeskoczył, znam paru szewców, co nawet po kielichu takiej maniany nie odstawiają 8) :lol:

a za kolację dziękuję, nie trza było :D

niktspecjalny napisał:
  guscik napisał:
Bardzo lubie troche popisac z panienkami o "minimalistycznej" wiedzy i zasobie garberody. 8)

Skromnosci ubioru to cnota, jak u naszej panienki - jest jak matka przelozona betanek, co widac i czuc. 8)

joan napisał:

guscik napisał:
Bardzo lubie troche popisac z panienkami o "minimalistycznej" wiedzy i zasobie garberody.
8) .Ja tam lubie ostatnio posłuchać amerykanina o "maxymalistycznej" wiedzy i zasobach amerykandzkiej garderoby.Nie mam jej to czasami słucham.....tylko te narty :( :( 8)

Jade na zakupy to kupie miotle, bo slonecznik "wylatuje" tobie z kieszeni dresa. 8)

Zeljka napisał:

Ale mu proponujesz granie.On by wolał w butelke.Chociaż nie bo z tą przypadłościa jego mogą być kłopoty. :D :wink:

jea napisał:
  guscik napisał:
... sa to buty ktore wyszly w bardzo malym limitowanym ekskluzywnym nakladzie. 8) Nie widac zakonczenia obuwia , wiec nie ma punktu odniesieni, bardzo niskie podbicie. 8) Znawca rozpozna to po bokach. :p

Wykonane w hiszpanii, seria 55 par na caly swiat, 1499 euro i co ciekawe nie jest to segment wyjsciowy. 8) Znawcy wiedza o co chodzi. :p

PS. Jea, witam w klubie szanujacych sie ludzi, masz duzego +.8) Zaskoczyles mnie, wiec dedykuje tobie jednoosobawa porcje kolacji z pod mojej reki w alkoholach - dzial o zapalencach . :p

Nic dziwnego skoro hiszpan pijany był jak ćwieczył, nie równo i przy każdym wybijak mu zeskoczył, znam paru szewców, co nawet po kielichu takiej maniany nie odstawiają 8) :lol:

Szanujacy sie szewc wie gdzie nalezy wbic i zna miejsca "stresu" towaru. :p

Domokrazca bije pod linijke.:D

niktspecjalny napisał:
  Zeljka napisał:

Ale mu proponujesz granie.On by wolał w butelke.Chociaż nie bo z tą przypadłościa jego mogą być kłopoty. :D :wink:

Wiem , ze w twoich stronach jest bardzo popularna zamiana mozgu z workiem owsa. :p Widze , ze dalej praktykujesz ta gre. 8)

:lol: :lol: :lol:

"And so it's a shorter story - no love, no glory, no hero in her sky"

no teraz już lepiej - w takiej postaci bardziej cię"czuję" :wink: , choć nadal liczę na więcej...

bo chyba nie zapomniałeś jaka w tym miała byc moja rola - odebrałam ci wszystkich "dokarmiaczy" bo samolubna jestem i sama karmić cie miałam na swój sposób i swoimi potrawami 8) - markowymi i pijonie serwowanymi oczywiście...

PS wszystko co mam w szafie jest markowe i oryginalne - to zasada mej minimalistycznej skromnej duszy 8)

acha - znalazłam kolejne potwierdzenie jak wiele mamy ze sobą wspólnego:

jeździmy Toyotami i mamy białe szafki kuchennei granitowe blaty (no dbra - ja mam cenniejszy) :wink: 8) :lol: :lol:

guscik napisał:
  jea napisał:
  guscik napisał:

Szanujacy sie szewc wie gdzie nalezy wbic i zna miejsca "stresu" towaru. :p

Domokrazca bije pod linijke.:D

Ten pewnie tak walił, żeby dobrze trzymało :o

udało mu się z każdego mu zeskoczył :lol:

drugi z prawej od góry, prima sort

guscik napisał:
  niktspecjalny napisał:
  guscik napisał:

joan napisał:

guscik napisał:

Jade na zakupy to kupie miotle, bo slonecznik "wylatuje" tobie z kieszeni dresa. 8)

Fajnie już tak sobie jeździliśmy jednym pasem ale tobie niestety trza czegoś innego.Kurna tylko te narty :lol: :roll: .

Wiesz czasami to mi cie szkoda.Taki duży a taki.... 8)

Acha wiesz co mnie powiedziano na pivie......?Mało nie nalalem na narty.

mówią ,że ty nie jesteś męską kobietą.A ja do googly iiiii....znalazlem to

http://firanka.blox.pl/2004/10/Meska-kobieta.html

Ale raczej to nie ty.Chociaż niewiadomo co nosisz miedzy nóżkami.Znasz się na szanujacych kobietach i ich nie sznujesz,znasz sie na szanujących facetach ale ich nie tolerujesz.Q,Q,Q o co idzie??? 8) :roll: :wink:

joan napisał:

"And so it's a shorter story - no love, no glory, no hero in her sky"

no teraz już lepiej - w takiej postaci bardziej cię"czuję" :wink: , choć nadal liczę na więcej...

bo chyba nie zapomniałeś jaka w tym miała byc moja rola - odebrałam ci wszystkich "dokarmiaczy" bo samolubna jestem i sama karmić cie miałam na swój sposób i swoimi potrawami 8) - markowymi i pijonie serwowanymi oczywiście...

PS wszystko co mam w szafie jest markowe i oryginalne - to zasada mej minimalistycznej skromnej duszy 8)

acha - znalazłam kolejne potwierdzenie jak wiele mamy ze sobą wspólnego:

jeździmy Toyotami i mamy białe szafki kuchennei granitowe blaty (no dbra - ja mam cenniejszy) :wink: 8) :lol: :lol:

Bije od ciebie markowoscia z daleka, jak widac . Sraly muchy wiosna..... 8)

Owijasz rowno, czasami tylko nozki powycieraj. :p

Dalej czekam. 8)

jea napisał:

Ten pewnie tak walił, żeby dobrze trzymało :o

udało mu się z każdego mu zeskoczył :lol:

drugi z prawej od góry, prima sort

Juz sprawdzilem , pisza ze,(na polski + -) bije sie tam gdzie konczy sie mieso i jak nablizej, w tym cala sztuka. Buty przed wprowadzeniem sa na takiej maszynce zginane kilka milionow razy , a pozniej szanujacy sie szewc w ramach doswiadczenia zawodowego robi "bicie". 8)