daro1gda 03.08.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 Jestem obecnie na etapie karnisze, firany:)Mam jednak z tym wszysktim nielada problem. Nie wiem jak to wszystko rozplanować. MAm aneks kuchenny z pokojem. Okna znajdują się na jednej ścianie w odległości 30 cm od siebie (kuchenne + balkonowe). Nie wiem czy robić jeden wspólny karnisz czy może dwa osobne? JEżeli dwa to takie same czy różne? A do tego czy powiny być takie same firanki?Co z zasłonami? Może ktoś miał albo ma podobny problem i pomoże mi go rozwiązać? Mile widziane przykładowe zdjęcia jak to wygląda:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
d5620s 03.08.2007 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2007 zrobiłabym mimo wszystko dwa karnisze-widziałam swietne zestawienia: na oknie kuchennym jakaś tam firanka i szmatka z woalu w roli nibyzasłonki a na oknie tarasowym firanka długa i ten sam akcent z woalu tylko większy i dłuższy oczywiście-chyba tak zrobię bo tez jestem szczęsliwa posiadczką aneksu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daro1gda 05.08.2007 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 może ma ktoś "pod ręką" jakieś ilustracje takich sytuacji? jakoś nie mogę się doszukać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts