pitbull 05.03.2002 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2002 Ciekaw jestem jak jest grubosc takiej wylewki?. Poniewaz wszystko zostalo podane (dylatacja, pianki itd)ale grubosci wylewki nie podano. Podano tylko cena 1 cm grubosci wylewki, ale przeciez "na oko" ma wiecej.Zastanawiam sie tez nad ulozeniem siatki bezposrednio na deskach, czy aby siatka nie powinna byc wtopiona w wylewke? (podobnie jak siatka w ociepleniach metoda lekka mokra.Dalej co to za zaprawa samopoziomujaca? nie wygladala mi na taka w opisie to gdzie prowadnice do sciagania.Ale najlepszy jest "zawodnik" ktory to robi. Bardzo mi sie podoba bo jest zawsze taki czysty, musze sie dowiedziec jak on to robi?.Niedoscigniony dla mnie wzor, nigdy mi sie tak nie udalo aby przy jakiejs robocie sie nie ubrudzic. Prosze o rade bardziej doswiadczonych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alanta 06.03.2002 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 Wiesz, "nieżyciowa czystość" to ogólny problem publikacji, mnie śmieszy taka jedna reklama, gdzie Pani próbuje zupę z garnka idealnie czystą chochelką i zawsze mnie zastanawia, jak ją nabrała, może nalała drugą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 06.03.2002 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2002 A fe wstydz sie, porzadna gospodyni kazdemu domownikowi zupe nalewa czysta chochelka, odklada do zlewu, bierze druga, nalewa, odklada, bierze trzecia itd. Przeciez to logiczne. Dlatego zeby uniknac tych dylematow typu "savoire vivre" polecam nalewanie zupy z garnka do talerza, z koncowym podkreceniem zeby sie krople oderwaly (analogia "per" wodka). Ale moze mnie ktos uswiadomi jak to jest z tymi wylewakami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 08.03.2002 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2002 Nie przejmujcie się. W "Krzyżakach" (w filmie) jeden z rycerzy chodził w zegarku. A Was dziwi czyste ubarnie u budowlańca.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skunks 09.03.2002 05:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2002 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pitbull 11.03.2002 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2002 Skunksie, zapominasz ze wiertarka do rozmieszania zaprawy tez chlapie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts