woren 04.08.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Witam!!Mój problem dotyczy reklamy(bildboardu) na mojej działce. Mianowicie działka jest przy drodze międzynarodowej E-40(Kraków -Rzeszów, 10km od rzeszowa). Pewna firma zaoferowała mi dzierżawę pod reklamę o wymiarach 3x2m. Moje pytanie to:1. Jaka jest racjonalna cena za taką reklamę( miesięcznie , czy też rocznie)??2.Czy racjonalne będzie wziąść pieniądze za reklame za np. 3 lata, czy lepiej podpisać umowę na rok i poczekać co bedzie w następnym roku?? Pozdrawiam i proszę Was odpowiedzi !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masza 12.08.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2007 Czyli ta firma postawi na Twojej działce tablicę reklamową o powierzchni 6 m2?100 - 150 zł/m-c - wg mnie takie są stawki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Yogi66 17.08.2007 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2007 Czyli ta firma postawi na Twojej działce tablicę reklamową o powierzchni 6 m2? 100 - 150 zł/m-c - wg mnie takie są stawki. Pomniejszone o podatek dochodowy wynikajacy z indywidualnej grupy podatkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts