loop 15.07.2003 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 WitamMoże znacie jakiegoś majstra, który ze mną (i pomocnikami) postawi ściany mojego domu w Ytongu? Budowa jest w Miasteczku Śląskim koło Tarnowskich Gór. Wiem, że szanse nikłe by ktoś z czytających akurat znał kogoś w mojej okolicy, ale przecież zapytać trzeba. pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość janusz 01 19.07.2003 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 sprawa jest prosta sam to robiłem -wynajomem tylko ludzi z niwelatorem do połorzenia pierwszej warstwy (bo ona jest najwarzniejsz ,a reszta to zabawa--spr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.07.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Podaj swój e-mail, to dam Ci namiary na firmę z Tarnowskich Gór, polecaną przez przedstawiciela YTONGa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Podaj swój e-mail, to dam Ci namiary na firmę z Tarnowskich Gór, polecaną przez przedstawiciela YTONGa. Proszę bardzo piotr(at)hcm.com.pl i dziękuję z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 sprawa jest prosta sam to robiłem -wynajomem tylko ludzi z niwelatorem do połorzenia pierwszej warstwy (bo ona jest najwarzniejsz ,a reszta to zabawa--spr. To podobno mają zrobić ludzie z Ytong Polska... i tak muszę kogoś do kominów, wieńca wziąć - mógłby mieć też oko jak będziemy te klocki układać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.07.2003 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 Człowieku, tak wygląda Twój e-mail????? piotr(at)hcm.com.pl No to nie ma o czym gadać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość janusz01 22.07.2003 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2003 Człowieku, tak wygląda Twój e-mail????? piotr(at)hcm.com.pl No to nie ma o czym gadać... sorki ze tak to wyszło pisz na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
loop 12.01.2004 12:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2004 tak mi teraz się przypomniało, że miałem napisać w tym wątku, że znalazłem bardzo dobrego majstra do Ytonga... siebie Szukałem szukałem, aż w końcu sami daliśmy się do roboty. I wyszło - było parę błędów, których drugi raz bym nie popełnił, ale cóż nauka kosztuje. Jakby ktoś chciał to na wiosnę 2005 mam wolne terminy ps. na przyszłość do Gościa (at) = @ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts