mobby 15.07.2003 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Czy ktoś buduje APS 78?Jeśli nie to chociaż Wasze opinieZacząłem bawić się........................ w budowanie APS 78 lustro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 15.07.2003 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 http://www.archi-projekt.com.pl/projekty/ap_78.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niunia 19.07.2003 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2003 Witam !Bardzo ładny projekt. Ja również rozważam budowę domu według projektu z tej pracowni a mianowicie APS 75. Proponuję połączyć siły i utworzyć wspólny temat na forum. Z tego co widzę jest małe zainteresowanie projektami tej pracowni. PozdrawiamNiunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 21.07.2003 11:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2003 APS 75 miałem wybrac. Jednakże ze względu na usytułowanie działki wybraliśmy APS 78. Zdecydowało położenie tarasu i efektywniejsze wykorzystanie powierzchni pod dachem.Troszkę droższe będzie , ale powierzchnia dostępna będzie większa.Jak zaczęła się budowa to już widzę, żeogólnie jest OK, choć trzeba pewne rzeczy samemu zdecydować Pozdrawiam Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alf101 23.07.2003 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2003 Ja buduję wg projektu APS 73 tej pracowni jestem na etapie tynków . Projekt domu OK zrobiłem tylko podpiwniczenie pod połową budynku i kotłownia wylądowała w piwnicy a zato mam łazienke 8m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mobby 24.07.2003 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2003 Jakie dałeś izolacje fundamentów i ich ocieplenie ? Mobby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts