mario13132 04.08.2007 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 witam,poradzcie mi prosze,ponad 2 miesiace temu /podobno/fachowcy,zaczeli zakładac mi podłoge z trójwarstwowej deski dębowej,olejowanej olejem OSMO kolor heban,no i zaczął sie problem.Po zaolejowaniu wyszły pólkoliste rysy,cała podłoga w plamach,a przy scianach ok 20 cm pasy różniące sie odcieniami.Fachowcy nie moga sobie z tym poradzic!!!Namawiaja mnie na jasny kolor,poniewaz na jasnym nie bedzie widac rys ja nie chce jasnej podłogi,czy za wiele wymagam?czy jest mozliwe zaolejowanie takiej podłogi w sposób estetyczny?jakie błedy popełniaja ci ludzie?jaetem załamana sytuacja w domu ,mieli zrobic podłoge w pare dni,a to juz ponad 2 m-ce....olej mam wszędzie,na oknach,scianach,w łazience,co robic?prosze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts