Muffi 15.07.2003 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Witam,Poszukuje kogos kto zrobi mi docieplenie z zewnatrz. 12 cm styropianu i tynk mineralny ceresita. powierzchnia z otworami okolo 185 m2. Nie chce przypadkowej ekipy, mam dosc partaczy, poza tym mieszkam juz w nowym domku i nie chce zeby mi zdemolowano otoczenie, tzn. trawniki. Dlatego szukam ekipy, ktora wykazuje sie poczuciem porzadku i estatyki a poza tym rozsadna cenowo. Mozecie dac jakies namiary.Dzieki Muffi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 15.07.2003 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Zapytaj na Grupie Krakowskiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
engi 18.07.2003 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2003 Mam solidną ekipę budowlaną, która robiła mi tynki wewnętrzne.Właśnie w tym tygodniu kończą.Wiem żę robią zewnętrzne też i ocieplenia.Robią w kilka osób- firma rodzinna, ale musisz zapewnić im nocleg, bo przyjeżdzają na cały tydzień i robią do oporu(po 12 godzin)jeśli jestes zainteresowany -daj znać podam ci ich numerEngi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts