amberek 04.08.2007 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 Witam Poszukuję namiarów na jakiegoś solidnego fachowca / płytkarza / kafelkarza do remontu łazienki. Łazienka nieduża [1,9 m x 1,5 m x 2,5 m], ale do remontu generalnego. Muszę zerwać płytki [część już sama odpadła ze starości] i położyć nowe, chcę praktyczne półeczki z kafelek, wymienić wannę i umywalkę, zamontować uchwyty, zawiesić nowe szafki, lustro itd. Chodzi mi o kogoś kto robi dobrze i dokładnie, ma w miarę umiarkowany cennik i jest otwarty na pomysły, bo chcę obudować wannę wg własnego pomysłu i pewnie będę potrzebowała fachowej porady. Mieszkam w Toruniu, na osiedlu, blok. Czy ktoś może mnie poratować namiarami na sprawdzonych fachowców z kujawsko-pomorskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
express 22.09.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 kafelkowanie.weebly.com Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts