aga_toja 05.08.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Właśnie jesteśmy w trakcie robienia tynków maszynowych gipsowych Knaufa. Mam pytanie do osób które mają takie tynki. Jakim gruntem malowaliście przed położeniem farby? Słyszalam że trzeba taką powierzchnię gipsową dobrze zagruntować żeby nie było poźniej problemów z malowaniem powierzchni? Jeśli tak to proszę o opinie jak się maluje i jakiej farby najlepiej używać? Dzięki? http://www.knauf.pl/knaufengine/index.php?option=com_content&task=view&id=437&Itemid=490 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bog 06.08.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ja używałem grunt Śnieżka i farby Perfekta firmy Kabe.Maloarze byli zadowoleni z jakości i krycia. Moim zdaniem cenowo i jakościowo jest OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 06.08.2007 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 ja podobnie: najpierw uni-grunt atlasa, potem biala sniezka do gruntowania i potem pojda kolory kabe. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts