kasiorka 15.07.2003 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2003 Chcę kupić projekt domu we fiołkach - Archonu. Czy ktoś może realizuje już ten projekt. Będę wdzięczna za każde slowo.....na temat projektu i jego realizacji...Pozdrawiam Kaśka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ciechanka 16.07.2003 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2003 Zajrzyj na forum Archona (http://www.archon.com.pl). Tam jest bardzo niemrawo ale może jak więcej osób będzie zaglądać to się polepszy. Ja znalazłam dzięki temu osobę która buduje dom taki jak ja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiorka 17.07.2003 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2003 Dzięki wielkie, jestem na forum Archona juz od miesiąca i na razie nic...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts