Gość 05.08.2007 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 dlaczego. Co robic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 06.08.2007 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Nie moge kasowac wiadomosci a moja skrzynka ma 85% dlaczego. Co robic zerknij tutaj >>> http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=1921455#1921455 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.08.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Ponury63 a ja żeby niepotrzebnie nie tworzyć "Nowego tematu" zapytam przy okazji: dlaczego nie pokazuje sie znaczek "nowy post" przy moich odpowiedziach? I dzięki za Twoją cierpliwośc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 07.08.2007 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Ponury63 a ja żeby niepotrzebnie nie tworzyć "Nowego tematu" zapytam przy okazji: dlaczego nie pokazuje sie znaczek "nowy post" przy moich odpowiedziach? widocznie, gdy piszesz odpowiedź i klikasz na "wyślij", system uznaje, że już ją przeczytałaś i nie pojawia się "flaga" pokazująca nowy wpis ale wszyscy pozostali [zalogowani] widzą ten wpis jako nowy post - z "flagą" I dzięki za Twoją cierpliwośc jak dojdziesz do 30 pytań dziennie, to podziękujesz teraz nie ma o czym mówić, z przyjemnością Ci pomagam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.08.2007 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 I dzięki za Twoją cierpliwośc jak dojdziesz do 30 pytań dziennie, to podziękujesz teraz nie ma o czym mówić, z przyjemnością Ci pomagam http://www.gifownik.pl/gify_02xx/rozmaite/kwiaty/1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts