gośka57 06.08.2007 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witam Czy ktoś z Was dysponuje wzorem takiej umowy? Bardzo proszę o pomoc. pzrd gośka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 06.08.2007 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Witaj Podaj meila na priv, coś wygrzebę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceteris 07.11.2007 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Jesli nie jest jeszcze za pozno to napisz mi swoj meil (moj adres to [email protected]) i Ci przesle przykladowe wzory jakie uzywaja posrednicy w elblagu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ceteris 07.11.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 (edytowane) Aha, jesli potrzebujesz tez innych wzorow umow czy pism to mozesz tez sprawdzic co jest na stronie domowej [spam] w ktorym osobiscie pracuje. Mozesz tez napisac do szefa bo wiem ze bezplatnie pomaga ludziom gdy chodzi o wzory pism itp. Powolaj sie jak cos na Marcina.Zycze powodzenia w realizacji transakcji Edytowane 9 Stycznia 2020 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mruva 08.11.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Jesli nie jest jeszcze za pozno to napisz mi swoj meil (moj adres to [email protected]) i Ci przesle przykladowe wzory jakie uzywaja posrednicy w elblagu. Pozdrawiam Witam; A czy ja mogłabym prosić wzór takiej umowy, też mnie to czeka. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts