Aga - Żona Facia 14.08.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Dziękuję bardzo Reyzel.Ja jak na razie z kolekcji Voxa mam tylko sypialnię i sobie chwalę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.08.2008 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Albo ten z Belldeco albo ten drugi w kolejności z Allegro. No cóż, taki już mam wypaczony gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 14.08.2008 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2008 Albo ten z Belldeco albo ten drugi w kolejności z Allegro. No cóż, taki już mam wypaczony gust no to gust mamy podobnie wypaczony Jednak się zdecydowałam poczekać na ten z belldeco, bo będzie super odbijał od jasnej ściany ( tamte niestety by się zlały kolorystycznie... ). I zobaczymy jak będzie wyglądał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.08.2008 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2008 No i co??? I co???? Masz już ten zegar???? Aaaaa .... dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 26.08.2008 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Sierpnia 2008 no wlasnie masz juz ten zegar!!!!!!???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.09.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2008 Reyzelka, gdzie Ty jesteś??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 09.09.2008 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Dzien dobry Jestem, już jestem Zegara jeszcze nie mam - czekam aż dojedzie ( myślę ze za jakies 2-3 tyg ). Czas za szybko ucieka - potem się orientuję, ze kolejne tygodnie mi uciekły a ja się nie odezwałam No i od minionej soboty ... zajmuję się naszym nowym domownikiem ( jest na załączonym awatarku ....) Uściski dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 09.09.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2008 Reyzelcia, kocio cuuuuudoooooo!!!!! Marzy mi się taki właśnie czarny sierściuch Pozdrowionka i zrób jakąś pokazówkę tego, co w domku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.09.2008 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Szwendasz się cholero wszędzie po obcych wewnontkach, a do się nie zajrzysz, a ja tutaj tak sierściucha chwalę Podziękować za pochwały proszę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 11.09.2008 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Reyzel - to i tutaj napiszę, że cudniastego masz kocurka A jakiego koloru ma oczęta ten czarnuszek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Szwendasz się cholero wszędzie po obcych wewnontkach, a do się nie zajrzysz, a ja tutaj tak sierściucha chwalę Podziękować za pochwały proszę... No się mi oberwało Ze taka niewychowana jestem DZIĘKUJĘ Słonce http://fmania.pl/images/smiles/buziak.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Reyzel - to i tutaj napiszę, że cudniastego masz kocurka A jakiego koloru ma oczęta ten czarnuszek? oj, bardzo mi miło Ale kolor oczu :o no to mnie zastrzeliłaś tym pytaniem Zielone ??? Ale głowy nie dam Sprawdzę wieczorem i z pewnością doniosę o tym Swoją drogą awaterek to było pierwsze zdjęcie zrobione Filemonowi, kiedy tylko łaskawie zechciał wyjść zza starego stołu który stoi rozłożony w garazu. Siedział za nim od chwili przejazdu do nas przez prawie dobę. Miał wtedy chore oczko -dlatego jedno ma zamknięte. Na szczęście już jest wszystko dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.09.2008 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Fajny ten rozrabiaka Moj tez jest czarny A czemu napisalas ze bylysmy tylko na kawie a nie pisnelas slowkiem o tych gigantycznych deserach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.09.2008 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 Fajny ten rozrabiaka Moj tez jest czarny A czemu napisalas ze bylysmy tylko na kawie a nie pisnelas slowkiem o tych gigantycznych deserach bo zgodnie z tym co ma napisane Braza "Wszystko co dobre jest nielegalne,niemoralne,albo powoduje tycie " a co takich rzeczach cicho sza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 11.09.2008 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2008 ja tez wpadlam z rewizyta i juz pisalam ze kocurek cudniasty, ale nie napisalam ze strasznie mi sie podoba Twoj dom, szczegolnie kuchnia i stół, i wogole zazdroszcze ze juz mieszkasz i masz wszystko takie wykonczone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.09.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Witam Anjamen Miło mi, ze wpadłaś do mnie Dziękuję za miłe słowa. Nie zazdrość tego wykończenia bo w porównaniu do Twoich planów to jakby... goły dom był Ale fakt faktem ... milusio się mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.09.2008 07:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Reyzel - to i tutaj napiszę, że cudniastego masz kocurka A jakiego koloru ma oczęta ten czarnuszek? oj, bardzo mi miło Ale kolor oczu :o no to mnie zastrzeliłaś tym pytaniem Zielone ??? Ale głowy nie dam Sprawdzę wieczorem i z pewnością doniosę o tym Maluszku, mam!! Już wiem!! Filemon ma oczy koloru zółto-zielono-granatowo-morskiego Się wczoraj przypatrywałam ale jakoś brakuje jednolitego określenia koloru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 12.09.2008 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Maluszku, mam!! Już wiem!! Filemon ma oczy koloru zółto-zielono-granatowo-morskiego Się wczoraj przypatrywałam ale jakoś brakuje jednolitego określenia koloru Pięknie ma oczęta Teraz to czekamy na nowe fotki Filemona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.09.2008 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 Maluszku, mam!! Już wiem!! Filemon ma oczy koloru zółto-zielono-granatowo-morskiego Się wczoraj przypatrywałam ale jakoś brakuje jednolitego określenia koloru Pięknie ma oczęta Teraz to czekamy na nowe fotki Filemona Cześć Maluszku Nowe zdjątka się postaram zrobić ale ten nasz leniuszek non stop leży na kanapie, która jest ciemno brązowa i ni w ząb go na niej nie widać Albo leży na którymś z nas Muszę go przydybać na jasnych płytkach bo inaczej na zdjęciu będą tylko oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.09.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2008 No i własnie o te oczy chodzi. Mojej psuce robię zdjęcia, jak leży na swoim miejscu w przedpokoju i wychodzi z nich, że mam w domu Terminatora Ślepia jej się błyszczą jak tym stworom w horrorach Buziaki piątkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts