Reyzel 24.10.2007 11:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Hurrra się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.10.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Reyzel zbliża się wielka chwila.. będzie dach! już nie mogę się doczekać pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 11:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Reyzel zbliża się wielka chwila.. będzie dach! już nie mogę się doczekać pozdrawiam serdecznie Niop, zbliża się zbliża I cieszę się jak dziecko, bo to jakiś taki innny , szczególny moment Przez dach ( a nawet już teraz więźbę ) dom nabiera tego właściwego kształtu Pozdrowionka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Pseprasam Kasieńko, że tak się raduję z tej mojej więźby ... kiedy tej Twojej nadal nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No Koleżanko Reyzel, ale ta ściana ze skosem ma 5,45m a nie 7m. Trzeba będzie jeszcze raz, ale to nie jest problem. Skos jest tylko na 1 - dłuższej ścianie to dobrze. Coś pokombinuję i pokażę. Wkleję później jeszcze kilka propozycji znalezionych w sieci może coś Ci się przyda, chociaż juz bez skosów. Ale, może natchną .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No Koleżanko Reyzel, ale ta ściana ze skosem ma 5,45m a nie 7m. Trzeba będzie jeszcze raz, ale to nie jest problem. Skos jest tylko na 1 - dłuższej ścianie to dobrze. Coś pokombinuję i pokażę. Wkleję później jeszcze kilka propozycji znalezionych w sieci może coś Ci się przyda, chociaż juz bez skosów. Ale, może natchną .... Przepraszam, że zrobiłam Ci niepotrzebną robótkę ... A ściana ma 5,95 ( nie 5,45 ) - to wynik postawienia ( wirtualnego ) tej ścianki do pralni. Pralnia miała być mniejsza ( wg tego co przesyłałam za pierwszym razem), ale nie da się okna bardziej w naroznik przesunać, no i dlatego musi pozostać tak jak jest na tym rzucie. Brazunia, a czy zdradzisz mi tę słodką tajemnicę w jakim programie robisz te projekty ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Eeee tam, żadna robótka, spokojnie Mogę zdradzić, czemu nie: program to Power Net wzięłam go sobie stąd http://www.cadprojekt.com.pl/projektowanie-on-line.html projektowanie On-Line Net. Można zapisać na swoim dysku. Na stronie http://www.dobreprogramy.pl jest też program NET+Interior Design - tej samej firmy i bardzo bardzo podobny. To są jedyne znane mi bezpłatne programy do projektowania łazienek. Jest jeszcze program Koła ale nie bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Eeee tam, żadna robótka, spokojnie Mogę zdradzić, czemu nie: program to Power Net wzięłam go sobie stąd http://www.cadprojekt.com.pl/projektowanie-on-line.html projektowanie On-Line Net. Można zapisać na swoim dysku. Na stronie http://www.dobreprogramy.pl jest też program NET+Interior Design - tej samej firmy i bardzo bardzo podobny. To są jedyne znane mi bezpłatne programy do projektowania łazienek. Jest jeszcze program Koła ale nie bardzo mi się podoba. BRAZA, JESTEŚ KOCHANA dziękuję, dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Hej reyzel Nasz KRB z kolei był u nas może 2 góra 3 razy Wszystko mu się podoba i nic nie musi widzieć No fajnie Tylko kasę skasował, nieee?? I wolałabym jednak, żeby zajrzał od czasu do czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 24.10.2007 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Hej reyzel Nasz KRB z kolei był u nas może 2 góra 3 razy Wszystko mu się podoba i nic nie musi widzieć No fajnie Tylko kasę skasował, nieee?? I wolałabym jednak, żeby zajrzał od czasu do czasu. KRB to nasz tzw. generalny wykonawca ( Kierownik Robót Budowlanych ). I to jego ekipa ( często łącznie z nim samym ) buduje nasz dom i to on jest odpowiedzialny za wszelkie niedoróbki A KB czyli kierownik budowy ... noooo, tez ( chyba ) był ze trzy razy u nas na budowie I tez nie ma zastrzezen - dziwne, że my mamy , no nie ? Mam jedynie nadzieję, że kewstie technologiczne KB są mu dobrze znane i co powinien to sprawdził Przynajmniej takie mam info, że kiedy być powinien - to niby przyjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Nie jest to szczyt marzeń, ale coś takiego wymyśliłam. Nie patrz na nierówną ścianę ze skosem, bo innej opcji w projektowaniu nie miałam. Odniosłam wrażenie, że okno jest jakoś w tym miejscu. http://images32.fotosik.pl/16/ba5accd369ca8ee2m.jpghttp://images31.fotosik.pl/16/de5d97e4dbffcac1m.jpghttp://images32.fotosik.pl/16/caeb33b71bc9f480m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 24.10.2007 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Braza może i mnie coś takie myślisz, plizzzzzzzzzz a to tak na zachętę http://www.gifownik.pl/gify_02xx/3d/84.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.10.2007 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 No to super sie buduje ten dach - az sie czlowiekowi robi tak w sercu miekko jak widzi ze budowa idzie a nie wysluchiwanie caly czas czyichs tlumaczen dlaczego to znowu nie weszli z robota!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1Cudnie po prostu - oby tak dalej 0 trzymam kciuki!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 24.10.2007 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 A ja z tego wszystkiego zapomniałam o najważniejszymReyzel!!!! Suuuupeeeer więęęęźźźbaaaaaa!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 24.10.2007 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Reyzel falne te zielone zapałki na dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.10.2007 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Dziękuję Wam dziewczyny za te wszystkie milusie słowa Fakt, że serce rośnie jak te zielone zapałki układali. Już teraz jest cały domek na piętrze!!! Hurrra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.10.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Brazunia bardzo dziękuję za kolejny pomysł Naprawdę bardzo mi pomogłaś - daje mi to obraz całości , przede wszystkim co gdzie się moze zmieścić ( extra jest ten programik do projektowania Dziękuję dziękuję ) Jesteś naj naj :* :* :* Ps. Poproszę o rachunek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.10.2007 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ps. Poproszę o rachunek Hmmmyyy.... Otwarcie programu komputerowego - 60 sek. Znalezienie pomysła na coś fajnego - jakieś 7000 sek. Spijanie pochwał od zadowolonych - BEZCENNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 25.10.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Ps. Poproszę o rachunek Hmmmyyy.... Otwarcie programu komputerowego - 60 sek. Znalezienie pomysła na coś fajnego - jakieś 7000 sek. Spijanie pochwał od zadowolonych - BEZCENNE kiekie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 25.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Hmmmyyy.... Otwarcie programu komputerowego - 60 sek. Znalezienie pomysła na coś fajnego - jakieś 7000 sek. Spijanie pochwał od zadowolonych - BEZCENNE takich ludzi trzeba ze świeczką szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts