Reyzel 31.10.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 DarioAS, dachóweczkę zaczynają kłaść . Folia, dachówka, podbitka, rynny .. jakieś trzy tygodnie. Przy okazji wyszło nam, że przecież musimy szybko zrobić ocieplenie na ścianie kolankowej, bo jak się zamknie okap podbitką, to przecież została by nieocieplona ściana No więc dziękuj Kasia codziennie za tatusia, bo przynajmniej takie różne niespodzianki Cię omijają A i Twoje marzenia zaraz się spełnią , zobaczysz Braza, my mamy dachówkę z Robena, czarno-brązową : http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsp-midi-czarnobrazowa.jpg Mayland, z tym pilnowaniem i sprawdzaniem to róznie jest...Staramy się, żeby na pewne poprawki nie było za późno... Ale aż tak bardzo nie szalejmy a ten komin to była porażka widoczna z kilku metrów, więc trudno się było nie przyczepić... No to teraz jest zrobiony idealnie Sprawdzać bardziej dokładnie to będziemy teraz, na etapie wykończeniówki bo krzywych ścian nie zniosę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 To ja to "Odwyję"!!!!!! O tak!!!!!! http://img111.imageshack.us/img111/5254/wil7cm6.jpg Niniejszym bardzo przepraszam Panów Dekarzy!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 31.10.2007 11:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Brazunia, przekażę im. Ale uwierz mi, że ja też byłam przekonana że dziś nie przyjdą. I jak zadzwonilam rano, że cosik ich na działce nie widzę, przygotowana na kolejną porcję wymówek, zdziwiłam się bardzo jak mi Majster powiedział, że nie mam się denerwować bo oni właśnie kończą pakować rusztowania i już do nas jadą Jak widać nie trzeba do końca tracić wiary w ludzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 31.10.2007 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Górą ciemne dachy!!! Czekam na efekt końcowy Ja ocieplałam razem z blachą lukarny, tak by potem nie trzeba było zdejmować pokrycia by tam ocieplić. Wystarczy położyc teraz tylko tynk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.10.2007 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2007 Górą ciemne dachy!!! Tak jest!!!!! Ja chcę Domino - łupek - też ciemna!!!!! Innej wersji sobie nie wyobrażam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 03.11.2007 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2007 A czemu to Reyzel do mnie nie zaglada - tak sie przyzwyczailam ze cos tam zawasze skrobniesz ze az sie zmartwilam ze nie dalas znaku od jakiegos cazsu - no a odnosnie tegpo wyroku to mialam dokladnie takie same odczucia jak ty - termin splaty jest magiczny !!!!!! Moi dekarze do poprawek przyjechali po miesiacu - czego ci oczywsicie nie zycze!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.11.2007 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Jaką robicie podprzybitkę? W jakim kolorze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 04.11.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2007 Jaką robicie podprzybitkę? W jakim kolorze? Wlaśnie, jaką?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.11.2007 05:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Jaką robicie podprzybitkę? W jakim kolorze? Wlaśnie, jaką?? no jaką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Ale macie fajną więżbę , jak ja wam zazdroszczę Mam nadzieję że jak już kosmici będą rządzić to te odsetki od kredytu nie będą kosmiczne Też bierzemy kredyt na 30 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Też bierzemy kredyt na 30 lat nie jesteś sama Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 oj nie jestes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Też bierzemy kredyt na 30 lat nie jesteś sama Za 30 lat to my juz prababcie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Też bierzemy kredyt na 30 lat nie jesteś sama Za 30 lat to my juz prababcie będziemy ale za to jakie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 05.11.2007 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Też bierzemy kredyt na 30 lat nie jesteś sama Za 30 lat to my juz prababcie będziemy ale za to jakie O takie http://images30.fotosik.pl/107/50286897c4dcec5e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.11.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 O takie http://images30.fotosik.pl/107/50286897c4dcec5e.jpg BINGO!!!!!!!!!! tak właśnie mam zamiar spędzać dni na starość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.11.2007 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Reyzel!!!!! Ty na dach z dekarzami wlazłaś i nie możesz zejśc, czy co????!!!!!! Odezwij się!!!! Parę osób o podprzybitkę pyta, wypadałoby odpowiedzieć!!!!!! (ja też ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.11.2007 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Na wczasach w Tunezji widziałam inne babcie. Babcie przyjechały z Francji. Ubierały się w naćwiekowane skóry, nosiły obcisłe spodnie rurki ze skóry i paski z łańcuszków. Zawsze miały masę biżuteri na sobie Ci młodzi animatorzy biegali za nimi jak psy gończe bo babcie dziane były Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 05.11.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 ja jednak wolalabym byc taka babcia jak na rysunku powyzej - bardzo mi odpowida no i to wineczko!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Reyzel odświeżę troche komentarze bo się wewontek babcino-alkoholowy zrobił Musisz koniecznie coś napisać w dzienniku (choćby o tej podniesionej ściance kolankowej i mężu dochodzącym do połowy ...yy...powierzchni ) Wtedy zaczniemy komentować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts