Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

DarioAS, dachóweczkę zaczynają kłaść :D . Folia, dachówka, podbitka, rynny .. jakieś trzy tygodnie.

Przy okazji wyszło nam, że przecież musimy szybko zrobić ocieplenie :o na ścianie kolankowej, bo jak się zamknie okap podbitką, to przecież została by nieocieplona ściana :-? :o

No więc dziękuj Kasia codziennie za tatusia, bo przynajmniej takie różne niespodzianki Cię omijają :roll:

A i Twoje marzenia zaraz się spełnią , zobaczysz :D

Braza, my mamy dachówkę z Robena, czarno-brązową :

http://www.roben.pl/upload_module/katalog/dachowki/dsp-midi-czarnobrazowa.jpg

Mayland, z tym pilnowaniem i sprawdzaniem to róznie jest...Staramy się, żeby na pewne poprawki nie było za późno... :-? Ale aż tak bardzo nie szalejmy a ten komin to była porażka widoczna z kilku metrów, więc trudno się było nie przyczepić... No to teraz jest zrobiony idealnie 8)

Sprawdzać bardziej dokładnie to będziemy teraz, na etapie wykończeniówki bo krzywych ścian nie zniosę :roll:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

:lol: :lol: :lol: :lol: Brazunia, przekażę im. :wink:

Ale uwierz mi, że ja też byłam przekonana że dziś nie przyjdą. :o :o :o I jak zadzwonilam rano, że cosik ich na działce nie widzę, przygotowana na kolejną porcję wymówek, zdziwiłam się bardzo jak mi Majster powiedział, że nie mam się denerwować bo oni właśnie kończą pakować rusztowania i już do nas jadą :o

Jak widać nie trzeba do końca tracić wiary w ludzi 8) :roll: :roll:

:D :D :D

A czemu to Reyzel do mnie nie zaglada :evil: :roll: - tak sie przyzwyczailam ze cos tam zawasze skrobniesz ze az sie zmartwilam ze nie dalas znaku od jakiegos cazsu :roll: - no a odnosnie tegpo wyroku to mialam dokladnie takie same odczucia jak ty :o 8) :lol: - termin splaty jest magiczny !!!!!! Moi dekarze do poprawek przyjechali po miesiacu :x - czego ci oczywsicie nie zycze!!!!

:lol: :lol: :lol:

Na wczasach w Tunezji widziałam inne babcie. :lol: Babcie przyjechały z Francji. Ubierały się w naćwiekowane skóry, nosiły obcisłe spodnie rurki ze skóry i paski z łańcuszków. Zawsze miały masę biżuteri na sobie :lol: Ci młodzi animatorzy biegali za nimi jak psy gończe bo babcie dziane były :wink: :lol: :lol:

Reyzel odświeżę troche komentarze bo się wewontek babcino-alkoholowy zrobił :wink: :lol: Musisz koniecznie coś napisać w dzienniku (choćby o tej podniesionej ściance kolankowej i mężu dochodzącym do połowy :oops: ...yy...powierzchni :wink: ) :lol: Wtedy zaczniemy komentować :wink: :lol: