braza 06.11.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Reyzel odświeżę troche komentarze bo się wewontek babcino-alkoholowy zrobił Musisz koniecznie coś napisać w dzienniku (choćby o tej podniesionej ściance kolankowej i mężu dochodzącym do połowy ...yy...powierzchni :wink: ) Wtedy zaczniemy komentować A mąż dochodzi do połowy ...yyy... powierzchni ...yyyy... jakiej Bo to wbrew pozorom ważne jest, ta powierzchnia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Użytkowej Powierzchni użytkowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Użytkowej Powierzchni użytkowej Okey!! To mam teraz jasność Użytkowa ... hmmm... też może być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.11.2007 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Gadałyśmy z Reyzel o poddaszach u mnie w wątku i o tym, że ma wysokiego męża, który pod skosy nie wchodzi Myślę, że szyfr złamałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.11.2007 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Mayland moj malz by sie napewno pod te twoje skosy nie zmiescil, pewnie pod Reyzelowskie tez - ma 2m i ani cm mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Mayland moj malz by sie napewno pod te twoje skosy nie zmiescil, pewnie pod Reyzelowskie tez - ma 2m i ani cm mniej Jeśli Ty masz 160cm to ja ... wymiękam Kawał chłopa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.11.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Mayland moj malz by sie napewno pod te twoje skosy nie zmiescil, pewnie pod Reyzelowskie tez - ma 2m i ani cm mniej Jeśli Ty masz 160cm to ja ... wymiękam Kawał chłopa!!!! o przepraszam ja mam 170 - te 10 wiecej tez niewiele mi daje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ups.... dziweczyny kochane, pseprasam, ale nie widzialam, ze u mnie gościcie Miło mi bardzo Własnie mnie Brazunia uswiadomiła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 O takie http://images30.fotosik.pl/107/50286897c4dcec5e.jpg BINGO!!!!!!!!!! tak właśnie mam zamiar spędzać dni na starość REWELACJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Mayland moj malz by sie napewno pod te twoje skosy nie zmiescil, pewnie pod Reyzelowskie tez - ma 2m i ani cm mniej Jeśli Ty masz 160cm to ja ... wymiękam Kawał chłopa!!!! o przepraszam ja mam 170 - te 10 wiecej tez niewiele mi daje O przepraszam za te 160 Ja mam tyle i dzielnie to znoszę Ranyyy - 2m wzrostu!!! W kosza gra?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ups.... dziweczyny kochane, pseprasam, ale nie widzialam, ze u mnie gościcie Miło mi bardzo Własnie mnie Brazunia uswiadomiła ... A witamy, witamy Usiądź wygodnie i czuj się jak u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Mayland moj malz by sie napewno pod te twoje skosy nie zmiescil, pewnie pod Reyzelowskie tez - ma 2m i ani cm mniej Jeśli Ty masz 160cm to ja ... wymiękam Kawał chłopa!!!! o przepraszam ja mam 170 - te 10 wiecej tez niewiele mi daje O przepraszam za te 160 Ja mam tyle i dzielnie to znoszę Ranyyy - 2m wzrostu!!! W kosza gra?? wersja nieusportowiona - nie lubi, denerwuje go ciagly brak rzeczy dla niego, brak butow w rozmiarze 48 i ciagly brak rzeczy w rozmiarze co najmniej XXL - a te tez sa czasami za male Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Ja najmocniej wszystkich przepraszam za to milczenie w moich komentarzacha ale cosik mi sie przestawiło, i nie dostawałam powiadomien o nowych wpisach Już nadrabiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 ups.... dziweczyny kochane, pseprasam, ale nie widzialam, ze u mnie gościcie Miło mi bardzo Własnie mnie Brazunia uswiadomiła ... A witamy, witamy Usiądź wygodnie i czuj się jak u siebie dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Reyzel!!!!! Ty na dach z dekarzami wlazłaś i nie możesz zejśc, czy co????!!!!!! Odezwij się!!!! Parę osób o podprzybitkę pyta, wypadałoby odpowiedzieć!!!!!! (ja też ) Już zlazłam.... Podbitka jest drewniana ( o czym usilnie piszę w innych komentarzach ) , w kolorze okien czyli orzech... tzn. była w kolorze okien do dnia dzisiejszego, bo własnie zmieniłam okna na ciemny dąb. Ale podobno wychodzi bardzo ciemna , więc i tak z oknami się zgra Mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Mayland moj malz by sie napewno pod te twoje skosy nie zmiescil, pewnie pod Reyzelowskie tez - ma 2m i ani cm mniej Jeśli Ty masz 160cm to ja ... wymiękam Kawał chłopa!!!! o przepraszam ja mam 170 - te 10 wiecej tez niewiele mi daje O przepraszam za te 160 Ja mam tyle i dzielnie to znoszę Ranyyy - 2m wzrostu!!! W kosza gra?? wersja nieusportowiona - nie lubi, denerwuje go ciagly brak rzeczy dla niego, brak butow w rozmiarze 48 i ciagly brak rzeczy w rozmiarze co najmniej XXL - a te tez sa czasami za male kiekie... moja to wersja usportowiona I ciut niższa ( jakies 7 cm ) od Twojej wersji Mayland Nooooo a ja ..... w porywach to te 160 mam ... jak się dobrze wyprostuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 22:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 A możesz pokazać te okna?? Strasznie długo otwiera mi się Twój album (nie mam cierpliwości ) Też chcę ciemne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No to Mayland chyab dorobiłam Ci 2 metrowego męża a to Kolakao pisała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 A możesz pokazać te okna?? Strasznie długo otwiera mi się Twój album (nie mam cierpliwości ) Też chcę ciemne W albumie jeszcze ich nie ma . Zrobię jurtro zdjątko kolejnego kawałka profila, ktory dziś zabrałam z zaprzyjaźnionej fabryki okien , oki ? I powieszę u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Świetnie!!! Dzięki bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts