kolakao 06.11.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No to Mayland chyab dorobiłam Ci 2 metrowego męża a to Kolakao pisała a co tam moze i ona ma takiego wysokosciowca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Reyzel odświeżę troche komentarze bo się wewontek babcino-alkoholowy zrobił Musisz koniecznie coś napisać w dzienniku (choćby o tej podniesionej ściance kolankowej i mężu dochodzącym do połowy ...yy...powierzchni :wink: ) Wtedy zaczniemy komentować A mąż dochodzi do połowy ...yyy... powierzchni ...yyyy... jakiej Bo to wbrew pozorom ważne jest, ta powierzchnia!!! no nic, muszę chyba te wypowiedzi ukryć przed nim, bo sobie jeszcze jaką teorię dorobi że cosik dziwnego tu wygaduję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Świetnie!!! Dzięki bardzo Nie ma za co Braza. To ja dziękuję, że mnie ściągnęłaś gdzie trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No to Mayland chyab dorobiłam Ci 2 metrowego męża a to Kolakao pisała a co tam moze i ona ma takiego wysokosciowca No kto wie Teraz już wiem, dlaczego masz poddasze nie użytkowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.11.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No to Mayland chyab dorobiłam Ci 2 metrowego męża a to Kolakao pisała a co tam moze i ona ma takiego wysokosciowca No kto wie Teraz już wiem, dlaczego masz poddasze nie użytkowe no powiem ci ze wlasnie miedzy innymi dlatego naprawde!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No to Mayland chyab dorobiłam Ci 2 metrowego męża a to Kolakao pisała a co tam moze i ona ma takiego wysokosciowca No kto wie Teraz już wiem, dlaczego masz poddasze nie użytkowe no powiem ci ze wlasnie miedzy innymi dlatego naprawde!!!!!!!!!! ha! ale trafiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.11.2007 22:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No nic, trzeba iść spać bo rano jeszcze muszę podjechac na działkę jakieś zdjątka zrobić, coby dziennik uzupełnić Dobranoc wszystkim. I bardzo Wam wszystkim dziękuję za odwiedziny Natępnym razem się poprawię jako gospodyni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.11.2007 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 W kwestii wysokościowej to mój jest standard tj. 1,76m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.11.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 W kwestii wysokościowej to mój jest standard tj. 1,76m no to mu dołożyłam 24 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.11.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 no niestety nie udało mi się zrobić zdjęć "na żywca" tych profili z prostego powodu Zabrakło mi czasu w tracie dnia, przy świetle dziennym Więc pokazuję różnicę z kolorystyki producenta a jutro wkleję swoje zdjątka. Tak więc był kolor orzech na tapecie ( do wczoraj ) : http://www.tanie-okna.pl/cenniki/orzech_02.jpg a teraz jest ciemny dąb ( od wczoraj ) : http://www.tanie-okna.pl/cenniki/ciemny_dab_02.jpg W rzecywistości ten ciemny dąb jest duuuużo ciekwaszy, bo te nierówności kolorystyczne mają ... jakby to powiedzieć ... głębię No więc zmiana się dokonała tylko co ja wymyslę z bramą, która będzie orzechowa ? Ale takiej okleiny jak ta na oknach, to niestety w bramach nigdzie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.11.2007 15:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Reyzel no to mamy ten sam problem bo ja też nie mogłam dobrać bramy do okien. Drzwi wejsciowych zresztą też nie ma w dębie bagiennym Zamówiłam drzwi w orzechu ale to bedzie widać że nie ten kolor. Noszę się z zamiarem przmalowania drzwi pod kolor bramy ale narazie wstawiamy takie jakie będą a potem się zobaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.11.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Reyzel ten ciemny dąb jest świetny! A bramą się nie martw, na pewno dobierzesz zbliżony kolor - firmy mają twórczą wyobraźnię w nazewnictwie kolorów, a jak przychodzi co do czego, okazuje się że np.: "teak" wygląda dokładnie jak "ciemny dąb" Mayland na zdjęcia różnicy pomiędzy drzwiami i oknem nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Reyzel no to mamy ten sam problem bo ja też nie mogłam dobrać bramy do okien. Drzwi wejsciowych zresztą też nie ma w dębie bagiennym Zamówiłam drzwi w orzechu ale to bedzie widać że nie ten kolor. Noszę się z zamiarem przmalowania drzwi pod kolor bramy ale narazie wstawiamy takie jakie będą a potem się zobaczy Też myslę o tym, że moze jak się tak delikatnie jakąś bejcą machnie tę bramę, to wyjdzie bardzo podobnie. Gorzej, jak się skopie całą bramę i za niczym to będzie wygladać A mój mąż jeszcze cosik bąka o gwarancji, że jak sobie przemalujemy tę bramę to jeszcze gwarancję stracimy ... No nic, tak jak napisałas, założymy i zobaczymy jak będzie wyglądało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Reyzel ten ciemny dąb jest świetny! A bramą się nie martw, na pewno dobierzesz zbliżony kolor - firmy mają twórczą wyobraźnię w nazewnictwie kolorów, a jak przychodzi co do czego, okazuje się że np.: "teak" wygląda dokładnie jak "ciemny dąb" Mayland na zdjęcia różnicy pomiędzy drzwiami i oknem nie widać Brazunia, to nie chodzi o to, że cosik znajdę, bo ja tę bramę mam już zamówioną od 4 tyg Orzechową, oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 A to zestawienie obu profili - przy dziennym świetle http://foto1.m.onet.pl/_m/78d0eb1cd37e5c032d79b926b4630721,5,19,0.jpg Dobrze, ze zmieniłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Wydaje mi sie że ten ciemny orzech będzie lepiej pasował do podbitki. Ale myślę że różnica nie jest aż tak duża żeby brama w kolorze orzechu jakoś żle wyglądała. Zobaczymy jak zamontujesz okna i bramę.Te okna to drewno czy te z okeina?Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 10:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Wydaje mi sie że ten ciemny orzech będzie lepiej pasował do podbitki. Ale myślę że różnica nie jest aż tak duża żeby brama w kolorze orzechu jakoś żle wyglądała. Zobaczymy jak zamontujesz okna i bramę. Te okna to drewno czy te z okeina? Pozdrówka hej Rom! Ten orzech co to wybralismy na podbitke idealnie pasował do poprzedniego koloru okna ( przykładalismy profil do wzornika bejc ). Ale jak się okazało, w rzecywistości orzech okazał się być palisandrem i wyszedł dużo ciemniej. I masz rację, zdecydowanie bardziej pasuje do tego nowy kolor okienek To oczywiscie okna pcv, okleinowane - obustronnie ( profile aluplast-a). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 08.11.2007 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Czy żaluzje zewnętrzne też będziecie dawać??? Jeżeli tak to w jakim kolorze?? P.S. Ale jestem ciekawski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 08.11.2007 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Zdecydowanie ciemny dąb!!!! Jest naprawdę ładny!!! Ale to będzie super wyglądać!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 08.11.2007 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2007 Czy żaluzje zewnętrzne też będziecie dawać??? Jeżeli tak to w jakim kolorze?? P.S. Ale jestem ciekawski hehe ... wybaczam Nie robimy rolet. I tak nie będę codziennie rano biegac po całym domu i ich zasłaniac ... A kasy na centralne sterowanie nie mam Inna kwestia - jak nie ma nas po 12 godz w domu, to byłby to totalny bunkier I wszystkie kwiatki by mi padły z braku światła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts