braza 13.11.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Aparat włóż na stałe do torebki (czy plecaka; z czym tam chodzisz; ja z plecakiem) i kurdebalans dawaj zdjęcia!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.11.2007 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Czekam na zdjęcia 5 pierwszych dachówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No dobra, juz dobra ... ale marudzicie Aparat zazwyczaj wożę ze sobą w aucie Brazunia ( to torebki już się nie mieści, tam mam 1782746172642897 innych super najbardziej w świecie najpotrzebniejszych rzeczy ) , ale akurat dziś nie miałam bo musiałam zmienić chwilowo na inne Zaraz się zbieram na budowę, jak wrócę, obiecuję, że zdjęcia będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.11.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 No już lepiej godosz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Hej!!!! Co tu tak cicho???? Zapomniałąm zapytać, co to za lakiero-bejca, którą malujecie podpbitkę?? Jaki kolor i producent, bo się mi podoba eh... cicho jakoś bo czasu brak Cały dzień dziś jeździłam po Poznaniu - załatwiając dziesiątki spraw ... I cały dzień w pracy mi uciekł. Nie znoszę tego A lakiero- bejca to kolor nr 284 , jak się potem okazało palisander . Ale nazwy firmy nie pamiętam, sprawdzę jutro na budowie Byłam, sprawdziłam i zrobiłam zdjęcie puszce po lakiero-bejcy : http://foto3.m.onet.pl/_m/402cfbfb9eb2839a0c605a8937c5a567,5,19,0.jpg Przed tą lakiero- bejcą malowali ( jako podkład i ochrona ) drewnochronem , kolor ciemny orzech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 W związku z tym, że straszznnnnnie niecierpliwi ludzie tutaj zaglądają - wklejam w komentarzach te nasze pierwsze 7 ( nie 5, coś źle widzialam rano ) dachówek : http://foto3.m.onet.pl/_m/1e59721f7a0cc186ad55ca4c144b1c5b,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/ce2d619e36b157e083a598a30673c571,5,19,0.jpg Oczywiście są tylko tak dla "przypasowania" położone ... bo przecież dachówkę się kładzie od dołu ... podobno Ale i tak oko bardzo cieszą [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Na dzisiaj czuję się usatysfakcjonowana Ale tylko na dzisiaj!!! Niech żyją ciemne dachówki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Na dzisiaj czuję się usatysfakcjonowana Ale tylko na dzisiaj!!! Niech żyją ciemne dachówki!!!! kiekie... na dziś też mi wystarczyło, ale jutro to juz bym chciała ich więcej na dachu zobaczyć A chyba jutro - najdalej pojutrze, zaczną juz na "porządnie" do dachówki się przykładać Jutro haki na rynny będą mocować a potem to już ..... tyyyyyyyyyylko 270 m2 ułożenia dachówki Z setką wycinanek dziś majster stwierdził, że za duzo tych dachówek sobie na górę nie powiciągają, bo potem nie będzie miejsca na cięcie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Jakiś wygodny ten majster - miejsca by chciał!!! Ty mu powiedz, że to nie sypialny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Jakiś wygodny ten majster - miejsca by chciał!!! Ty mu powiedz, że to nie sypialny a przekażę, przekażę Swoją drogą to oni często leżące pozycje na tym dachu przyjmują Gdyby nie fakt, że jest zimno jak ch*%$%$ , wieje , pada mogłabym pomysleć, że tylko sobie tam na górze leniuchują i odpoczywają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może Oni właśnie lubią w takich warunkach leniuchować Kto Ich tam, tych dekarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.11.2007 19:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 A może Oni właśnie lubią w takich warunkach leniuchować Kto Ich tam, tych dekarzy hehe ... może i tak. A niech mają Ale na szczęście widać, ze praca też się robi więc i poodpoczywają sobie i popracują w tych rewelacyjnych warunkach atmosferycznych .... Bali to to nie jest ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.11.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Bali to to nie jest ... No, nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2007 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Reyzel jaka brama? Czekam jutro na fotki Teraz masz już zamkniety garaż a to dużo, bo można tam bedzie wstawiać różne potrzebne materiały do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2007 16:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 Skoro dekarze w akcji to niedługo można się spodziewać kompletnego dachu!!! Niniejszym zobowiązuje Cię do natychmiastowego zdania relacji fotograficznej z efektów ciężkiej pracy tych panów!! A co z tą bramą bo ja wyczytałam tylko, że po nerach Wam już nie wieje, znaczy płyty osb zamontowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 14.11.2007 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 I wstawili bramę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 14.11.2007 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2007 I wstawili bramę Na odwyk muszę pójść od komputera, na wzrok mi padło i pomroczność jakaś jasna mnie przyatakowała Noi napisane jest jak wół Reyzelciu!!! zdjęcia porób!!!! Tej ładnej bramy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 15.11.2007 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 No rob rob te zdjecia czekamy!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.11.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Reyzel jaka brama? Czekam jutro na fotki Teraz masz już zamkniety garaż a to dużo, bo można tam bedzie wstawiać różne potrzebne materiały do budowy. Fotki się wieszają i zaraz będą A z tym zamkniętym garażem to ...egehe... tak sobie ... po przeciwnej stronie bramy garażowej jest wyjście na ogród z pomieszczenia gospodarczego i tam drzwi jeszcze nie ma Musimy je w sobotę zabić dechami, bo właściwe drzwi będziemy wstawiać dopiero na wiosnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 15.11.2007 08:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2007 Zdjęcia są w dzienniku , zapraszam No i oczywiście w linku poniżej też Zobowiązanie przyjęte Brazunia,. zrobię jak tylko będzie co pokazać ( hehe ... jak nie będzie co, to i tak zrobię mąż mówi, że mi aparat do rąk przyrósł a wszystkie zdjęcia takie podobne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts