kolakao 17.11.2007 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Reyzel ja za wpis do hipoteki placilam 600zl bo musialam zaplacic za wpis sasiada i moj - chodzilo o prad do naszej dzialki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Wpadam w depresję, nerwicę, kompleksy i co tam jeszcze na widok postępów u Ciebie No pięknie już jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 powiedz mi kobieto, jakei to uczucie mieć dachówkę na dachu??? czy ja sie w końcu doczekam gratuluję i zazdraszczam Dziękuję szczerze ?? CUDOWNE do tej pory chyba nic mnie tak bardzo nie cieszyło Z pewnością się doczekasz ... i to już niebawem, bo przeciez na Twoje imieny ma być !!! ( a czy dekrze o tym wiedzą ? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 powiedz mi kobieto, jakei to uczucie mieć dachówkę na dachu??? czy ja sie w końcu doczekam gratuluję i zazdraszczam Doczekasz sie Kasienko doczekasz - kazdy musi to przejsc -oczekiwanie na kolejne postepy na budowie - a oczekiwanie jest straszne!!!!!!!!!!!!! To fakt, oczekiwanie jest najgorsze ... ale Kasia, nie takie rzeczy przeczekiwałaś i wierzę, że od poniedziałku zaczną i u Ciebie I się tu proszę nie łamać !!! Tylko jutro na mszy trzy dodatkowe zdrowaśki odmówić za lepszą pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Reyzel ja za wpis do hipoteki placilam 600zl bo musialam zaplacic za wpis sasiada i moj - chodzilo o prad do naszej dzialki Kolakao, Ty mnie tu jeszcze prądem nie strasz mam nadzieję, ze ten jeden akt notarialny wszystko załatwi - jest tam o wszystkich mediach, o kasie, którą mu dalismy za te główne przyłącza, że i my mamy coś do powiedzenia gdyby ktoś się chciał przyłączyć ... mam nadzieję, że na tym koszty notarialne są zamknięte Bo oczywiście też sami musieliśmy za wszystko zapłacić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 powiedz mi kobieto, jakei to uczucie mieć dachówkę na dachu??? czy ja sie w końcu doczekam gratuluję i zazdraszczam Doczekasz sie Kasienko doczekasz - kazdy musi to przejsc -oczekiwanie na kolejne postepy na budowie - a oczekiwanie jest straszne!!!!!!!!!!!!! To fakt, oczekiwanie jest najgorsze ... ale Kasia, nie takie rzeczy przeczekiwałaś i wierzę, że od poniedziałku zaczną i u Ciebie I się tu proszę nie łamać !!! Tylko jutro na mszy trzy dodatkowe zdrowaśki odmówić za lepszą pogodę A żebyś wiedziała, że tak Mam taką cichą nadzieję, że w końcu uda się w tym tygodniu im cos zrobić. A tak w ogóle to jak długo twra położenie dachówki??? W tym temacie jestem kompletnie nie w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 A żebyś wiedziała, że tak Mam taką cichą nadzieję, że w końcu uda się w tym tygodniu im cos zrobić. A tak w ogóle to jak długo twra położenie dachówki??? W tym temacie jestem kompletnie nie w temacie Sama dachówka to już szybko idzie ( przynajmniej tak mi się wydaje patrząc jak robią ) Ale do tej pory ( czyli do rozpoczęcia kładzenia samej dachówki ) położenie folii, kotrłat, łat, przybicie deski czołowej ( wiatrownicy) wraz z jej pomalowaniem ... zjęło im właściwie 2 tyg. Robią we trójkę ( właściwie 1 tydzien robili we dwóch, bo jednen się rozchorował ) ... a i w tych 2 tyg. zrobili jeszcze całe ocieplenie pod podbitką. Więc jak masz większą ekipę, to może w dobry tydzień się uwiną ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Moja ekipa to podobno 5 chłopa Z tym, że być może nie od razu wszyscy przyjdą, bo mają jakiś inny dach do skończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 WIdać robotę i odrazu humor sie polepszył Bramę wreszcie zobaczyłam dokładniej. Bardzo mi sie poboda i kolor i ta szeroka deska!!! Witaj w klubie bagiennych bo ciemny dą to bagienny Ja mam okna w bagiennym a drzwi w c. orzechu i powiem Ci nieskromnie, że tak bardzo się nie gryzą jak masz jeszcze do tego bramę w orzechu to powinno wszystko grać! Bo z drzwiami w ciemnym dąbie mogą byc problemy niestety.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Reyzel ja za wpis do hipoteki placilam 600zl bo musialam zaplacic za wpis sasiada i moj - chodzilo o prad do naszej dzialki Kolakao, Ty mnie tu jeszcze prądem nie strasz mam nadzieję, ze ten jeden akt notarialny wszystko załatwi - jest tam o wszystkich mediach, o kasie, którą mu dalismy za te główne przyłącza, że i my mamy coś do powiedzenia gdyby ktoś się chciał przyłączyć ... mam nadzieję, że na tym koszty notarialne są zamknięte Bo oczywiście też sami musieliśmy za wszystko zapłacić Wiesz na nas taki wpis wymogl zeork!!!!!!!!!!!!!!! I tak musielismy wpisac i zaplacici oczywsicie!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Moja ekipa to podobno 5 chłopa Z tym, że być może nie od razu wszyscy przyjdą, bo mają jakiś inny dach do skończenia KASKA JAK ICH JEST 5 i bedzie ich tylu pracowac kazdego dnia to pojdzie szybciutko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Moja ekipa to podobno 5 chłopa Z tym, że być może nie od razu wszyscy przyjdą, bo mają jakiś inny dach do skończenia U Ciebie pytam a Ty u mnie odpowiadasz To w tydzień folię położą .... trzymam kciuki, żeby weszli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Moja ekipa to podobno 5 chłopa Z tym, że być może nie od razu wszyscy przyjdą, bo mają jakiś inny dach do skończenia U Ciebie pytam a Ty u mnie odpowiadasz To w tydzień folię położą .... trzymam kciuki, żeby weszli No można się zgubić!! Chyba trza jakiś grafik ustalić: w poniedziałki u Mayland, wtroki u Reyzel, środy u Kolakao, czwartki u mnie itd będziemy się komunikować, bo mi się wszystko zaczyna mieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 WIdać robotę i odrazu humor sie polepszył Bramę wreszcie zobaczyłam dokładniej. Bardzo mi sie poboda i kolor i ta szeroka deska!!! Witaj w klubie bagiennych bo ciemny dą to bagienny Ja mam okna w bagiennym a drzwi w c. orzechu i powiem Ci nieskromnie, że tak bardzo się nie gryzą jak masz jeszcze do tego bramę w orzechu to powinno wszystko grać! Bo z drzwiami w ciemnym dąbie mogą byc problemy niestety.... niop Mayland, cieszą nam się mordki No ja też mam nadzieję, że bardzo gryźć się nie będzie ( a gdzie te Twoje drzwi wejściowe ??? Zdjęcia prosimy... ) Ale rozmawiałam ostatnio ze stolarzem, ktory robił drzwi w firmie, w której zamawiałam okna ( bo akurat nową siedzibę mają ) i są dokładnie w kolorze tego mojego ciemnego dębu Więc czekamy na wycenę od niego I mówił coś o tym ze to barwiony jesion albo dąb ( bo kurcze nie pamietam ) . Jak będzie wycena - dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Moja ekipa to podobno 5 chłopa Z tym, że być może nie od razu wszyscy przyjdą, bo mają jakiś inny dach do skończenia U Ciebie pytam a Ty u mnie odpowiadasz To w tydzień folię położą .... trzymam kciuki, żeby weszli No można się zgubić!! Chyba trza jakiś grafik ustalić: w poniedziałki u Mayland, wtroki u Reyzel, środy u Kolakao, czwartki u mnie itd będziemy się komunikować, bo mi się wszystko zaczyna mieszać dobre Kasia, nieźle się uśmiałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Wiesz na nas taki wpis wymogl zeork!!!!!!!!!!!!!!! I tak musielismy wpisac i zaplacici oczywsicie!!!!!!!!!!!!!! To mam jedynie nadzieję, że nasza Enea nic innego juz nie wymyśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.11.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Ja szukałam wyłącznie stalowych drzwi (silnie nasłonecznione miejsce) i drewniane nie wchodziły w grę. Miałam więc węższy rynek i możliwości stąd pojawiły się problemy w taką okleiną W drewnianych napewno znajdziecie odpowiednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.11.2007 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Ja szukałam wyłącznie stalowych drzwi (silnie nasłonecznione miejsce) i drewniane nie wchodziły w grę. Miałam więc węższy rynek i możliwości stąd pojawiły się problemy w taką okleiną W drewnianych napewno znajdziecie odpowiednie Pełnych drewnianych też nie zrobimy!!! Po pierwsze: kasa, po drugie: też wejście od południa i duże nasłonecznienie Więc będzie to jakis mdf czy cus takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Dachóweczka się kładzie aż miło i fajnie!!!!!! Bardzo lubię czytać takie informacje Kasiunia nie denerwuj się, u Ciebie też niedługo dachówka będzie, zobaczysz!!!! A ja będę z Tobą wrzeszczeć "hip hip huuuurrrrrraaaa!!!!" A na marginesie zapytam, czy aby przypadkiem nie pominęłyście kogoś w tej wyliczance, kto do kogo zagląda i kiedy Mój zapomniany dziennik się znalazł, informuję od niechcenia [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Dachóweczka się kładzie aż miło i fajnie!!!!!! Bardzo lubię czytać takie informacje Kasiunia nie denerwuj się, u Ciebie też niedługo dachówka będzie, zobaczysz!!!! A ja będę z Tobą wrzeszczeć "hip hip huuuurrrrrraaaa!!!!" A na marginesie zapytam, czy aby przypadkiem nie pominęłyście kogoś w tej wyliczance, kto do kogo zagląda i kiedy Mój zapomniany dziennik się znalazł, informuję od niechcenia [/b] hehehe, oczywiście brazunia jesteśmy u ciebie w piątki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts