Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

Dachóweczka się kładzie aż miło i fajnie!!!!!! Bardzo lubię czytać takie informacje :D

Kasiunia nie denerwuj się, u Ciebie też niedługo dachówka będzie, zobaczysz!!!! A ja będę z Tobą wrzeszczeć "hip hip huuuurrrrrraaaa!!!!" :D

A na marginesie zapytam, czy aby przypadkiem nie pominęłyście kogoś w tej wyliczance, kto do kogo zagląda i kiedy :roll: :-? :wink:

Mój zapomniany dziennik się znalazł, informuję od niechcenia :wink: [/b]

hehehe, oczywiście brazunia jesteśmy u ciebie w piątki :wink: :lol:

Kurde!!!! W piątki to ja na konie latam i wracam wieczorem, pamiętajcie o tym!!!! Będę mogła "pogadywać" sobie z Wami ale po powrocie!!!!

Tylko czekajcie na mnie!!!!!!!

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kurde!!!! W piątki to ja na konie latam i wracam wieczorem, pamiętajcie o tym!!!! Będę mogła "pogadywać" sobie z Wami ale po powrocie!!!!

dobra, moegę się z Tobą zamienić na czwaretk, mnie bardziej pasi w piątki, ba małż ma najczęściej dyżyry w piątki i mogę bezkarnie długo siedzieć :oops: :wink:

dobra, moegę się z Tobą zamienić na czwaretk, mnie bardziej pasi w piątki, ba małż ma najczęściej dyżyry w piątki i mogę bezkarnie długo siedzieć :oops: :wink:

To umowa stoi!!!!! U mnie w czwartek - u Ciebie w piątek!!!!!

Szukam wszędzie, czy Kolakao gdzieś moze zdjęcia psiakow wleiła ale nie ma :o :(

TY reyzellku a ja szukam ciebie - :) wkleilam juz u mnie :) tak na szybciora bo mnie maz goni ze na pierdoly mam czas a na to co wazne to juz nie :roll:

Już widziałam :D

Skąd ja to znam Kolakao :wink: :roll: :lol: :lol:

Drażni go to, że wpadlam po uszy w to forum :wink: 8)

No u mnie to samo ale wlasciwie mam wymowke - czekam na tel od babki czy sa te plytki i jakby co to je musze zamowic pzrez internet przeciez :lol: :wink:

dobra ściema to połowa sukcesu :wink: :lol: :lol: :lol:

no ładnych rzeczy ja sie tu dowiaduję!! :lol: :lol: :lol:

hehehehe ... ale Ty Rom to też jesteś po" tej naszej " stronie :lol: :lol:

Oczywiście!!!!!!

My forumowicze musimy się trzymać razem :D

No u mnie to samo ale wlasciwie mam wymowke - czekam na tel od babki czy sa te plytki i jakby co to je musze zamowic pzrez internet przeciez :lol: :wink:

dobra ściema to połowa sukcesu :wink: :lol: :lol: :lol:

no ładnych rzeczy ja sie tu dowiaduję!! :lol: :lol: :lol:

hehehehe ... ale Ty Rom to też jesteś po" tej naszej " stronie :lol: :lol:

Oczywiście!!!!!!

My forumowicze musimy się trzymać razem :D

No jasne :wink: 8) :lol: :lol: :lol: