braza 17.11.2007 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Dachóweczka się kładzie aż miło i fajnie!!!!!! Bardzo lubię czytać takie informacje Kasiunia nie denerwuj się, u Ciebie też niedługo dachówka będzie, zobaczysz!!!! A ja będę z Tobą wrzeszczeć "hip hip huuuurrrrrraaaa!!!!" A na marginesie zapytam, czy aby przypadkiem nie pominęłyście kogoś w tej wyliczance, kto do kogo zagląda i kiedy Mój zapomniany dziennik się znalazł, informuję od niechcenia [/b] hehehe, oczywiście brazunia jesteśmy u ciebie w piątki Kurde!!!! W piątki to ja na konie latam i wracam wieczorem, pamiętajcie o tym!!!! Będę mogła "pogadywać" sobie z Wami ale po powrocie!!!! Tylko czekajcie na mnie!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Kurde!!!! W piątki to ja na konie latam i wracam wieczorem, pamiętajcie o tym!!!! Będę mogła "pogadywać" sobie z Wami ale po powrocie!!!! Tylko czekajcie na mnie!!!!!!! dobra, moegę się z Tobą zamienić na czwaretk, mnie bardziej pasi w piątki, ba małż ma najczęściej dyżyry w piątki i mogę bezkarnie długo siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No to ja sie gdzies musze pozegnac bo jutro po pieski jade - kasik gdzies w okolice zawiercia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBRANOC WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.11.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Kurde!!!! W piątki to ja na konie latam i wracam wieczorem, pamiętajcie o tym!!!! Będę mogła "pogadywać" sobie z Wami ale po powrocie!!!! Tylko czekajcie na mnie!!!!!!! dobra, moegę się z Tobą zamienić na czwaretk, mnie bardziej pasi w piątki, ba małż ma najczęściej dyżyry w piątki i mogę bezkarnie długo siedzieć To umowa stoi!!!!! U mnie w czwartek - u Ciebie w piątek!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 No to ja sie gdzies musze pozegnac bo jutro po pieski jade - kasik gdzies w okolice zawiercia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! DOBRANOC WSZYSTKIM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ale gdzie mów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Babka jest z dabrowy!!!!!!!!!!!!!!! Ale mamy sie spotkac gdzies na trasie najprawdopodobniej przed zawierciem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 17.11.2007 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Babka jest z dabrowy!!!!!!!!!!!!!!! Ale mamy sie spotkac gdzies na trasie najprawdopodobniej przed zawierciem!!! no nie mów!!! musimy się choć na minutkę spotkac\ nasz dom jest prawie przy trasie do Dąbrowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 no co ty - ja bardzo chetnie ale moj malz bedzie pedzil bo w kilecach w drodze powrotnej musze go zostawic!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 17.11.2007 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2007 Kurcze chcialabym ale nie wiem jak to wyjdzie wkoncu?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Szukam wszędzie, czy Kolakao gdzieś moze zdjęcia psiakow wleiła ale nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.11.2007 10:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Szukam wszędzie, czy Kolakao gdzieś moze zdjęcia psiakow wleiła ale nie ma TY reyzellku a ja szukam ciebie - wkleilam juz u mnie tak na szybciora bo mnie maz goni ze na pierdoly mam czas a na to co wazne to juz nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 10:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Szukam wszędzie, czy Kolakao gdzieś moze zdjęcia psiakow wleiła ale nie ma TY reyzellku a ja szukam ciebie - wkleilam juz u mnie tak na szybciora bo mnie maz goni ze na pierdoly mam czas a na to co wazne to juz nie Już widziałam Skąd ja to znam Kolakao Drażni go to, że wpadlam po uszy w to forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 19.11.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No u mnie to samo ale wlasciwie mam wymowke - czekam na tel od babki czy sa te plytki i jakby co to je musze zamowic pzrez internet przeciez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No u mnie to samo ale wlasciwie mam wymowke - czekam na tel od babki czy sa te plytki i jakby co to je musze zamowic pzrez internet przeciez dobra ściema to połowa sukcesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.11.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No u mnie to samo ale wlasciwie mam wymowke - czekam na tel od babki czy sa te plytki i jakby co to je musze zamowic pzrez internet przeciez dobra ściema to połowa sukcesu no ładnych rzeczy ja sie tu dowiaduję!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No u mnie to samo ale wlasciwie mam wymowke - czekam na tel od babki czy sa te plytki i jakby co to je musze zamowic pzrez internet przeciez dobra ściema to połowa sukcesu no ładnych rzeczy ja sie tu dowiaduję!! hehehehe ... ale Ty Rom to też jesteś po" tej naszej " stronie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.11.2007 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Dachóweczka pierwyj sort Ale gnasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.11.2007 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No u mnie to samo ale wlasciwie mam wymowke - czekam na tel od babki czy sa te plytki i jakby co to je musze zamowic pzrez internet przeciez dobra ściema to połowa sukcesu no ładnych rzeczy ja sie tu dowiaduję!! hehehehe ... ale Ty Rom to też jesteś po" tej naszej " stronie Oczywiście!!!!!! My forumowicze musimy się trzymać razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 13:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Dachóweczka pierwyj sort Ale gnasz Dziękuję, dziękuję Cieszę się, że namówiłam męża na tą ciemną - wcześniejsza wersja miała byc taka "łaciata brązowa" - jesienny liść Wiesz Verunia do przeprowadzki dużo już nie zostało a my dopiero dach robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 No u mnie to samo ale wlasciwie mam wymowke - czekam na tel od babki czy sa te plytki i jakby co to je musze zamowic pzrez internet przeciez dobra ściema to połowa sukcesu no ładnych rzeczy ja sie tu dowiaduję!! hehehehe ... ale Ty Rom to też jesteś po" tej naszej " stronie Oczywiście!!!!!! My forumowicze musimy się trzymać razem No jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts