braza 19.11.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 To dobrze, że uparłaś się przy tej ciemnej dachówce!!! Widziałam ten "jesienny liść" na dachu w czasie swoich sławetnych poszukiwań i powiem tak - mi się nie podoba!! Ale - kwestia gustu!!!! Ta Wasza ciemna jest naprawdę super!!!! Ja tak się zastanawiam, co to będzie, jak mój Szanowny Pan wróci No bo jak to tak, bez Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 14:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 niop, jest zdecydowanie ładniejsza niż ten jesinny liść Choć tamta dachówka podobała nam się - szczególnie w katalogach, a potem jak zobnaczyliśmy kilka takich dachów na żywo.... jakoś na kolana nas nie powaliła No i zdecydowały też względy estetyczno- racjonalno-praktyczne - do naszego ciemnego koloru można dobrać wszystko ( okna, drzwi, elewację ) a ten jesienny liść narzucałby tylko raczej określoną kolorystykę. A druga sprawa ... dachówka jest przynajmniej na jakieś 50 lat i teraz te "łaciate" są w modzie a za te 45 lat to może trochę dziwnie by wyglądała ... a ta czarna jednolita - to raczej klasyka ( choć w Polsce też od niedawna, wcześniej była tylko czerwona ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja tak się zastanawiam, co to będzie, jak mój Szanowny Pan wróci No bo jak to tak, bez Forum hehe ... bedziesz pisać pomiędzy puszczanymi mężowi uśmieszkami, gotowaniem obiadku i jazdą na konikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.11.2007 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja tak się zastanawiam, co to będzie, jak mój Szanowny Pan wróci No bo jak to tak, bez Forum hehe ... bedziesz pisać pomiędzy puszczanymi mężowi uśmieszkami, gotowaniem obiadku i jazdą na konikach Chyba już zacznę trenować Jedno jest pewne - przynajmniej dwa razy dziennie wyjdzie z psuką, to wtedy heeeejaaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Ja tak się zastanawiam, co to będzie, jak mój Szanowny Pan wróci No bo jak to tak, bez Forum hehe ... bedziesz pisać pomiędzy puszczanymi mężowi uśmieszkami, gotowaniem obiadku i jazdą na konikach Chyba już zacznę trenować Jedno jest pewne - przynajmniej dwa razy dziennie wyjdzie z psuką, to wtedy heeeejaaaa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.11.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Będziesz miała piękny dach!!! Czekaj cierpliwie i nie marudź Tylko patrzeć a skończą robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Będziesz miała piękny dach!!! Czekaj cierpliwie i nie marudź Tylko patrzeć a skończą robotę No czekam, czekam...nie mam wyjścia i już nie marudzę Właśnie mi trochę humor prysł bo potwierdzili mi ceny okien łukowych Chyba ktoś chce mnie przyciąć za te dwa łuki ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 19.11.2007 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Będziesz miała piękny dach!!! Czekaj cierpliwie i nie marudź Tylko patrzeć a skończą robotę No czekam, czekam...nie mam wyjścia i już nie marudzę Właśnie mi trochę humor prysł bo potwierdzili mi ceny okien łukowych Chyba ktoś chce mnie przyciąć za te dwa łuki ... To poczekamy razem, z tym, że ja marudzić będę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.11.2007 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2007 Będziesz miała piękny dach!!! Czekaj cierpliwie i nie marudź Tylko patrzeć a skończą robotę No czekam, czekam...nie mam wyjścia i już nie marudzę Właśnie mi trochę humor prysł bo potwierdzili mi ceny okien łukowych Chyba ktoś chce mnie przyciąć za te dwa łuki ... To poczekamy razem, z tym, że ja marudzić będę Marudzenie nic nie daje Kasia ... więc po co sobie psuć nastrój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.11.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dachóweczka wygląda pięknie. Normalnie przestała mi się podobać moja czerwona!!!! A najbardziej mi sie podoba wejście na górę - meble już można wnosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Rzeczywiście te łuki kosztują majątek!!!Nic sie nie przejmuj - bez łuków tez będzie ładnie.Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dachóweczka wygląda pięknie. Normalnie przestała mi się podobać moja czerwona!!!! A najbardziej mi sie podoba wejście na górę - meble już można wnosić hehe ... Rom, to Ci się udzieliły cechy kobiece - ja często tak mam, ze jak po dokonanym wyborze patrzę na inne rzeczy, to zaczynają mi się bardziej podobać te inne Ale w moim przypdaku dachówki to się tyczyć nie będzie Tak, schody są the best I tak zostanie chyba do .... kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Rzeczywiście te łuki kosztują majątek!!! Nic sie nie przejmuj - bez łuków tez będzie ładnie. Pozdrówka No właśnie ... dobrze to ująłeś - majątek Czekam jeszcze na wycenę od in nej firmy ale pewnie dużo się różnić nie będzie Też sobie tak wmawiam, ze będzie ładnie jak będą proste... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.11.2007 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Dachóweczka wygląda pięknie. Normalnie przestała mi się podobać moja czerwona!!!! A najbardziej mi sie podoba wejście na górę - meble już można wnosić hehe ... Rom, to Ci się udzieliły cechy kobiece - ja często tak mam, ze jak po dokonanym wyborze patrzę na inne rzeczy, to zaczynają mi się bardziej podobać te inne Ale w moim przypdaku dachówki to się tyczyć nie będzie Tak, schody są the best I tak zostanie chyba do .... kwietnia Co za refleks Dopiero napisałe a tu już odpowiedz. A co do cech kobiecych to przecież "kopernik też była kobietą!!!!" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cześć Kobieto!!!! Ty się tymi łukami nie przejmuj!!! Na ki gwizdek Ci jakieś łuki Wyobraź sobie, za ...dziesiąt lat nie będziesz mogła już na nie patrzeć, a proste było, jest i będzie piękne!!! Za 6 patoli to Ty sobie pięęęęęęęjnyyyyyyy wypoczynek do salonu kupisz, a jak Ci się znudzi wywalisz go bez dodatkowych kosztów!!! Chcąc zmienić okno zabulisz 2 razy tyle za przeróbkę!!!! Okna dachowe w komplecie z dachówką prezentują się bardzo dostojnie!!! ... jezioro ... lotos ... spokój ... Rom już Cię lubię, a za tą panią Kopernik to nawet bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.11.2007 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Rom już Cię lubię, a za tą panią Kopernik to nawet bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Brazunia, wszystko to racja ale sprawa się komplikuje .... bo trochę za późno na zmiany ... Nie wiadomo czy się uda teraz wstawić proste nadproże - żeby się cały ten szczyt nie zawalił Chyba się zaraz potnę ... Szlag mnie trafi . Jestem tak w&^$#@$%*(() na siebie, że szok. Po kiego diabła nie sprawdziłam dokładnej wyceny na te cholerne łuki wcześniej http://www.animowane-gify.net/gify/1/19.gif Jezioro... Lotos.... Spokój ... Nie działa [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.11.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A dlaczego nie miałoby sie dać wstawić nadproża? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Bo wymurowane są już łuki z cegły i trzeba by było wykuć jakieś 40 cm po prostej i wstawić nadproże. A że jest posadowniony cały dach to jest "lekka" obawa, że się obsunie ta kalenica od jaskółki ( bo zbyt dużej odległości od łuku do końcówki całego szczytu nie ma ) ... Tak mi mówią fachowcy ... I nie wiem jak wybrnąć z tej sytuacji ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 20.11.2007 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts