Reyzel 20.11.2007 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Musimy porozmawiać z kierownikiem budowy... może on coś poradzi ?? http://www.animowane-gify.net/gify/4/26.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Brazunia, wszystko to racja ale sprawa się komplikuje .... bo trochę za późno na zmiany ... Nie wiadomo czy się uda teraz wstawić proste nadproże - żeby się cały ten szczyt nie zawalił Chyba się zaraz potnę ... Szlag mnie trafi . Jestem tak w&^$#@$%*(() na siebie, że szok. Po kiego diabła nie sprawdziłam dokładnej wyceny na te cholerne łuki wcześniej http://www.animowane-gify.net/gify/1/19.gif Jezioro... Lotos.... Spokój ... Nie działa spróbujmy razem http://www.animowane-gify.net/gify/1/19.gif Jezioro, lotos, spokój tez ku!@#$ nie działa Może baterie siadły?? Witaj w klubie Reyzel, co prawda dekarze przyszli, alee cała reszta lezy i kwiczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Witaj w klubie Reyzel, co prawda dekarze przyszli, alee cała reszta lezy i kwiczy Kasieńko, Ty dzisiaj się ciesz tymi dekarzami ( aż się bałam dziś pytać głośno o to czy są ) A nerwy zostaw na jutro . Jutro też jest dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Brazunia, wszystko to racja ale sprawa się komplikuje .... bo trochę za późno na zmiany ... Nie wiadomo czy się uda teraz wstawić proste nadproże - żeby się cały ten szczyt nie zawalił Chyba się zaraz potnę ... Szlag mnie trafi . Jestem tak w&^$#@$%*(() na siebie, że szok. Po kiego diabła nie sprawdziłam dokładnej wyceny na te cholerne łuki wcześniej http://www.animowane-gify.net/gify/1/19.gif Jezioro... Lotos.... Spokój ... Nie działa spróbujmy razem http://www.animowane-gify.net/gify/1/19.gif Jezioro, lotos, spokój tez ku!@#$ nie działa Może baterie siadły?? Witaj w klubie Reyzel, co prawda dekarze przyszli, alee cała reszta lezy i kwiczy Dołączam http://www.animowane-gify.net/gify/1/19.gif Wk!@#$% mnie bank Żeby nie było - to BPH jest!!!! Lotos też karwasz nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie dość , że wnerwione jestesmy, to jeszcze nas głowy będą bolały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie dość , że wnerwione jestesmy, to jeszcze nas głowy będą bolały... mnie boli już od rana, ba jakiś UCZEŃ w te słowa się do mnie odezwał: że nie intersuje go co mam mu do powiedzenia w kwesti nauki i matury w ogóle Myślałm, ze mu dam w pysk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie dość , że wnerwione jestesmy, to jeszcze nas głowy będą bolały... mnie boli już od rana, ba jakiś UCZEŃ w te słowa się do mnie odezwał: że nie intersuje go co mam mu do powiedzenia w kwesti nauki i matury w ogóle Myślałm, ze mu dam w pysk co to za pyskate staworzenia chodzą teraz do szkół I to do szkoły średniej ??? szok . Podziwiam Ciebie, mojego męża i wielu innych, że to znosicie... Naprawdę, czapki z głów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie dość , że wnerwione jestesmy, to jeszcze nas głowy będą bolały... mnie boli już od rana, ba jakiś UCZEŃ w te słowa się do mnie odezwał: że nie intersuje go co mam mu do powiedzenia w kwesti nauki i matury w ogóle Myślałm, ze mu dam w pysk co to za pyskate staworzenia chodzą teraz do szkół I to do szkoły średniej ??? szok . Podziwiam Ciebie, mojego męża i wielu innych, że to znosicie... Naprawdę, czapki z głów No dzięki Mówię ci, orka na ugorze to jest czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie dość , że wnerwione jestesmy, to jeszcze nas głowy będą bolały... mnie boli już od rana, ba jakiś UCZEŃ w te słowa się do mnie odezwał: że nie intersuje go co mam mu do powiedzenia w kwesti nauki i matury w ogóle Myślałm, ze mu dam w pysk Jezuuuuu, ale Ty masz siłę spokoju w sobie!!!!!!! Ja pewnie bym go walnęła Ot, i kolejny debil rośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie dość , że wnerwione jestesmy, to jeszcze nas głowy będą bolały... mnie boli już od rana, ba jakiś UCZEŃ w te słowa się do mnie odezwał: że nie intersuje go co mam mu do powiedzenia w kwesti nauki i matury w ogóle Myślałm, ze mu dam w pysk co to za pyskate staworzenia chodzą teraz do szkół I to do szkoły średniej ??? szok . Podziwiam Ciebie, mojego męża i wielu innych, że to znosicie... Naprawdę, czapki z głów No dzięki Mówię ci, orka na ugorze to jest czasami Tia.... wierzę, bo nasłucham się niejednokrotnie ( mąż pracuje w gimnazjum ). I nie ma za co dziękować - no chyba, że za to, ze ja na panią nauczycielkę nie poszłam bo zdecydowane przerzedzenie wśród tych pyskatych stworzeń bym zrobiła A potem ktoś musiałby mi paczuszki przynosić Zdecydowanie cierpliwości nie mam do takiego zawodu. Więc tym bardziej Was podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Nie dość , że wnerwione jestesmy, to jeszcze nas głowy będą bolały... mnie boli już od rana, ba jakiś UCZEŃ w te słowa się do mnie odezwał: że nie intersuje go co mam mu do powiedzenia w kwesti nauki i matury w ogóle Myślałm, ze mu dam w pysk Jezuuuuu, ale Ty masz siłę spokoju w sobie!!!!!!! Ja pewnie bym go walnęła Ot, i kolejny debil rośnie Ten to jeszcze nic, kiedyś się dowiedziałam, żebym nie prawiała morałów, bo tyle co ja tu zarabiam to on dostaje kieszonkowca na miesiąc Ech, książkę by napisał obraz namalował na ten temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ten to jeszcze nic, kiedyś się dowiedziałam, żebym nie prawiała morałów, bo tyle co ja tu zarabiam to on dostaje kieszonkowca na miesiąc Ech, książkę by napisał obraz namalował na ten temat Chryste .... jak można tak dziecko wychować, żeby wyrosło na takiego chama ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 20.11.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ten to jeszcze nic, kiedyś się dowiedziałam, żebym nie prawiała morałów, bo tyle co ja tu zarabiam to on dostaje kieszonkowca na miesiąc Ech, książkę by napisał obraz namalował na ten temat Chryste .... jak można tak dziecko wychować, żeby wyrosło na takiego chama ??? też się zastanawiam chyba niektórzy rodzice przestają mieć wpływ na swoje dzieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Ten to jeszcze nic, kiedyś się dowiedziałam, żebym nie prawiała morałów, bo tyle co ja tu zarabiam to on dostaje kieszonkowca na miesiąc Ech, książkę by napisał obraz namalował na ten temat Chryste .... jak można tak dziecko wychować, żeby wyrosło na takiego chama ??? też się zastanawiam chyba niektórzy rodzice przestają mieć wpływ na swoje dzieci Niektórzy rodzice sami są sobie winni, a o zaprzestaniu wpływu na dzieci nie ma mowy - tego wpływu nigdy tak naprawdę nie mieli!!!! Taką kanalię to się od "szczeniaka" wychowuje, a problemem jest to, że rodzice wielokrotnie doskonale wiedzą co robia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.11.2007 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A tak wracając do okien , to może po prostu popytaj w innych firmach, jakos te 6 tys, wydaje mi sie mocno przesadzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 Wymieniali mi dzisiaj ostatnie (na szczęście) już okno i zapytałam z ciekawości, ile może kosztować takie z łukiem? Głośno było i facet chyba mnie nie zrozumiał, ale powiedział że okrągłe 50cm kosztuje 3 tys. Czy takie tylko z łukiem jest tańsze czy droższe od całkiem okrągłego?? Mimo wszystko te 6 tys. to ja bym wolała na coś innego - spróbujcie, może coś uda się zrobić!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 17:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 A tak wracając do okien , to może po prostu popytaj w innych firmach, jakos te 6 tys, wydaje mi sie mocno przesadzone. Mi też się wydaje przesadzone Verunia ale podobno takie są ceny ... No już rozesłałam wici - zobaczymy co będzie. Ale zdecydowanie nie chce mi się wydawać takiej kasy na te dwa okna więc najwyżej rozbiorą pół domu , żeby wstawić proste nadproże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ... zdecydowanie nie chce mi się wydawać takiej kasy na te dwa okna więc najwyżej rozbiorą pół domu , żeby wstawić proste nadproże A co, jeśli rozbiórka tego pół domu będzie ze cztery zary droższa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 20.11.2007 17:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ... zdecydowanie nie chce mi się wydawać takiej kasy na te dwa okna więc najwyżej rozbiorą pół domu , żeby wstawić proste nadproże A co, jeśli rozbiórka tego pół domu będzie ze cztery zary droższa wtedy wstawimy te łuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 20.11.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2007 ... zdecydowanie nie chce mi się wydawać takiej kasy na te dwa okna więc najwyżej rozbiorą pół domu , żeby wstawić proste nadproże A co, jeśli rozbiórka tego pół domu będzie ze cztery zary droższa wtedy wstawimy te łuki Fajna zabawa się szykuje - jakby co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts