Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

To ja juz wiem dlaczego moje okna tak dużo będa kosztowac. Tez mam lekki łuk przy naświetlach nad drzwiami wejściowymi i to one pewnie tak podniosły cenę. Ale ja nie będę juz tego rozbierac bo własnie te naswietla w tym kształacie najbardziej mi się podobają.

:D jestem :D

przyszłam do ciebie w gości :D

Masz racje z oknami , zaoszczędzone pieniądze możesz na coś innego wydać :D

zawsze się nad czymś , nad szczególikami długo zastanawiamy a potem niezwraca się na to uwagi 8)

Witaj Miko, milo mi Cię gościć w naszych skromnych progach :D :D

Fakt, teraz to roztrząsam a potem zapomnę ( zostana pamiątka na zdjęciach :wink: ) a i prawda, że wydatków jeszcze sporo przed nami, więc pieniążki się przydadzą :roll:

To ja juz wiem dlaczego moje okna tak dużo będa kosztowac. Tez mam lekki łuk przy naświetlach nad drzwiami wejściowymi i to one pewnie tak podniosły cenę. Ale ja nie będę juz tego rozbierac bo własnie te naswietla w tym kształacie najbardziej mi się podobają.

No to niechcący Ci się kwestia wyjaśniła Verunia :wink:

Czyli tym razem wybrałas to co się podoba - jak powiedziałaś przy dyskusji o okapach - nie wszystko musi być praktyczne :wink:

No nic, ja poszalaję ( mam nadzieję :roll: ) przy innych wyborach :lol:

Teraz głos rozsądku wygrał 8)

No i wyszło to bardzo dobrze! Ładnie zrobili te nadproża. Sprytnie sobie poradzili i jak widzę nie musieli za duzo rozbierać :lol:

Pogoda Ci dopisuje więc robota na dachu tez bedzie szła do przodu :lol:

Tez się cieszę, że im tak poszło i że sprytnie sobie poradzili.

Wczoraj już został zdjęty nowy pomiar tych okien.

Pogoda super, dekarze robią mimo tego, ze mówili że ich nie będzie :wink:

( robią we dwóch u nas a trzeci poszedł malować tamtą więźbę ) więc pewnie jutro rano zobaczę kolejną połać zrobioną :D Przynajmniej taką mam nadzieję :roll:

Oby do poniedziałku! U nas obu zapowiada się pracowity weekend :lol:

U nas też ale pewnie tylko dla nas :roll: Nie wiem czy dekarze będą.

A my chcemy znów zrobić porządek na działce ( nie wiem jak to się dzieje, ale tam cały czas jest taki burdel ... :o :o :o niezależnie od tego ile się sprząta :-? ) choc prognoza pogody nie jest najlepsza... Zobaczymy na ile prognozy się sprawdzą. :-?