Reyzel 21.11.2007 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Dzięki Brazunia Te łuki akurat mi się podobały, lubię łagodne linie. Nie sprawiasz mi przykrości, przecież wiem, ze każdy lubi coś innego Mi przecież też nie wszystko się podoba No ale było- nie ma. I tak będzie pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 I tak będzie pięknie No właśnie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 I tak będzie pięknie No właśnie!!!!!!!!! ...... przynajmniej jak dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 I tak będzie pięknie No właśnie!!!!!!!!! ...... przynajmniej jak dla mnie przecież budujecie daom dla siebie i to Wam ma się podobać przede wszystkim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Wiem Kasia, masz rację. Tylko własnie siebie przekonuję, że będzie pięknie bez tych łuków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Wiem Kasia, masz rację. Tylko własnie siebie przekonuję, że będzie pięknie bez tych łuków Będze pieknie Reyzelciu na pewno !!! Nie tylko od łuków zależy uroda domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.11.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Wiem Kasia, masz rację. Tylko własnie siebie przekonuję, że będzie pięknie bez tych łuków Będzie jeszcze piękniej!!! wiem, ja też tak robię przekonać siebie to trudne zadanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 15:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Dzięki dziewczyny Wbiłam już sobie to do głowy http://www.animowane-gify.net/gify/2/5.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 21.11.2007 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Dzięki dziewczyny Wbiłam już sobie to do głowy http://www.animowane-gify.net/gify/2/5.gif I tak trzymaj Idę urządzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 21.11.2007 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 jestem przyszłam do ciebie w gości Masz racje z oknami , zaoszczędzone pieniądze możesz na coś innego wydać zawsze się nad czymś , nad szczególikami długo zastanawiamy a potem niezwraca się na to uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 21.11.2007 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 To ja juz wiem dlaczego moje okna tak dużo będa kosztowac. Tez mam lekki łuk przy naświetlach nad drzwiami wejściowymi i to one pewnie tak podniosły cenę. Ale ja nie będę juz tego rozbierac bo własnie te naswietla w tym kształacie najbardziej mi się podobają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 jestem przyszłam do ciebie w gości Masz racje z oknami , zaoszczędzone pieniądze możesz na coś innego wydać zawsze się nad czymś , nad szczególikami długo zastanawiamy a potem niezwraca się na to uwagi Witaj Miko, milo mi Cię gościć w naszych skromnych progach Fakt, teraz to roztrząsam a potem zapomnę ( zostana pamiątka na zdjęciach ) a i prawda, że wydatków jeszcze sporo przed nami, więc pieniążki się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 To ja juz wiem dlaczego moje okna tak dużo będa kosztowac. Tez mam lekki łuk przy naświetlach nad drzwiami wejściowymi i to one pewnie tak podniosły cenę. Ale ja nie będę juz tego rozbierac bo własnie te naswietla w tym kształacie najbardziej mi się podobają. No to niechcący Ci się kwestia wyjaśniła Verunia Czyli tym razem wybrałas to co się podoba - jak powiedziałaś przy dyskusji o okapach - nie wszystko musi być praktyczne No nic, ja poszalaję ( mam nadzieję ) przy innych wyborach Teraz głos rozsądku wygrał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.11.2007 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2007 Idę urządzać Urządzaj, urządzaj Czekam na efekty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.11.2007 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Widziałem zdjęcia No i wyszło wszystko super nadproże wstawione, nic sie nie zawaliło i mówie ci - z oknami bedzie wyglądać jak by tak miało być od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.11.2007 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Widziałem zdjęcia No i wyszło wszystko super nadproże wstawione, nic sie nie zawaliło i mówie ci - z oknami bedzie wyglądać jak by tak miało być od początku Dzięki Rom, też tak mówię - jest tak jakby tak było od początku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2007 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No i wyszło to bardzo dobrze! Ładnie zrobili te nadproża. Sprytnie sobie poradzili i jak widzę nie musieli za duzo rozbierać Pogoda Ci dopisuje więc robota na dachu tez bedzie szła do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.11.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 No i wyszło to bardzo dobrze! Ładnie zrobili te nadproża. Sprytnie sobie poradzili i jak widzę nie musieli za duzo rozbierać Pogoda Ci dopisuje więc robota na dachu tez bedzie szła do przodu Tez się cieszę, że im tak poszło i że sprytnie sobie poradzili. Wczoraj już został zdjęty nowy pomiar tych okien. Pogoda super, dekarze robią mimo tego, ze mówili że ich nie będzie ( robią we dwóch u nas a trzeci poszedł malować tamtą więźbę ) więc pewnie jutro rano zobaczę kolejną połać zrobioną Przynajmniej taką mam nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2007 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Oby do poniedziałku! U nas obu zapowiada się pracowity weekend Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.11.2007 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Oby do poniedziałku! U nas obu zapowiada się pracowity weekend U nas też ale pewnie tylko dla nas Nie wiem czy dekarze będą. A my chcemy znów zrobić porządek na działce ( nie wiem jak to się dzieje, ale tam cały czas jest taki burdel ... niezależnie od tego ile się sprząta ) choc prognoza pogody nie jest najlepsza... Zobaczymy na ile prognozy się sprawdzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts