Reyzel 23.11.2007 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kasia ma w stu procentach rację. Fachowiec powinien wiedzieć o co chodzi - chyba, ze masz takiego pana Genka który nie zna nowych trendów ( kładzenie bezfugowe, cięcie laserowe, układanie mozaiki ) ... to będzie problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kaśka z niego całkiem dobry faochowiec jest z tym tylko, że tradycjonalista Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kaśka z niego całkiem dobry faochowiec jest z tym tylko, że tradycjonalista Hmm, to może pokaż mu jakieś zdjęcie i wtedy będziesz miała pewność, czy dobrze się zrozumieliście Idę po dzieci, wrócę wieczorem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.11.2007 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kaśka z niego całkiem dobry faochowiec jest z tym tylko, że tradycjonalista Hmm, to może pokaż mu jakieś zdjęcie i wtedy będziesz miała pewność, czy dobrze się zrozumieliście Idę po dzieci, wrócę wieczorem Toż to już forumowe uzależnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.11.2007 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kaśka z niego całkiem dobry faochowiec jest z tym tylko, że tradycjonalista Hmm, to może pokaż mu jakieś zdjęcie i wtedy będziesz miała pewność, czy dobrze się zrozumieliście Idę po dzieci, wrócę wieczorem Toż to już forumowe uzależnienie Noooooo.... nie ona pierwsza - nie ostatnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.11.2007 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 no mógłbym wskazac tutaj więcej takich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Cóż za osobiste wyznanie Rom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.11.2007 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Cóż za osobiste wyznanie Rom No a komu się miałem zwierzyć jak nie Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 23.11.2007 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Cóż za osobiste wyznanie Rom No a komu się miałem zwierzyć jak nie Wam no ba! pewnie, że tylko nam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 23.11.2007 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.11.2007 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Cześć Okna wyglądają suuupeeer - jakby od zawsze takie były!!!! Przekaż murarzom uścisk dłoni ode mnie, bo zasłużyli!!!! Rom świetna ta Twoja córcia, prawie tak śliczna jak moja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 23.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Kaśka z niego całkiem dobry faochowiec jest z tym tylko, że tradycjonalista Hmm, to może pokaż mu jakieś zdjęcie i wtedy będziesz miała pewność, czy dobrze się zrozumieliście Idę po dzieci, wrócę wieczorem Toż to już forumowe uzależnienie cóz poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 24.11.2007 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Rom świetna ta Twoja córcia, prawie tak śliczna jak moja Dzięki braza. A gdzie mogę zobaczyć Twoją śliczną córcię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 24.11.2007 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ?No Slicznie wyglada twoj domeczek - i trzeba sie bylo martwic - jest piknie!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 26.11.2007 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 sliczny domek...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Rayzel co nowego na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 sliczny domek...pozdrawiam Witam nowych gości w naszych skromnych progach dziękuję agaboBIK A gdzie Twój dziennik ? Zdjęcia są ale mało , dlaczego ? Przytulny domek I dach też - balchodachówki też są bardzo ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Rayzel co nowego na budowie? Hej Rom Nowego hmmm... raczej nie wiele, dachówkę nadal kładą - w tym tyg pewnie skończą A jak znajdę chwilkę - wrzucę fotki do dziennika wraz ze sprawozdaniem z sobotniego blacu boju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 no to czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agaboBIK 26.11.2007 13:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 dzieki..milo mi bardzo....ach moj dach...dachowka pozostala w sferze marzen...po pierwsze glupia bylam zle pomyslalam i wyrznieto wiezbe pod blache. .potem wiadomo liczenie kosztow itp ...duzo forsy tez poszlo w piwnice ale z tego akurat sie ciesze ...z powodu waskiej dzialki musialam budowac w dol i w gore.. mamy 18m szer a 118 dlugo dom stoi jakies50m0d drogi a za domem mamy polane lesna jest bosssko nawet nie przeraza mnie ta szopa sasiada obok ktora moze okazac sie moja bo sasiad tak lubi miec ze wziol se 2m mojej dzialki bedzie sprawa ...dziennika nie mam bo po pierwsze jestem malo kumata aby go zalozyc po drugie bojem sie ...ale zdjec troszke mam i pokaze...te sa tak na pierwszy rzut... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts