Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Kaśka z niego całkiem dobry faochowiec jest z tym tylko, że tradycjonalista :wink: :lol: :lol:
Hmm, to może pokaż mu jakieś zdjęcie i wtedy będziesz miała pewność, czy dobrze się zrozumieliście :)

Idę po dzieci, wrócę wieczorem :D

Toż to już forumowe uzależnienie :lol:

Noooooo.... nie ona pierwsza - nie ostatnia :roll: :roll: :roll:

Kaśka z niego całkiem dobry faochowiec jest z tym tylko, że tradycjonalista :wink: :lol: :lol:
Hmm, to może pokaż mu jakieś zdjęcie i wtedy będziesz miała pewność, czy dobrze się zrozumieliście :)

Idę po dzieci, wrócę wieczorem :D

Toż to już forumowe uzależnienie :lol:

:oops: :oops: :oops:

cóz poradzę :p

dzieki..milo mi bardzo....ach moj dach...dachowka pozostala w sferze marzen...po pierwsze glupia bylam zle pomyslalam i wyrznieto wiezbe pod blache. :cry: .potem wiadomo liczenie kosztow itp :o ...duzo forsy tez poszlo w piwnice ale z tego akurat sie ciesze ...z powodu waskiej dzialki musialam budowac w dol i w gore.. :lol: mamy 18m szer a 118 dlugo dom stoi jakies50m0d drogi a za domem mamy polane lesna jest bosssko nawet nie przeraza mnie ta szopa sasiada obok ktora moze okazac sie moja :-? bo sasiad tak lubi miec ze wziol se 2m mojej dzialki bedzie sprawa 8) :evil: ...dziennika nie mam bo po pierwsze jestem malo kumata :oops: :D aby go zalozyc po drugie bojem sie :wink: ...ale zdjec troszke mam i pokaze...te sa tak na pierwszy rzut... :D