braza 26.11.2007 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Rom świetna ta Twoja córcia, prawie tak śliczna jak moja Dzięki braza. A gdzie mogę zobaczyć Twoją śliczną córcię? W "Gebach.." jest i w dziale "Nie tylko budowa" - "Jazda konno". To już o wiele starsza ślicznośc od Twojej Dziękuję Tobie i Reyzel za ... no wiecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 26.11.2007 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dziękuję Tobie i Reyzel za ... no wiecie Że za co niby Brazunia?? Rom , czy Ty wiesz o czym ona pisze ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dziękuję Tobie i Reyzel za ... no wiecie a mnie to co??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dziękuję Tobie i Reyzel za ... no wiecie a mnie to co??? Tobie to ja osobno podziękuję, boć to przeca Ty, nie chwaląc się .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 26.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dziękuję Tobie i Reyzel za ... no wiecie a mnie to co??? Tobie to ja osobno podziękuję, boć to przeca Ty, nie chwaląc się .... NO WŁAŚNIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Dziękuję Tobie i Reyzel za ... no wiecie Że za co niby Brazunia?? Rom , czy Ty wiesz o czym ona pisze ?? ja tam nic nie rozumiem i nie wiem o co chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 26.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Rom świetna ta Twoja córcia, prawie tak śliczna jak moja Dzięki braza. A gdzie mogę zobaczyć Twoją śliczną córcię? W "Gebach.." jest i w dziale "Nie tylko budowa" - "Jazda konno". To już o wiele starsza ślicznośc od Twojej Dziękuję Tobie i Reyzel za ... no wiecie widziałem córcie Miałaś rację, że śliczna. A jak śmiga przez przeszkody . Szok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 26.11.2007 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Rom świetna ta Twoja córcia, prawie tak śliczna jak moja Dzięki braza. A gdzie mogę zobaczyć Twoją śliczną córcię? W "Gebach.." jest i w dziale "Nie tylko budowa" - "Jazda konno". To już o wiele starsza ślicznośc od Twojej Dziękuję Tobie i Reyzel za ... no wiecie widziałem córcie Miałaś rację, że śliczna. A jak śmiga przez przeszkody . Szok Nawet się nie obejrzysz, jak Twoja tak będzie śmigać!!! Niekoniecznie przez przeszkody, może np.: z rakietą tenisową Nie wiecie, o co chodzi Pewnie, teraz to się jedyna Kasia przyznaje, że Ona to nie chwaląc się ... reszta w zaparte idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2007 05:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 27.11.2007 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Nie wiecie, o co chodzi Pewnie, teraz to się jedyna Kasia przyznaje, że Ona to nie chwaląc się ... reszta w zaparte idzie Pewnie, że nie wiemy Bo my to tacy skromni ludzie i czyiś ( Kasi ) zasług dopisywać sobie nie będziemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 27.11.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Nie wiecie, o co chodzi Pewnie, teraz to się jedyna Kasia przyznaje, że Ona to nie chwaląc się ... reszta w zaparte idzie Pewnie, że nie wiemy Bo my to tacy skromni ludzie i czyiś ( Kasi ) zasług dopisywać sobie nie będziemy o co chodzi?? nic nie wiem, nic nie wiem, jakie zasługi, czyje, gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Obejrzałem sobie nowe zdjątka Domek z dachóweczką wygląda pięknie!!!! Mogłabyś zamieścić jakieś większe zdjęcie drzwi? Słabo widać a chciałbym też takie wstawić Ale z Ciebie aparatka z tym wyrzucaniem stępki na dachówki A z tym wczorajszym wieczorem to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 27.11.2007 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Obejrzałem sobie nowe zdjątka Domek z dachóweczką wygląda pięknie!!!! Mogłabyś zamieścić jakieś większe zdjęcie drzwi? Słabo widać a chciałbym też takie wstawić Ale z Ciebie aparatka z tym wyrzucaniem stępki na dachówki A z tym wczorajszym wieczorem to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii niop, wygląda pięknie skromna to ja nie jestem, ale też mi się bardzo podoba oj Rom... czepiasz się konkurencja rzutu oczepem nie jest mi znana i jakoś tak nie trafiłam gdzie chciałam tzn. trafiłam, ale nie tam gdzie miałam Z drzwiami - to muszę Cię zmartwić. Musiałbyć szukać w antykwariatach a i z pewnością takich samych nie dostaniesz Wiesz, to perełki i pojedyncze egzemplarze A co do wieczoru ... przecież główny zawór też jest zamknięty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 27.11.2007 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Nie wiecie, o co chodzi Pewnie, teraz to się jedyna Kasia przyznaje, że Ona to nie chwaląc się ... reszta w zaparte idzie Pewnie, że nie wiemy Bo my to tacy skromni ludzie i czyiś ( Kasi ) zasług dopisywać sobie nie będziemy o co chodzi?? nic nie wiem, nic nie wiem, jakie zasługi, czyje, gdzie??? No właśnie Kasia, nikt nic nie wie, tylko Braza coś tam wymysla, dziękuje nie wiadomo za co ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2007 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 chyba brazie coś się musiało pomylić może na jakimś innym forum miała komuś za coś podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 27.11.2007 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 chyba brazie coś się musiało pomylić może na jakimś innym forum miała komuś za coś podziękować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 27.11.2007 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Kciukasy mam mocno zaciśnięte za dekarzy i za okna Ale o tym drugim ciiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 27.11.2007 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dekarzom proszę przekazać ukłony ode mnie!!!! Niesamowici faceci!!!!! Dom prezentuje się coraz fajniej!!! Bardzo chciałabym wygłosić peany nad pieknem drzwi Twoich wejściowych, ale nic nie widzę To była aluzja O oknach nic nie mówię, powiem jak już będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 29.11.2007 22:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Dekarze ( przekazałam im Brazunia!!! ) do konca tego tyg mają zakonczyć dachówkę Więc jak pojadę w sobotę - będzie juz wszystko A do środy mają zrobić podbitkę Jedna rzecz, której nie zrobią przez tę pogodę to zamalowanie dachówek w miejscach przycinania , bo w mrozie, deszczu i śniegu ta farba nie chwyta I powiedzieli, ze przyjdą wiosną, pomalują i założą piony rynien ( juz po ociepleniu i tynkach ). A okna .... ciiiiiiiiiiiiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 30.11.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Dekarze ( przekazałam im Brazunia!!! ) do konca tego tyg mają zakonczyć dachówkę Więc jak pojadę w sobotę - będzie juz wszystko A do środy mają zrobić podbitkę Jedna rzecz, której nie zrobią przez tę pogodę to zamalowanie dachówek w miejscach przycinania , bo w mrozie, deszczu i śniegu ta farba nie chwyta I powiedzieli, ze przyjdą wiosną, pomalują i założą piony rynien ( juz po ociepleniu i tynkach ). A okna .... ciiiiiiiiiiiiiiiiii Hejka Reyzel Widzę, że nasi dekarze do innych szkół chadzali Moi mi powiedzieli, że podbitke dopiero po otynkowaniu domu, a rynny mamy już założone A o malowaniu dachówek pierwsze słyszę, o co kaman?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts