Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

Rom świetna ta Twoja córcia, prawie tak śliczna jak moja :wink: :D

Dzięki braza. A gdzie mogę zobaczyć Twoją śliczną córcię?

W "Gebach.." jest i w dziale "Nie tylko budowa" - "Jazda konno". To już o wiele starsza ślicznośc od Twojej :D

Dziękuję Tobie i Reyzel za ... no wiecie :D

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

W "Gebach.." jest i w dziale "Nie tylko budowa" - "Jazda konno". To już o wiele starsza ślicznośc od Twojej :D

widziałem córcie :D Miałaś rację, że śliczna.

A jak śmiga przez przeszkody . Szok

widziałem córcie :D Miałaś rację, że śliczna.

A jak śmiga przez przeszkody . Szok

Nawet się nie obejrzysz, jak Twoja tak będzie śmigać!!! Niekoniecznie przez przeszkody, może np.: z rakietą tenisową :wink:

Nie wiecie, o co chodzi :o

Pewnie, teraz to się jedyna Kasia przyznaje, że Ona to nie chwaląc się ... reszta w zaparte idzie :wink:

Pewnie, teraz to się jedyna Kasia przyznaje, że Ona to nie chwaląc się ... reszta w zaparte idzie :wink:

Pewnie, że nie wiemy :wink: 8)

Bo my to tacy skromni ludzie :oops: i czyiś ( Kasi :D ) zasług dopisywać sobie nie będziemy :roll:

o co chodzi??

nic nie wiem, nic nie wiem, jakie zasługi, czyje, gdzie??? :roll: :-?

Obejrzałem sobie nowe zdjątka :D :D

Domek z dachóweczką wygląda pięknie!!!!

Mogłabyś zamieścić jakieś większe zdjęcie drzwi? Słabo widać a chciałbym też takie wstawić :wink: :lol: :lol:

Ale z Ciebie aparatka z tym wyrzucaniem stępki na dachówki :lol: :lol: :lol:

A z tym wczorajszym wieczorem to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

Obejrzałem sobie nowe zdjątka :D :D

Domek z dachóweczką wygląda pięknie!!!!

Mogłabyś zamieścić jakieś większe zdjęcie drzwi? Słabo widać a chciałbym też takie wstawić :wink: :lol: :lol:

Ale z Ciebie aparatka z tym wyrzucaniem stępki na dachówki :lol: :lol: :lol:

A z tym wczorajszym wieczorem to ciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :lol:

niop, wygląda pięknie :D :D :D skromna to ja nie jestem, ale też mi się bardzo podoba :lol:

oj Rom... czepiasz się :wink: :roll: :roll: konkurencja rzutu oczepem nie jest mi znana i jakoś tak nie trafiłam gdzie chciałam :roll: :roll: :-? tzn. trafiłam, ale nie tam gdzie miałam :-? :-? :-?

Z drzwiami - to muszę Cię zmartwić. Musiałbyć szukać w antykwariatach a i z pewnością takich samych nie dostaniesz :wink: Wiesz, to perełki i pojedyncze egzemplarze :wink: :lol: :lol: :lol:

A co do wieczoru ... przecież główny zawór też jest zamknięty :roll: :wink:

Pewnie, że nie wiemy :wink: 8)

Bo my to tacy skromni ludzie :oops: i czyiś ( Kasi :D ) zasług dopisywać sobie nie będziemy :roll:

o co chodzi??

nic nie wiem, nic nie wiem, jakie zasługi, czyje, gdzie??? :roll: :-?

No właśnie Kasia, nikt nic nie wie, tylko Braza coś tam wymysla, dziękuje nie wiadomo za co ... :wink: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:

Dekarzom proszę przekazać ukłony ode mnie!!!! Niesamowici faceci!!!!!

Dom prezentuje się coraz fajniej!!! Bardzo chciałabym wygłosić peany nad pieknem drzwi Twoich wejściowych, ale nic nie widzę :-? To była aluzja :p

O oknach nic nie mówię, powiem jak już będą :D

Dekarze ( przekazałam im Brazunia!!! :D ) do konca tego tyg mają zakonczyć dachówkę :D Więc jak pojadę w sobotę - będzie juz wszystko 8) A do środy mają zrobić podbitkę :o

Jedna rzecz, której nie zrobią przez tę pogodę :evil: to zamalowanie dachówek w miejscach przycinania , bo w mrozie, deszczu i śniegu ta farba nie chwyta :-? :-? :-? I powiedzieli, ze przyjdą wiosną, pomalują i założą piony rynien ( juz po ociepleniu i tynkach :) ).

A okna .... ciiiiiiiiiiiiiiiiii :wink: :wink:

Dekarze ( przekazałam im Brazunia!!! :D ) do konca tego tyg mają zakonczyć dachówkę :D Więc jak pojadę w sobotę - będzie juz wszystko 8) A do środy mają zrobić podbitkę :o

Jedna rzecz, której nie zrobią przez tę pogodę :evil: to zamalowanie dachówek w miejscach przycinania , bo w mrozie, deszczu i śniegu ta farba nie chwyta :-? :-? :-? I powiedzieli, ze przyjdą wiosną, pomalują i założą piony rynien ( juz po ociepleniu i tynkach :) ).

A okna .... ciiiiiiiiiiiiiiiiii :wink: :wink:

Hejka Reyzel :D

Widzę, że nasi dekarze do innych szkół chadzali :roll:

Moi mi powiedzieli, że podbitke dopiero po otynkowaniu domu, a rynny mamy już założone :roll:

A o malowaniu dachówek pierwsze słyszę, o co kaman?? :roll: