Reyzel 27.08.2007 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Sierpnia 2007 No to mógłbyś Rom ręce z moim mężem sobie podać Bo on dodatkowo wpadł na genialny pomysł ( bo skoro tak szybko, łatwo i przyjemnie się fundamenty kopało ) , żeby wykopać rów do poprowadzenia wody od sąsiada... Nie pomyślał tylko, że dla wody to rów musi być na 1,5 m od zera a fundamenty były kopane max na metr, bo przecież humus był dobrze ściągnięty ... No i do przekopania miał jakieś 20 metrów na długości... Ale jak to Wy, faceci - jak zaczął to absolutnie wycofać się nie chciał Więc wykopał, za co jestem pełna podziwu dla niego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.09.2007 22:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2007 ehmmm... tak tylko nieśmiało powiem, ze wreszcie cosik tam uzupełniłam Skąd wy ludziska bierzecie czas, żeby tak na tym forum siedzieć ??? Ja chyba jestem w takim razie za malo zorganizowana ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.09.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 ehmmm... tak tylko nieśmiało powiem, ze wreszcie cosik tam uzupełniłam Skąd wy ludziska bierzecie czas, żeby tak na tym forum siedzieć ??? Ja chyba jestem w takim razie za malo zorganizowana ... HAha jesteśmy juz zarażeni muratorowym forum Oczywiście to siedzienie jest kosztem innych rzeczy. Uważaj bo jak juz wpadniesz w to uzależnienie to nie ma dla Ciebie ratunku Dobra widzę, że wiele przybyło w dzienniczku więc zabieram się za czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.09.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 hehe... masz rację Rom, to z pewnością szybko uzależnia ale co tam... raz się żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 05.09.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 Z dachem u mnie podobnie, pożyjemy, zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.09.2007 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2007 no masz rację ... pożyjemy zobaczymy Oby tylko pogoda nam wszelkich planów nie zepsuła bo boję się, ze dachu nam mogą nie zrobić przed zimą A wtedy to dopiero by była obsuwa czasowa Że nie wspomnę o Twoich planach .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 06.09.2007 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Yyyyy z tymi kwiatkami to jest tak, że ja nie mam reki do kwiatów Zawsze mam padline w domu Drzewa, krzewy i trawa to jeszcze ogarne ale w domu to juz gorzej Wiec nie wiem, czy te odnóżki by sie uchowały Obiecuję za to zdjęcia! Sfotografuje wszystkie okazy jakie znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 06.09.2007 09:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 hehe... czasem roślinki same rosną i mam nadzieję, że tak będzie u Ciebie Mayland No niestety ta roślina może nie rosnąć w naszych warunkach - przynajmniej tak mnie "fachowcy" w Chorwacji informowali ... Ale nic to, coś innego się posadzi ! A na zdjęcia oczywiście czekam z niecierpliwością! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 06.09.2007 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 piekne te kwiatki, ale u ciebie ten dom to rosnie jak grzyby po deszczu super!!!!!! - nie to co u mnie - 4 dluuuuuuugie miesiace i nie ma dachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 06.09.2007 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 piekne te kwiatki, ale u ciebie ten dom to rosnie jak grzyby po deszczu super!!!!!! - nie to co u mnie - 4 dluuuuuuugie miesiace i nie ma dachu kolakao, nie rycz, ma być dobrze i tej wersji masz się trzymać a kwiaty przecudne, na własne oczy widziałam jak rano rozkwitają z pąków, wieczorem więdną; niesamowite Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 06.09.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 No skoro jest już okno w kuchni to pewnie już planujecie w niej wystrój wnętrz? Pamiętam że u nas zanim zaczęliśmy budowę już dorwałem jakiś program i kombinowałem jak będą wyglądać poszczególne pomieszczenia. A swoją drogą jak tak pomyślę to wydaje mi się, żę1 w miarę trzymamy się wypracowanych wtedy pomysłów "Kierownika Bałaganu" widać, że się Ciebie boi Reyzel. Ale może to i lepiej.Czym większy respect to i więcej będzie się starał. A kwiaty na tarasie suuuper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 06:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 piekne te kwiatki, ale u ciebie ten dom to rosnie jak grzyby po deszczu super!!!!!! - nie to co u mnie - 4 dluuuuuuugie miesiace i nie ma dachu No w kwiatkach też się zakochałam ( swoją drogą to ktoś może pomyśleć, ze mam jakieś dziwne skłonności bo roślinka nazywa się Bogumilia ) i całe wakacje zastanawiałam się, coby tu zrobić żeby ciut tej roślinki zabrać ze sobą Ale jak wiecie, u nas podobno rosnąc nie będzie więc nic mi z planów nie wyszło A co do domu to niby rośnie ale... wg scenariusza sprzed budowy to po tym czasie już dach powinien być kładziony. Ale teraz wiem, ze to były optymistyczne mżonki i tak jak idzie to i tak jest dobrze. I nie martw się Kolakao, zobaczysz że dach będziesz miała szybciej ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Swoją drogą to masz rację Kasia , ryczeć nie można tylko trzeba walczyć z nierobami fachowcami Za .... ich i niech się biorą to roboty!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No skoro jest już okno w kuchni to pewnie już planujecie w niej wystrój wnętrz? Pamiętam że u nas zanim zaczęliśmy budowę już dorwałem jakiś program i kombinowałem jak będą wyglądać poszczególne pomieszczenia. A swoją drogą jak tak pomyślę to wydaje mi się, żę1 w miarę trzymamy się wypracowanych wtedy pomysłów "Kierownika Bałaganu" widać, że się Ciebie boi Reyzel. Ale może to i lepiej.Czym większy respect to i więcej będzie się starał. A kwiaty na tarasie suuuper Niop, jak było widać na zdjęciach już na piasku kuchnia była wyrysowana A z planowaniem i urządzeniem ... to w głowie już prawie wszystko jest ułożone "Schody" się pewnie zaczną przy wybieraniu materialów do wykończeniówki ... wtedy dopiero się zaczną dylematy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No skoro jest już okno w kuchni to pewnie już planujecie w niej wystrój wnętrz? Pamiętam że u nas zanim zaczęliśmy budowę już dorwałem jakiś program i kombinowałem jak będą wyglądać poszczególne pomieszczenia. A swoją drogą jak tak pomyślę to wydaje mi się, żę1 w miarę trzymamy się wypracowanych wtedy pomysłów "Kierownika Bałaganu" widać, że się Ciebie boi Reyzel. Ale może to i lepiej.Czym większy respect to i więcej będzie się starał. A kwiaty na tarasie suuuper Niop, jak było widać na zdjęciach już na piasku kuchnia była wyrysowana A z planowaniem i urządzeniem ... to w głowie już prawie wszystko jest ułożone "Schody" się pewnie zaczną przy wybieraniu materialów do wykończeniówki ... wtedy dopiero się zaczną dylematy Przy wykończeniówce marzenia niestety zastępują realia NA początku chciałoby się mieć wszystko jak najlepsze ale w miarę budowy kasy coraz mniej i wymagania coraz mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 07:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 No niestety domyślam się, ze tak właśnie będzie... Masz rację Rom, potem trzeba zejść na ziemię i kupowac to na co wystarczy kasy ... No ale takie rozważania na razie przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.09.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 piekne te kwiatki, ale u ciebie ten dom to rosnie jak grzyby po deszczu super!!!!!! - nie to co u mnie - 4 dluuuuuuugie miesiace i nie ma dachu No w kwiatkach też się zakochałam ( swoją drogą to ktoś może pomyśleć, ze mam jakieś dziwne skłonności bo roślinka nazywa się Bogumilia ) i całe wakacje zastanawiałam się, coby tu zrobić żeby ciut tej roślinki zabrać ze sobą Ale jak wiecie, u nas podobno rosnąc nie będzie więc nic mi z planów nie wyszło A co do domu to niby rośnie ale... wg scenariusza sprzed budowy to po tym czasie już dach powinien być kładziony. Ale teraz wiem, ze to były optymistyczne mżonki i tak jak idzie to i tak jest dobrze. I nie martw się Kolakao, zobaczysz że dach będziesz miała szybciej ode mnie ja to z tych co musza troche pomarudzic niestety - ze nie wyjdzie, ze dlugo,ile jeszcze - ale staram sie przejsc na bardziej optymistyczne wersje ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2007 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Podoba mi się ten podpis: " No i musimy to jakos wybudowac do grudnia - moze??? " Trzymam kciuki żeby się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Nie no... Kolakao lwice nie marudzą tylko walczą A poza tym, to wcale nie musisz narzekać bo jak widać plan masz dopracowany, za chwilę okna i drzwi wstawiasz, kominy z klinkieru już się budują... Tylko tak dalej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Wiesz Rom to " może " to wg mnie tylko taka kokieteria ze strony Kolakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts