Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

No nareszcie!!!!!

Wygląda świetnie!!!!! Podbitka (non stop muszę poprawiać, bo piszę "podpitka :D ) ma super kolor - bardzo mi się podoba!!!!

O wannie nie mówię - ekscesy się szykują :wink:

I nie zostawiaj nas na tak długo, bo ....

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Rom, pierwszą kąpiel masz jak w banku :lol: :lol: :lol:

Co do pieca to ekhmm... hmmm... nie pamiętam :roll: a gdzieś mi się instrukcja obslugi zapodziała :wink: :lol: :lol: :lol:

W kwestii gniazdek to też nie chcemy załować a że np. ze względu na fakt że jeszcze nie bardzo wiemy gdzie co finalnie będzie stało już z pewnością w dwóch miejscach w salonie będą przygotowane wszelkie gniazda antenowe 8) a potem będziemy zaszpachlowywać ( kiekie kolejny trudny wyraz :wink: ).

Podbitka - za drewno( boazerię ) płacilismy 24 zł / m2, do tego drewnochron i bejca ( nie wiem ile puszek wyszło, dopiero będziemy płacić ) no i robocizna - przy naszych metrach to wyszło jakieś 40 zł / m2 ( łacznie z malowaniem itd. ).

Może najtaniej nie jest ale polecam - drewno wygląda rewelacyjnie :D

No nareszcie!!!!!

Wygląda świetnie!!!!! Podbitka (non stop muszę poprawiać, bo piszę "podpitka :D ) ma super kolor - bardzo mi się podoba!!!!

O wannie nie mówię - ekscesy się szykują :wink:

I nie zostawiaj nas na tak długo, bo ....

Brazunia... to zabrzmiało jak groźba ... :o :wink:

A z tą "podpitką" ... to moze po prostu jakieś skojarzenia masz ? :wink: Zapraszam na czerwone wino ( jeśli lubisz ) :D to moze i skojarzenia się skończą :wink:

No i muszę Cię poprosić o nowy projekt łazienki :D :oops: ( ale pod jednym warunkiem i Ty wiesz jakim ! 8) ) - już wszystko wiem jakie są ostateczne jej wymiary i nawet znam już wymiar wanny :lol: :lol: :lol: która musi się w niej zmieścić :D

Reyzel to ta duża łazienka? Ale jakieś zmiany tam wprowadzałaś, o ile dobrze pamiętam. Podaj namiary.

Nie wiem, skąd ta "podpitka" się bierze, jak bony dyny!! Zaproszenie kuszące, ale poczekam aż wykończysz - wannę od razu obejrzę :D

A propos tego, no wiesz, to na priva coś napiszę

Dzieki za info o podbitce. Muszę zacząć zbierać :D

Z wanną trzymam cię za słowo :lol:

Braza głodnemu chleb na myśli :D

Daleko do mnie nie masz, więc wszystko możliwe Rom :wink: :lol: :lol:

ps. nie ma za co :D

a skąd wogóle klikasz?

Z niewielkiej wielkopolskiej miejscowości, co to ma podgrzewaną murawę i ogromne jupitery na stadionie :wink: :lol:

a skąd wogóle klikasz?

Z niewielkiej wielkopolskiej miejscowości, co to ma podgrzewaną murawę i ogromne jupitery na stadionie :wink: :lol:

Dla mnie to jak szyfr tajemny zabrzmiało - o piłce nożnej wiem tyle, że gra w nią 22 chłopa i są dwie bramki :-? :wink:

a skąd wogóle klikasz?

z Wembley???? :o :o :lol: :lol: :lol:

Dla mnie to jak szyfr tajemny zabrzmiało - o piłce nożnej wiem tyle, że gra w nią 22 chłopa i są dwie bramki :-? :wink:

Brazunia, jak mniej więcej tyle wiem co i Ty :lol: Nad czym mój mąż lekko ubolewa ( choć sam aż tak strasznym zapalencem nie jest ) bo kompletnie nie mam pojęcia - co, kto, gdzie i jak :wink: :D szczególnie jak mi opowiada, kto z piłkarzy był na zabiegach u niego ( pracuje również w przychodni rehab. ) rzucając nazwiskiem, które mi kompletnie nic nie mowi :wink: Taka ze mnie ignorantka :wink: :lol: :lol: :lol:

Zdecydowanie wolę siatkówkę :D :D :D

Kurcze Reyzel ja własnei siedzę i wybieram wannę :lol: Zaglądam do twego dziennika a tu.....wanna nad którą się zastanawiam :lol:

http://www.allegro.pl/item276264879_luksusowa_wanna_z_hydromasazem_tlp_632_od_reki_.html

No całkiem fajnie 8)

Z dachu cieszę sie razem z Wami :lol: Z podbitki również :lol: No i na te okna razem czekamy :wink: :lol:

Kurcze Reyzel ja własnei siedzę i wybieram wannę :lol: Zaglądam do twego dziennika a tu.....wanna nad którą się zastanawiam :lol:

http://www.allegro.pl/item276264879_luksusowa_wanna_z_hydromasazem_tlp_632_od_reki_.html

No całkiem fajnie 8)

Z dachu cieszę sie razem z Wami :lol: Z podbitki również :lol: No i na te okna razem czekamy :wink: :lol:

:lol: :lol: wanna ma powodzenie jak widać 8)

Dzięki Mayland :D