braza 04.12.2007 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No nareszcie!!!!! Wygląda świetnie!!!!! Podbitka (non stop muszę poprawiać, bo piszę "podpitka ) ma super kolor - bardzo mi się podoba!!!! O wannie nie mówię - ekscesy się szykują I nie zostawiaj nas na tak długo, bo .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Rom, pierwszą kąpiel masz jak w banku Co do pieca to ekhmm... hmmm... nie pamiętam a gdzieś mi się instrukcja obslugi zapodziała W kwestii gniazdek to też nie chcemy załować a że np. ze względu na fakt że jeszcze nie bardzo wiemy gdzie co finalnie będzie stało już z pewnością w dwóch miejscach w salonie będą przygotowane wszelkie gniazda antenowe a potem będziemy zaszpachlowywać ( kiekie kolejny trudny wyraz ). Podbitka - za drewno( boazerię ) płacilismy 24 zł / m2, do tego drewnochron i bejca ( nie wiem ile puszek wyszło, dopiero będziemy płacić ) no i robocizna - przy naszych metrach to wyszło jakieś 40 zł / m2 ( łacznie z malowaniem itd. ). Może najtaniej nie jest ale polecam - drewno wygląda rewelacyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki za info o podbitce. Muszę zacząć zbierać Z wanną trzymam cię za słowo Braza głodnemu chleb na myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No nareszcie!!!!! Wygląda świetnie!!!!! Podbitka (non stop muszę poprawiać, bo piszę "podpitka ) ma super kolor - bardzo mi się podoba!!!! O wannie nie mówię - ekscesy się szykują I nie zostawiaj nas na tak długo, bo .... Brazunia... to zabrzmiało jak groźba ... A z tą "podpitką" ... to moze po prostu jakieś skojarzenia masz ? Zapraszam na czerwone wino ( jeśli lubisz ) to moze i skojarzenia się skończą No i muszę Cię poprosić o nowy projekt łazienki ( ale pod jednym warunkiem i Ty wiesz jakim ! ) - już wszystko wiem jakie są ostateczne jej wymiary i nawet znam już wymiar wanny która musi się w niej zmieścić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki za info o podbitce. Muszę zacząć zbierać Z wanną trzymam cię za słowo Braza głodnemu chleb na myśli Daleko do mnie nie masz, więc wszystko możliwe Rom ps. nie ma za co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Reyzel to ta duża łazienka? Ale jakieś zmiany tam wprowadzałaś, o ile dobrze pamiętam. Podaj namiary. Nie wiem, skąd ta "podpitka" się bierze, jak bony dyny!! Zaproszenie kuszące, ale poczekam aż wykończysz - wannę od razu obejrzę A propos tego, no wiesz, to na priva coś napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki za info o podbitce. Muszę zacząć zbierać Z wanną trzymam cię za słowo Braza głodnemu chleb na myśli Daleko do mnie nie masz, więc wszystko możliwe Rom ps. nie ma za co a skąd wogóle klikasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki za info o podbitce. Muszę zacząć zbierać Z wanną trzymam cię za słowo Braza głodnemu chleb na myśli Daleko do mnie nie masz, więc wszystko możliwe Rom ps. nie ma za co a skąd wogóle klikasz? Z niewielkiej wielkopolskiej miejscowości, co to ma podgrzewaną murawę i ogromne jupitery na stadionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 04.12.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki za info o podbitce. Muszę zacząć zbierać Z wanną trzymam cię za słowo Braza głodnemu chleb na myśli Daleko do mnie nie masz, więc wszystko możliwe Rom ps. nie ma za co a skąd wogóle klikasz? Z niewielkiej wielkopolskiej miejscowości, co to ma podgrzewaną murawę i ogromne jupitery na stadionie Dla mnie to jak szyfr tajemny zabrzmiało - o piłce nożnej wiem tyle, że gra w nią 22 chłopa i są dwie bramki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dzieki za info o podbitce. Muszę zacząć zbierać Z wanną trzymam cię za słowo Braza głodnemu chleb na myśli Daleko do mnie nie masz, więc wszystko możliwe Rom ps. nie ma za co a skąd wogóle klikasz? Z niewielkiej wielkopolskiej miejscowości, co to ma podgrzewaną murawę i ogromne jupitery na stadionie z Wembley???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Dla mnie to jak szyfr tajemny zabrzmiało - o piłce nożnej wiem tyle, że gra w nią 22 chłopa i są dwie bramki Brazunia, jak mniej więcej tyle wiem co i Ty Nad czym mój mąż lekko ubolewa ( choć sam aż tak strasznym zapalencem nie jest ) bo kompletnie nie mam pojęcia - co, kto, gdzie i jak szczególnie jak mi opowiada, kto z piłkarzy był na zabiegach u niego ( pracuje również w przychodni rehab. ) rzucając nazwiskiem, które mi kompletnie nic nie mowi Taka ze mnie ignorantka Zdecydowanie wolę siatkówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 z Wembley???? Nooooo..... jasne .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Rayzel ja też lubię siatkówkę ale tylko w żeńskim wydaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Rayzel ja też lubię siatkówkę ale tylko w żeńskim wydaniu .... i z pewnością nawet wiem dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.12.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ale odlotowa wanna Za ile to cudo nabyliscie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Kurcze Reyzel ja własnei siedzę i wybieram wannę Zaglądam do twego dziennika a tu.....wanna nad którą się zastanawiam http://www.allegro.pl/item276264879_luksusowa_wanna_z_hydromasazem_tlp_632_od_reki_.html No całkiem fajnie Z dachu cieszę sie razem z Wami Z podbitki również No i na te okna razem czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Ale odlotowa wanna Za ile to cudo nabyliscie? Dzieki Verunia Tez myslę, ze będzie odlotowa Poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Kurcze Reyzel ja własnei siedzę i wybieram wannę Zaglądam do twego dziennika a tu.....wanna nad którą się zastanawiam http://www.allegro.pl/item276264879_luksusowa_wanna_z_hydromasazem_tlp_632_od_reki_.html No całkiem fajnie Z dachu cieszę sie razem z Wami Z podbitki również No i na te okna razem czekamy wanna ma powodzenie jak widać Dzięki Mayland Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 04.12.2007 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 No to właśnie stałam się elitą hehe... jak niewiele do tego potrzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2007 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 WItamy nową Elite forum Kiedy to sie stało? Czy nie wtedy jak gadałyśmy u mnie? Nie zauważyłam Ale mnie to dziwi, że jeszcze nie byłas w Elicie Jetseś bardzo aktywna, często się wypowiadasz.... Prawie jak z Olimpu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts