braza 04.12.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Witaj w Elicie !!!! http://republika.pl/blog_ps_1073028/2168847/tr/roza_45.gif i sprężaj się - Olimp czeka!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 04.12.2007 22:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2007 Rayzek gratulacje elitowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 WItamy nową Elite forum Kiedy to sie stało? Czy nie wtedy jak gadałyśmy u mnie? Nie zauważyłam Ale mnie to dziwi, że jeszcze nie byłas w Elicie Jetseś bardzo aktywna, często się wypowiadasz.... Prawie jak z Olimpu hehe Mayland, a mnie to nie dziwi Prawie robi wielką róznicę No ale dzięki tym częstym wypowiedziom jestem elicie - a przecież dopiero od jakiś 3 miesięcy się "udzielam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 no właśnie - to jest niesamowite tak krótko yu jesteś a tak się już rozgadałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Brazunia, Rom - dziękuję Wam bardzo Postaram się doczlapać na ten olimp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No i do jakiegoś fajnego tytułu od Redakcji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No i do jakiegoś fajnego tytułu od Redakcji Nie przesadzaj Rom Na tytuły to trza sobie zasłużyć ( patrz: Baraza, Depesia i inni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No właśnie. Weim że trza sobie zasłużyć - więc bierz się się do roboty Będę mógł się potem chwalić że mam (prawie) sąsiadkę z fajnym tytułem. Musisz sobie tylko wybrać jakąś dziedzinę w której będziesz walczy. W czym jesteś dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No właśnie. Weim że trza sobie zasłużyć - więc bierz się się do roboty Będę mógł się potem chwalić że mam (prawie) sąsiadkę z fajnym tytułem. Musisz sobie tylko wybrać jakąś dziedzinę w której będziesz walczy. W czym jesteś dobra? nieźle zabrzmiało to pytanie Dobra to ja z zasady jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No właśnie. Weim że trza sobie zasłużyć - więc bierz się się do roboty Będę mógł się potem chwalić że mam (prawie) sąsiadkę z fajnym tytułem. Musisz sobie tylko wybrać jakąś dziedzinę w której będziesz walczy. W czym jesteś dobra? nieźle zabrzmiało to pytanie Dobra to ja z zasady jestem no właśnie tak mi się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Brazunia, Rom - dziękuję Wam bardzo Postaram się doczlapać na ten olimp Jakie "doczłapać" Wbiegniesz na niego lekkim truchtem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 No właśnie. Weim że trza sobie zasłużyć - więc bierz się się do roboty Będę mógł się potem chwalić że mam (prawie) sąsiadkę z fajnym tytułem. Musisz sobie tylko wybrać jakąś dziedzinę w której będziesz walczy. W czym jesteś dobra? nieźle zabrzmiało to pytanie Dobra to ja z zasady jestem no właśnie tak mi się wydawało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 09:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Brazunia, Rom - dziękuję Wam bardzo Postaram się doczlapać na ten olimp Jakie "doczłapać" Wbiegniesz na niego lekkim truchtem nie wiem skąd to przekonanie ale postaram się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 Brazunia, Rom - dziękuję Wam bardzo Postaram się doczlapać na ten olimp Jakie "doczłapać" Wbiegniesz na niego lekkim truchtem nie wiem skąd to przekonanie ale postaram się Ma się ten instynkt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 05.12.2007 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 no dobra .... milusio było się oderwać od rzeczywistości i pracy ale muszę znikać Ale mam nadzieję, ze nie na długo. papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 05.12.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2007 papapa wracaj szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Rayzel co się stało z nogą małża??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2007 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 O kurcze, tak mi przykro Niech za dużo nie chodzi jak nie musi. Wcale go nei ciagaj na budowę. Jak troche zwolnicie to nic sie nie stanie. Kilka tygodni niczego nie zmieni a budowa i tak idzie w dobrym tempie. Opiekuj sie Nim Do świąt nidługo a potem troche światecznego odpoczynku przyda się Wam obojgu! Jesteś silna babka I nie myśl, że Ci lukruję bo to nie te świeta by o babach i mazurkach gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ma "uszkodzone" kolano ... na pewno rozwaloną łękotkę ale jest tez podejrzenie zerwania więzadła pobocznego... i dlatego ma ten gips. Potrzebna jest stabilizacja żeby za te 2 tyg móc rozpoznac przez usg co z tym więzadłem. No i z pewnością czeka go szybka operacja... Tak to jest jak starsi panowie zamiast siedzieć w fotelu i oglądać tv z piwkiem w ręce, grają w kosza ( mam nadzieję, że tego nie przeczyta ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 haha rayzel ale sobie nabrechtałaś powtórzyć mu czy nie??? .... z jednej strony wspólnota plemników.....ale z drugiem wspólnota forumowa.......no to wybieram to drugie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts