Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

O kurcze, tak mi przykro :( Niech za dużo nie chodzi jak nie musi. Wcale go nei ciagaj na budowę. Jak troche zwolnicie to nic sie nie stanie. Kilka tygodni niczego nie zmieni a budowa i tak idzie w dobrym tempie. Opiekuj sie Nim 8) Do świąt nidługo a potem troche światecznego odpoczynku przyda się Wam obojgu!

Jesteś silna babka :wink: I nie myśl, że Ci lukruję bo to nie te świeta by o babach i mazurkach gadać :wink:

Mayland... proszę Cię ... ja go nie mam ciągać na budowę ?? Przecież on do pracy chodzi!!!! Stwierdził, ze przecież chodzić o kuli może, trochę podpierac się na tej nodze też ( bo to nie złamanie) to siedzieć w domu nie będzie :roll:

A opiekuję się nim , opiekuję :wink: Bez mojej pomocy się nie ubierze ( za krótkie rączki w stosunku do długości wyprostowanej zagipsowanej nogi :wink: 8) :lol: :lol: :lol: :lol: ) .

Dziękuję :oops:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

haha rayzel ale sobie nabrechtałaś :lol:

powtórzyć mu czy nie??? :lol: .... z jednej strony wspólnota plemników.....ale z drugiem wspólnota forumowa.......no to wybieram to drugie :lol:

dobra decyzja 8) .... No i masz szczęście Rom, bo bym Cię znalazła 8) 8) 8) :wink:

:lol: :lol: :lol: :lol:

huraaaaaaaaaaaaa

poznam sąsiadkę :lol:

Jeśli Cie to pocieszy Reyzel to mój grał w nogę na Mazurach mecza z Niemcami. tak sie zaangażował, ze biegł i wpadł na metalowy słupek :evil: Nie wiem czy to chęć rywalizacji tak silna była, ze go pomrocznosć dopadła czy co innego :roll: W każdym razie kolano rozwalił. Pół roku się badał bo nikt nie wiedział dlaczego go boli. No i chodzi do tej pory bez diagnozy. Czasem daje mu znać o sobie to kolano :wink:

A łękotkę operowali mojemu ojcu. Po operacji wszystko ok, bez problemów.