Reyzel 07.12.2007 08:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 O kurcze, tak mi przykro Niech za dużo nie chodzi jak nie musi. Wcale go nei ciagaj na budowę. Jak troche zwolnicie to nic sie nie stanie. Kilka tygodni niczego nie zmieni a budowa i tak idzie w dobrym tempie. Opiekuj sie Nim Do świąt nidługo a potem troche światecznego odpoczynku przyda się Wam obojgu! Jesteś silna babka I nie myśl, że Ci lukruję bo to nie te świeta by o babach i mazurkach gadać Mayland... proszę Cię ... ja go nie mam ciągać na budowę ?? Przecież on do pracy chodzi!!!! Stwierdził, ze przecież chodzić o kuli może, trochę podpierac się na tej nodze też ( bo to nie złamanie) to siedzieć w domu nie będzie A opiekuję się nim , opiekuję Bez mojej pomocy się nie ubierze ( za krótkie rączki w stosunku do długości wyprostowanej zagipsowanej nogi ) . Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 haha rayzel ale sobie nabrechtałaś powtórzyć mu czy nie??? .... z jednej strony wspólnota plemników.....ale z drugiem wspólnota forumowa.......no to wybieram to drugie dobra decyzja .... No i masz szczęście Rom, bo bym Cię znalazła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 haha rayzel ale sobie nabrechtałaś powtórzyć mu czy nie??? .... z jednej strony wspólnota plemników.....ale z drugiem wspólnota forumowa.......no to wybieram to drugie dobra decyzja .... No i masz szczęście Rom, bo bym Cię znalazła huraaaaaaaaaaaaa poznam sąsiadkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2007 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Jeśli Cie to pocieszy Reyzel to mój grał w nogę na Mazurach mecza z Niemcami. tak sie zaangażował, ze biegł i wpadł na metalowy słupek Nie wiem czy to chęć rywalizacji tak silna była, ze go pomrocznosć dopadła czy co innego W każdym razie kolano rozwalił. Pół roku się badał bo nikt nie wiedział dlaczego go boli. No i chodzi do tej pory bez diagnozy. Czasem daje mu znać o sobie to kolano A łękotkę operowali mojemu ojcu. Po operacji wszystko ok, bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 zdradzić Wam lekarstwo dla Waszych małzonków? Musicie często całować bolące miejsca Waszych małżonków. to działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2007 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Po kolanach mamy ich całować? Wolałabym troche wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 zdradzić Wam lekarstwo dla Waszych małzonków? Musicie często całować bolące miejsca Waszych małżonków. to działa cwaniaczek jednak solidarność plemników wygrała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Mayland, tacy są faceci... zazwyczaj za bardzo się angażują. Ambicje im wychodzą ... i grają na zabój łękotka to nie problem- robi się altroskopię kolana i po zawodach. Gorzej, jeśli będzie to więzadło zerwane. Wtedy to już nie jest tak kolorowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 08:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Po kolanach mamy ich całować? Wolałabym troche wyżej nooooo... coraz ciekawsza dyskusja nam się tu zawiązuje I sądzę, że oni też by to woleli ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Nie ma co gdybać. Jest młody, silny, wszystko bedzie dobrze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Po kolanach mamy ich całować? Wolałabym troche wyżej nooooo... coraz ciekawsza dyskusja nam się tu zawiązuje I sądzę, że oni też by to woleli ... a o co chodzi?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 zdradzić Wam lekarstwo dla Waszych małzonków? Musicie często całować bolące miejsca Waszych małżonków. to działa cwaniaczek jednak solidarność plemników wygrała ... nic nie wygrało!!!! " ja tylko niosę pomoc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 08:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Nie ma co gdybać. Jest młody, silny, wszystko bedzie dobrze! Muszę mu to powtórzyć - ucieszy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wpadłam na chwilę się przywitać, a tu masz .... Pozdrowienia dla Męża i niech uważa na siebie, chociaż troszkę, bo jak coś sknoci to .... kto ten dom wybuduje???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 08:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 dzięki Brazunia, męża pozdrowię. jak to kto wybuduje ??!!! Ja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 tak się dzisiaj zastanawiam nad jednym......skąd Wam się biorą Wasze nicki?? co one oznaczają??? Żeby Was zachęcić ja zacznę pierwszy; Rom to od imienia. MAm na imię Romek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Moj to wymysł moich znajomych z firmy - Reyzel to ... hmmm... niby od imienia Teresa - Theresa ( czytaj: Therejsa ) - Reysa ... no i tak oto dziwnym i bardzo pogmatwanym sposobem finalnie wyszło Reyzel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Mój nick..... sam się przypałętał Posiadam inny nick (na innym forum) bardziej oryginalny gugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Moj to wymysł moich znajomych z firmy - Reyzel to ... hmmm... niby od imienia Teresa - Theresa ( czytaj: Therejsa ) - Reysa ... no i tak oto dziwnym i bardzo pogmatwanym sposobem finalnie wyszło Reyzel ale pogmatwane nigdy bym nie skojarzył Rayzel z Teresą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Mój nick..... sam się przypałętał Posiadam inny nick (na innym forum) bardziej oryginalny gugu fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts