Reyzel 07.12.2007 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Moj to wymysł moich znajomych z firmy - Reyzel to ... hmmm... niby od imienia Teresa - Theresa ( czytaj: Therejsa ) - Reysa ... no i tak oto dziwnym i bardzo pogmatwanym sposobem finalnie wyszło Reyzel ale pogmatwane nigdy bym nie skojarzył Rayzel z Teresą I o to własnie chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Mój nick..... sam się przypałętał Posiadam inny nick (na innym forum) bardziej oryginalny gugu No to możemy Cię przemianować na gugu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 nikt więcej się nie zdradzi???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 nikt więcej się nie zdradzi???? Bo nikogo więcej tu nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 szkoda ale ktoś musi pracować żeby forumować mógł ktoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 szkoda ale ktoś musi pracować żeby forumować mógł ktoś hmmm..... to dziwne co mówisz , bo ja własnie pracuję Ty zresztą też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 szkoda ale ktoś musi pracować żeby forumować mógł ktoś hmmm..... to dziwne co mówisz , bo ja własnie pracuję Ty zresztą też a skąd wiesz????????????? Kurde masz jakiś podgląd czy podsłuch????? zaczynam się bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 szkoda ale ktoś musi pracować żeby forumować mógł ktoś hmmm..... to dziwne co mówisz , bo ja własnie pracuję Ty zresztą też a skąd wiesz????????????? Kurde masz jakiś podgląd czy podsłuch????? zaczynam się bać I jedno i drugie Rom Ps. Okienka gotowe. Jutro montaż. Ale się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 szkoda ale ktoś musi pracować żeby forumować mógł ktoś hmmm..... to dziwne co mówisz , bo ja własnie pracuję Ty zresztą też a skąd wiesz????????????? Kurde masz jakiś podgląd czy podsłuch????? zaczynam się bać I jedno i drugie Rom Ps. Okienka gotowe. Jutro montaż. Ale się cieszę upppsssssss czuje sie zupełnie ja w big braderze hurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ja się zdradzę! Braza to skrót od imienia mojej ukochanej klaczki Brazylii Oczywiście zazwyczaj wszyscy mówią na nią Braza Reyzel zdjęcia porób okienkom!!!! A że Ty wybudujesz, to wiem, to taki żarcik był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 07.12.2007 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wy też w robocie? Poblokuja nam te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.12.2007 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 mayland ciiiiiiiichoooooooooooooo bo sie wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 11:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Ja się zdradzę! Braza to skrót od imienia mojej ukochanej klaczki Brazylii Oczywiście zazwyczaj wszyscy mówią na nią Braza Reyzel zdjęcia porób okienkom!!!! A że Ty wybudujesz, to wiem, to taki żarcik był jaki żarcik Brazunia ?? Ja całkiem poważnie mówiłam ( na szczęście ani ja ani mój Szanowny ( zapożyczam :wink: ) nie budujemy jako ze pojęcia bezpośrednio o budowlance nie mamy zdaliśmy się jednak na fachowców ) A z Twoim nickiem to ja wiedziałam, ale chciałam żebyś sama napisała A zdjęcia porobię, a jakże !!! ale dopiero jutro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wy też w robocie? Poblokuja nam te strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 07.12.2007 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wiem, że poważnie!! Ja sama też budować nie będę tym rencami, tym bardzie Szanowny (a se zapożyczaj ) tylko fachmani, z tym że to ja będę musiała wszystkiego dopilnować - ktoś na tę budowę musi zarobić I to na pewno nie będę ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.12.2007 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2007 Wiem, że poważnie!! Ja sama też budować nie będę tym rencami, tym bardzie Szanowny (a se zapożyczaj ) tylko fachmani, z tym że to ja będę musiała wszystkiego dopilnować - ktoś na tę budowę musi zarobić I to na pewno nie będę ja No to my razem pilnujemy i razem zarabiamy na tę budowę ( no może trochę bardziej mła... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Rayzel moje gratulacje!!!!!!!!! Ale sie cieszę!!!!! 4 miesiące i 8 dni - tempo naprawde ekspresowe!!!!!! A kienka cudowne!!!!!!! Bardzo mi się podoba ten kolor. O co chodzi z tym "porysowanym" słupkiem??? Wrzuć jescze zdjęcie bramy żeby mozna było porównać te kolorki. Normalnie wszyscy przed świetami kończą swoje stany surowy zamkniety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Reyzel bardzo się cieszę i gratuluje serdecznie!!!!! Pieknie wyglądają te okna - w końcu zdecydowałaś się na ten ciemny dąb, tak??!!! Wygląda świetnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ALe okna Kolorek jak u mnie Ale te tarasowe wygladaja bosssskko No i elektryka, tynki...... Po nowym roku się przeprowadzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dzięki Rom też się cieszę, choć wiem że mogło być szybciej A z tym słupkiem - profil był cały porysowany, dobrze że to zauważyli, bo i tak potem musieliby mi wymienić całe okno I tak jest kilka takich uszkodzonych ( niby delikatnie ) miejsc, ze nie wiem, czy nie będą mi wymieniać niektórych skrzydeł Zobaczymy. Dla porównania : Brama: http://foto3.m.onet.pl/_m/2e97ade0d7f2972f1dda3335cf6710ef,5,19,0.jpg kontra profil okienny : http://foto3.m.onet.pl/_m/877b11a1820b00a81d2e738f7fdfda4f,5,19,0.jpg Jak widać okna są zdecydowanie ciemniejsze ( super się zgrał z podbitką ) ale za co do bramy nie pasuje. Coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts