Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Zaraz, a musicie wymyślać??? Może wcale nie będzie tak źle - w końcu dojdą tynki i inne upiększające pierdółki - może się okazać, że przełamanie jednolitego, ciemnego w końcu, koloru stolarki odrobinę jaśniejszą bramą da miły da oka efekt!!! Zastanów się!!! Aż tak wielkiej różnicy nie widzę - brama jest może z 1 ton jaśniejsza, chociaż zdjęcia mogą przekłamywać!!

A mi nie przeszkadza ta różnica w odcieniach okien i bramy. :roll:

Ja tym swoim wymądrzaniem się powyżej chciałam powiedzieć dokłądnie to samo :D

hehe :lol: ...

Pewnie dobrze mówicie tylko, że teraz ta róznica ( jest duża ) mnie bardzo to razi ... Zrobię zdjęcie całego domku od przodu to zobaczycie. Z bliska (z nosem przy profilu :lol: ) to faktycznie wygląda, ze niby różnica jest o jeden ton. Ale patrząc na dom z normalnej odległości - różnica jest spora.

Ale moze sama się przyzwyczaję i suma sumarum pewnie nic nie zrobię :wink: :roll:

Kobieto!!!! Daj spokój!!!! Mnie osobiście - prawdę móiąc - rażą takie super jednolite i dobrane POD KAŻDYM WZGLĘDEM elementy!!! Naprawdę nie sądzę, żeby trzeba było sobie zaprzątać tym głowę i zastanawiać się, co z tym fantem zrobić!! Lepiej tę energię spożytkuj na coś innego (np. na przesłanie rzutów) :D

No to ja napiszę. Moze sie Reyzel polepszy samopoczucie :wink:

Siostra ma:

-okna złoty dąb

-drzwi złoty dąb - całkiem inny odcień

- bramy garażowe - kolor RAL brązowy

Wszsytko inne. I weisz co, jej nawet do głowy nie przyjdzie by sie przejmować lub by zmieniać te kolory :o

Ja mam:

-okna dąb bagienny

-brama aluminium

-drzwi ciemny orzech

Też wszystko inne. Tez widać różnicę. I też nie zamierzam tego zmieniać. Przynajmniej narazie bo mam gwarancję :wink: :lol:

ja mam okna złoty dąb, drzwi złoty dab a brame brązową i też mi do dzisiaj nie przyszło do głowy żeby się tym przejmować. :lol:

A teraz przez Rayzel zacząłem myśleć czy to pasuje :cry: :wink:

Pasuje, pasuje!!! Zacznij myśleć o świętach, a nie o głupotach :wink: :D

Też wszystko inne. Tez widać różnicę. I też nie zamierzam tego zmieniać. Przynajmniej narazie bo mam gwarancję :wink: :lol:

:lol: :lol: :lol: i chyba do tego samego wniosku dochodzę Mayland :lol: :lol: :lol:

Jak się przyglądałam świeżo po montazu, to mi to przeszkadzało ale pewnie zaraz o tym zapomnę. Dzięki Wam :D

Przepraszam Rom, nie chciałam Ci wprowadzić mętliku do ułożonego juz wizerunku domu :wink: :roll: I skoro Ci to do tej pory nie przeszkadzało - to zapomnij o tym, co ja tu wypisywałam !!!

Sama też już zapominam :roll:

Doradzcie mi lepiej co kupić żonie pod chinkę

No to się teraz pogrzebałeś chłopie ... a Twojej zonie zazdraszczam, bo jak jej kupisz wszystko to co wymienimy, to będzie miała suuuuuuuuuuuper Gwiazdora 8) :lol:

To ja zacznę pierwsza wymieniać :roll: : perfumy, bizuteria, bielizna, ciuchy, wyjazd do SPA, piękna pamiątka ( jakieś "wspomnienia" np. oprawione w śliczną ramę ), mogą być kosmetyki ( ale nie konicznie ), broń Bóg nie kupuj jej niczego "do kuchni" :p

Może też być bardzo dobra książka ...

Ciekwawe czy wogóle trafiłam w jej gusta :wink: 8)