Reyzel 10.12.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dzięki dziewczyny Tak Brazunia, to ten ciemny dąb. Z daleka wygląda jak ciemna czekolada Mayland masz rację - przeprowadzka napewno po nowym roku .... jakieś 6 miesięcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Zaraz, a musicie wymyślać??? Może wcale nie będzie tak źle - w końcu dojdą tynki i inne upiększające pierdółki - może się okazać, że przełamanie jednolitego, ciemnego w końcu, koloru stolarki odrobinę jaśniejszą bramą da miły da oka efekt!!! Zastanów się!!! Aż tak wielkiej różnicy nie widzę - brama jest może z 1 ton jaśniejsza, chociaż zdjęcia mogą przekłamywać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A mi nie przeszkadza ta różnica w odcieniach okien i bramy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A mi nie przeszkadza ta różnica w odcieniach okien i bramy. Ja tym swoim wymądrzaniem się powyżej chciałam powiedzieć dokłądnie to samo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 10:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 A mi nie przeszkadza ta różnica w odcieniach okien i bramy. Ja tym swoim wymądrzaniem się powyżej chciałam powiedzieć dokłądnie to samo hehe ... Pewnie dobrze mówicie tylko, że teraz ta róznica ( jest duża ) mnie bardzo to razi ... Zrobię zdjęcie całego domku od przodu to zobaczycie. Z bliska (z nosem przy profilu ) to faktycznie wygląda, ze niby różnica jest o jeden ton. Ale patrząc na dom z normalnej odległości - różnica jest spora. Ale moze sama się przyzwyczaję i suma sumarum pewnie nic nie zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Kobieto!!!! Daj spokój!!!! Mnie osobiście - prawdę móiąc - rażą takie super jednolite i dobrane POD KAŻDYM WZGLĘDEM elementy!!! Naprawdę nie sądzę, żeby trzeba było sobie zaprzątać tym głowę i zastanawiać się, co z tym fantem zrobić!! Lepiej tę energię spożytkuj na coś innego (np. na przesłanie rzutów) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 To trochę jest róznica między bramą i oknami ale czy aż taka duża?A masz może takie zdjęcie przodu na którym byłoby widac razwem okno i bramę? Jestem ciekaw jak te dwa kolorki współgrają ze sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No różnica jest ale zdjęcia nie mam Rom bo właśnie na przedniej elewacji, w kuchni okna zabrakło Ale na razie przestaję o tym mysleć - jak napisała Braza, myslec mam o czym I energię spożytkowałam wg zaleceń - poszło na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No!!!!!! nie chce juz włyszeć o różnicy kolorów!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No!!!!!! nie chce juz włyszeć o różnicy kolorów!!!! no dobra, już dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No to ja napiszę. Moze sie Reyzel polepszy samopoczucie Siostra ma: -okna złoty dąb -drzwi złoty dąb - całkiem inny odcień - bramy garażowe - kolor RAL brązowy Wszsytko inne. I weisz co, jej nawet do głowy nie przyjdzie by sie przejmować lub by zmieniać te kolory Ja mam: -okna dąb bagienny -brama aluminium -drzwi ciemny orzech Też wszystko inne. Tez widać różnicę. I też nie zamierzam tego zmieniać. Przynajmniej narazie bo mam gwarancję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ja mam okna złoty dąb, drzwi złoty dab a brame brązową i też mi do dzisiaj nie przyszło do głowy żeby się tym przejmować. A teraz przez Rayzel zacząłem myśleć czy to pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 10.12.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ja mam okna złoty dąb, drzwi złoty dab a brame brązową i też mi do dzisiaj nie przyszło do głowy żeby się tym przejmować. A teraz przez Rayzel zacząłem myśleć czy to pasuje Pasuje, pasuje!!! Zacznij myśleć o świętach, a nie o głupotach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Też wszystko inne. Tez widać różnicę. I też nie zamierzam tego zmieniać. Przynajmniej narazie bo mam gwarancję i chyba do tego samego wniosku dochodzę Mayland Jak się przyglądałam świeżo po montazu, to mi to przeszkadzało ale pewnie zaraz o tym zapomnę. Dzięki Wam Przepraszam Rom, nie chciałam Ci wprowadzić mętliku do ułożonego juz wizerunku domu I skoro Ci to do tej pory nie przeszkadzało - to zapomnij o tym, co ja tu wypisywałam !!! Sama też już zapominam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Dobra o wszystkim zapominamy i zaczynamy temat świąt Doradzcie mi lepiej co kupić żonie pod chinkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 15:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Doradzcie mi lepiej co kupić żonie pod chinkę No to się teraz pogrzebałeś chłopie ... a Twojej zonie zazdraszczam, bo jak jej kupisz wszystko to co wymienimy, to będzie miała suuuuuuuuuuuper Gwiazdora To ja zacznę pierwsza wymieniać : perfumy, bizuteria, bielizna, ciuchy, wyjazd do SPA, piękna pamiątka ( jakieś "wspomnienia" np. oprawione w śliczną ramę ), mogą być kosmetyki ( ale nie konicznie ), broń Bóg nie kupuj jej niczego "do kuchni" Może też być bardzo dobra książka ... Ciekwawe czy wogóle trafiłam w jej gusta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No to teraz mi dałaś do myślenia tyle mi rzeczy podpowiedziałaś że będę teraz główkował a co ci się nie podoba w pomysłach do kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 15:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No to teraz mi dałaś do myślenia tyle mi rzeczy podpowiedziałaś że będę teraz główkował a co ci się nie podoba w pomysłach do kuchni Jak główkował ??!!! Ty masz jej to wszystko kupic ! A to ostatnie pytanie pominę milczeniem .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 10.12.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 z tą kuchnią to żartowałem oczywiście jescze w pracy siedzisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts