Reyzel 10.12.2007 15:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 ach... zapomniałam jeszcze o jakiś pięknych ozdóbkach do wnętrz ( a tego zxazwyczaj nie za wiele w nowym domku ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 15:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 z tą kuchnią to żartowałem oczywiście jescze w pracy siedzisz? masz szczęście, ze wiem o tym niop, jeszcze tak. Zawalona jestem robotą ... I nawet praca w weekend nie wiele pomogla Ty pewnie też jeszcze w pracy ? Pewnie do 17 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.12.2007 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Reyzelku jak ladnie twoj dom wyglada z tymi oknami!!!!!! Dopiero dzisiaj zobaczylam - a jaki kolor elewacji planujesz do tych okien??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 10.12.2007 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 dziękuję Elewacja ... ma być ciemno - bordowa ale zobaczymy, czy się zdobędziemy na nią. Zrobiłam małą przymiarkę - zamieszczę swoją propozycję, ciekawa jestem co powiecie Ale elewacja dopiero na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Ja chciałabym dostać torebkę W każde święta chcę dostać torebkę Napewno kup cos dla niej a nie dla domu Z takich bardziej osobistych prezentów to moze to: http://www.rtvagd.sklep.pl/philips/angel_hp_6307_01_6786.php5 http://www.megamedia.pl/golarka-damska-philips-hp-6317-01.php?off=-1 Córka dostała na Mikołaja od męża. Fajna sprawa, o wiele lepsza od jednorazówek! Zazwyczaj nie ma kasy by sobie to kupić bo są inne potrzeby ale miło to się użytkuje To był bardzo dobry prezent. Sama Jej podkradam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.12.2007 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Kurcze ja sobie kupilam depilator i jakos teraz nie mam kiedy to ustrojstwo wyciagac i dalej mam jednorazowke pod reka i uzywam ale tlumacze to sobie ze nie lezy w mojej lazience bo nie ma na nia tammiejsca a gdzies w pokoju i zawsze jak sobie o niej przypominam w lazience to nie chce mi sie znowu ubierac i przynoosic - no ale wszystko sie zmieni w domciu !!!!! Bedzie miejsce w lazience, W MOJEJ LAZIENCE - PRYWATNEJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Na depilator trzeba czasu i.......ochoty oraz nerwów A tej golarki można używać w wannie jest na baterie. To to samo co jednorazówki ale.... nie podrażnia, jest estetyczna, nie zacina i myślę, ze może byc fajnym prezentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 10.12.2007 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 Mayland nie nerwow ale mocnych zebow - bo jak tak mocno je zaciskam jak go uzywam heuheuhueuehuehuehuehuehu a prezent bardzo fajny!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 10.12.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2007 No zęby to podstawa! Ja w tym roku planuję dla córki nowy telefon. I to wszsytko. Z mężem raczej sobie nic nei kupimy bo mi trudno dogodzić a on ma wszystko Zaraz na początku lutego są urodziny córki i chcę jej kupić laptopa więc i tak wydatki będą niemałe No chyba że ....... kupię mężowi jakąś maszynę (wkrętak,myjkę,wyrzynarkę) i on mi też kupi coś elektrycznego (wideodomofon) Bylibyśmy zadowoleni w tym roku:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 mayland uważaj bo jak córcia się dorwie do foruma to z niespodzianki nici Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dzień dobry znowu szaro, ciemno i deszczowo :cry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 dzien dobry Rom, nie przesadzaj - wystarczy, ze jasno , słonecznie i świątecznie jest w naszych duszach A za okno nie patrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 lece zasłonic żaluzje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No zęby to podstawa! No chyba że ....... kupię mężowi jakąś maszynę (wkrętak,myjkę,wyrzynarkę) i on mi też kupi coś elektrycznego (wideodomofon) Bylibyśmy zadowoleni w tym roku:lol: hehe ... na etapie budowy to chyba najlepsze prezenty Ale Ty Rom budowę masz już za sobą, więc nie szalej z takimi pomyslami dla żony A co do dyskusji o depilatorze - kewstia przyzwyczajenie - mnie już nie rusza i zębow zaciskać nie muszę kiekie ... ale się Rom naczytał o babskich sprawach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rayzel budowę za soba to ja będę może miał za 10 lat. Poddasze całe niewykończone, trak tynku, podbitki.....ehhh długo by wymieniać A w temacie babskich spraw - moja zona już ma depilator i jakoś też nie zaciska zębów. Jak ona wytrzymuje to bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 lece zasłonic żaluzje No i bardzo dobrze!!! hmmm... coś dla żony wymyslisz ale mimo wszystko jednak nie kupuj jej młotka ani 10 kg zaprawy cementowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 a może wkrętarka by się jej spodobała? jescze ja bym skorzystał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 tiaaaa.... na pewno się jej spodoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Sprawa prądu załatwiona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts