Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Ja chciałabym dostać torebkę :lol:

W każde święta chcę dostać torebkę :o :o :o :lol: :lol:

Napewno kup cos dla niej a nie dla domu :lol: Z takich bardziej osobistych prezentów to moze to:

http://www.rtvagd.sklep.pl/philips/angel_hp_6307_01_6786.php5

http://www.megamedia.pl/golarka-damska-philips-hp-6317-01.php?off=-1

Córka dostała na Mikołaja od męża. Fajna sprawa, o wiele lepsza od jednorazówek! Zazwyczaj nie ma kasy by sobie to kupić bo są inne potrzeby ale miło to się użytkuje :lol: :wink: To był bardzo dobry prezent. Sama Jej podkradam :wink:

Kurcze ja sobie kupilam depilator i jakos teraz nie mam kiedy to ustrojstwo wyciagac :cry: :lol: i dalej mam jednorazowke pod reka i uzywam ale tlumacze to sobie ze nie lezy w mojej lazience bo nie ma na nia tammiejsca a gdzies w pokoju i zawsze jak sobie o niej przypominam w lazience to nie chce mi sie znowu ubierac i przynoosic - no ale wszystko sie zmieni w domciu !!!!!

Bedzie miejsce w lazience, W MOJEJ LAZIENCE - PRYWATNEJ 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8) 8)

No zęby to podstawa! :lol:

Ja w tym roku planuję dla córki nowy telefon. I to wszsytko. Z mężem raczej sobie nic nei kupimy bo mi trudno dogodzić a on ma wszystko :lol: :lol: Zaraz na początku lutego są urodziny córki i chcę jej kupić laptopa więc i tak wydatki będą niemałe :-?

No chyba że ....... kupię mężowi jakąś maszynę (wkrętak,myjkę,wyrzynarkę) i on mi też kupi coś elektrycznego (wideodomofon) :lol: :lol: Bylibyśmy zadowoleni w tym roku:lol: :lol:

No zęby to podstawa! :lol:

No chyba że ....... kupię mężowi jakąś maszynę (wkrętak,myjkę,wyrzynarkę) i on mi też kupi coś elektrycznego (wideodomofon) :lol: :lol: Bylibyśmy zadowoleni w tym roku:lol: :lol:

hehe ... na etapie budowy to chyba najlepsze prezenty :wink: :lol:

Ale Ty Rom budowę masz już za sobą, więc nie szalej z takimi pomyslami dla żony :roll:

A co do dyskusji o depilatorze - kewstia przyzwyczajenie - mnie już nie rusza i zębow zaciskać nie muszę :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

kiekie ... ale się Rom naczytał o babskich sprawach :wink: :lol: