Reyzel 11.12.2007 12:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Nie wiem Uprzejmy pan ma do mnie zadzownić jutro lub pojutrze zeby się umówić na podpisanie papierów projektowych Nawet nie wiem czy był na działce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 ale za to wiem, ze elektrycy w domku, pracują jak mróweczki ( podobno ) .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 To szykujcie kasę Prąd trochę kosztuje niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 moje gratulacje z okazji zlikwidowania słowa "prawie" wymienili okna?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 12:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 ale masz na mysli przyłącze czy rachunki za sam prąd ?? Bo przyłącze - koszt jest niższy niż przyłącza gazowego Choć okaże się w praniu .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 moje gratulacje z okazji zlikwidowania słowa "prawie" wymienili okna?? dzieki Rom A wymiany będziemy robili za jakiś czas ( jeśli masz na myśli uszkodzone skrzydła ). Muszę w weekend ze spokojem się przyjrzeć każdemu centymetrowi okien i wszystko spisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rayzel z tymi przyłączami nie jest tak jak mówisz. Jeżeli chodzi o prąd to opłata przyłączeniowa jest uzależnoona od liczby kilowatów jakie sobie zażyczysz. Za 1 kW płaci sto dwadzieścia pare złotych. Nie pamietam dokładnie ile to było. My braliśmy 16kW więc juz jest 2 tys. zł. Do tego koszt skrzynki, chyba licznika ( nie pamietam czy a licznik się płąci? ). Wiem że całość wyniosła około 2,5 tys. Jeżeli chodzi o gaz to płaci się stałą opłatę ryczałtową i z tego co pamietam to wyniosła ona coś koło 1,5 tys. Tak więc w moim przypadku prąd był droższy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 O rany!!! Ale poważne tematy!!! Czysto budowlane To ja powiem, że taka akumulatorowa wkrętarka to by mi pasowała w prezencie! Mam w planie kupienie jeszcze paru elementów mebli do nas i do Młodej i jak pomyślę, ile bólu w dłoniach kosztuje mnie ich skręcanie .... Tak, dla mnie wkrętarka akumulatorowa to świetny prezent Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 14:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 O rany!!! Ale poważne tematy!!! Czysto budowlane To ja powiem, że taka akumulatorowa wkrętarka to by mi pasowała w prezencie! Mam w planie kupienie jeszcze paru elementów mebli do nas i do Młodej i jak pomyślę, ile bólu w dłoniach kosztuje mnie ich skręcanie .... Tak, dla mnie wkrętarka akumulatorowa to świetny prezent Przekażę Szanownemu jak wróci ( własnie, to jakoś niebawem, prawda ?? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 14:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rom, faktycznie masz rację - jakieś takie dziwne przeliczniki są. Ale ja kupiłam działkę bez uzbrojenia i dlatego te koszty się ciut inaczej kształtują ( na szczęście dla nas energetyka zmieniła cennik na te moce przeliczeniowe a kiedyś było tak jak z gazem - za metry doprowadzenia przyłączy to pewnie byśmy prądu nie mieli ) . Daltego też gaz będzie nas więcej kosztował niż prąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Braza jesteś jedyną kobietą od któej usłyszałem że pasowałaby jej wkrętarka na prezent Dla mnie to też super prezent. Jak się mieska w niewykończonym domu to stale jest coś do skręcenia, przykręcenia tak że przydałaby się taka wkrętarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 O rany!!! Ale poważne tematy!!! Czysto budowlane To ja powiem, że taka akumulatorowa wkrętarka to by mi pasowała w prezencie! Mam w planie kupienie jeszcze paru elementów mebli do nas i do Młodej i jak pomyślę, ile bólu w dłoniach kosztuje mnie ich skręcanie .... Tak, dla mnie wkrętarka akumulatorowa to świetny prezent Przekażę Szanownemu jak wróci ( własnie, to jakoś niebawem, prawda ?? ) Niop!!! Albo jeszcze w tym, albo na początku przyszłego tygodnia O wkrętarce nic nie mów, może uda mi się zasiać ziarenko na tranzelę dla konia jako prezent!!! Wkrętarka może nbyć na urodziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rom, faktycznie masz rację - jakieś takie dziwne przeliczniki są. Ale ja kupiłam działkę bez uzbrojenia i dlatego te koszty się ciut inaczej kształtują ( na szczęście dla nas energetyka zmieniła cennik na te moce przeliczeniowe a kiedyś było tak jak z gazem - za metry doprowadzenia przyłączy to pewnie byśmy prądu nie mieli ) . Daltego też gaz będzie nas więcej kosztował niż prąd nadal nie rozumiem dlaczego gaz ma byc droższy??? Nie ma już zryczałtowanej opłaty??? Rok temu jak zakładałem gaz to jeszcze była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 14:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rom, ryczałt jest ale do 5 m przyłącza. A potem bulisz aż miło .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Niop!!! Albo jeszcze w tym, albo na początku przyszłego tygodnia O wkrętarce nic nie mów, może uda mi się zasiać ziarenko na tranzelę dla konia jako prezent!!! Wkrętarka może nbyć na urodziny a ja znowu wytłuszczonego nie kumam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Rom, ryczałt jest ale do 5 m przyłącza. A potem bulisz aż miło .... no to teraz kumam ale jak macie więcej niż 5 metrów...to w sumie się nie ma z czego cieszyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 14:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Niop!!! Albo jeszcze w tym, albo na początku przyszłego tygodnia O wkrętarce nic nie mów, może uda mi się zasiać ziarenko na tranzelę dla konia jako prezent!!! Wkrętarka może nbyć na urodziny a ja znowu wytłuszczonego nie kumam Szbko tłumaczę, bo lecę do marketu - tranzela, inaczej ogłowie!!! To coś, co się zakłada koniom na twarze!!! Konie chyba tego nie lubią Papa!! Do później!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Niop!!! Albo jeszcze w tym, albo na początku przyszłego tygodnia O wkrętarce nic nie mów, może uda mi się zasiać ziarenko na tranzelę dla konia jako prezent!!! Wkrętarka może nbyć na urodziny a ja znowu wytłuszczonego nie kumam Tranzela też mi nic nie mówi Rom, nie martw się Się tylko domyslam ( jak zresztą Braza napisała ) że to jakiś osprzęt dla konika, którego Brazunia ( albo jej córka ) ujeżdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 14:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No proszę jak nam Brazunia szybko temat wyjasniła Rom, ja się wcale nie cieszę z tego powodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 dzieki Braza teraz kumam ciekawe czy markiz de sade też takie coś uzywał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts