Reyzel 11.12.2007 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 dzieki Braza teraz kumam ciekawe czy markiz de sade też takie coś uzywał no proszę, jaki znawca tematu się nam tu znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Cieszę się ze piec się sprawdził i masz już ciepło w domu. Dzisiaj się dopiero dopatrzyłam że masz fajny taras A to przyniosłam na oblewanie stanu surowego zamknietego http://bi.gazeta.pl/im/2/1898/z1898392X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 15:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Dziękuję Verunia, bardzo mi miło !!!! No to zdrówko, żeby się nie rozsypało ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 dzieki Braza teraz kumam ciekawe czy markiz de sade też takie coś uzywał no proszę, jaki znawca tematu się nam tu znalazł JA??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 15:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A taras to kompromis - pomiędzy słońcem, które ja bardzo lubię a cieniem, który woli mój mąż No i gdyby jakiś deszczyk w ciepłe dni był - rozwiązanie idealne dla nas obojga A jak tam Twoi nowi fachowcy? Bo coś chyba cisza u Ciebie ... Mąż już był na inspekcji czy dopiero pojedzie ? Podubiłam się z terminami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 JA??????? A kto tu o markizie de sade napisał ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 11.12.2007 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 JA??????? A kto tu o markizie de sade napisał ?? a jak od razu wiesz o kogo chodzi i kto tu jest znawca tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 11.12.2007 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 A taras to kompromis - pomiędzy słońcem, które ja bardzo lubię a cieniem, który woli mój mąż No i gdyby jakiś deszczyk w ciepłe dni był - rozwiązanie idealne dla nas obojga A jak tam Twoi nowi fachowcy? Bo coś chyba cisza u Ciebie ... Mąż już był na inspekcji czy dopiero pojedzie ? Podubiłam się z terminami Nie był, bo znowu nie miał czasu A co do tarasu to obecnie mam częściowo zadaszony i bardzo sobie go chwalę. Uwielbiam siedziec na nim podczas letnich burz. Ubolewam nad tym że w nowym domu będzie taras odkryty, dlatego w poblizu planuje altanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 11.12.2007 15:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Ale tylko mąż nie był ? Bo ciesle - mam nadzieję - robią Twój dach Veruniu... Też się cieszę z tego częściowo zadaszonego tarasu - zawsze jest gdzie usiąść i nie będzie trzeba parasoli montować A z altanką Twój ogród będzie się super prezentował ( to już widać na projekcie ogrodu ) - bo przecież masz tam duuuuuuzo przestrzeni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 11.12.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 Markiz de Sade miał gust bardziej wysublimowany - można to tak ująć Z tego wszystkiego Reyzelciu Kochana ciała dałam i .... Gratuluję zamknięcia!!!!!!!!! (stanu, oczywiście ) I co by się tynk nie wykruszył: http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 11.12.2007 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2007 No to juz prawdziwa chałupa Gratuluję! Ten piec to naprawdę super wynalazek. Dobrze, że go macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 12.12.2007 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Dzień dobry Reyzel Wylicytowałam wannę Troche inną niż ta Twoja ale rozmiarami mi pasuje bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.12.2007 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Cześć Mayland Super! Już biegnę zobaczyć do Ciebie, bo mam nadzieję, że znajdę tam zdjęcie Dziękuję- za tę prawdziwą chałupę To prawda, że jak tylko się wstawia okna to od razu budowa staje się prawie domem Brazunia, o jakim ciele mówisz ? No i żeby tak publicznie Dzieki za szampana Odpowiednio ten stan trza opić, coby faktycznie nic się nie pokruszyło A przede wszystkim dziękuję za projekty :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.12.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 cześć ranne ptaszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.12.2007 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Cześć cześć ranny ptaszku (choć w Twoim przypadku mogło to zabrzmieć dość dwuznacznie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 12.12.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Cześć cześć ranny ptaszku (choć w Twoim przypadku mogło to zabrzmieć dość dwuznacznie ) hahaha dobre nigdy bym nie wpadł na takie skojarzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 A co tutaj tak cichutko od rana Reyzelciu, czyżby Ci e papiery przysypały??? Daj zna, to Cię odkopiemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.12.2007 12:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 A co tutaj tak cichutko od rana Reyzelciu, czyżby Ci e papiery przysypały??? Daj zna, to Cię odkopiemy jak zwykle trafiłaś w 10-tkę Brazunia ! To ja właśnie daję znać i czekam na pomoc i koparkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 12.12.2007 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Koparka jest!!!!! http://d.ale.gratka.pl/g2/o/2d/8f/65/749658_2_d41d_d.jpeg I coś na wzmocnienie, po tylu godzinach pod papierami można osłabnąć http://www.strykowski.net/hiszpania/94_Sangria_3_hiszpania_2863_mini.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 12.12.2007 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2007 Brazunia, jesteś kochana http://www.animowane-gify.net/gify/10/3.gif koparka wpadła i wszystko mi z biurka zrzucila A alkohol... jest wskazany w niemałych ilościach - po pierwsze primo: na podniesienie ciśnienia, po drugie primo: z leksza załamana jestem ilością rzeczy które muszę zrobić przez najbliższy tydzień więc jak się upije, to lepiej mi będzie tę świadomość znieść ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts