Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Cieszę się ze piec się sprawdził :lol: i masz już ciepło w domu. Dzisiaj się dopiero dopatrzyłam że masz fajny taras

A to przyniosłam na oblewanie stanu surowego zamknietego

http://bi.gazeta.pl/im/2/1898/z1898392X.jpg

A taras to kompromis - pomiędzy słońcem, które ja bardzo lubię a cieniem, który woli mój mąż :lol: No i gdyby jakiś deszczyk w ciepłe dni był - rozwiązanie idealne dla nas obojga :wink: :lol:

A jak tam Twoi nowi fachowcy? Bo coś chyba cisza u Ciebie ... Mąż już był na inspekcji czy dopiero pojedzie ? Podubiłam się z terminami :roll:

A taras to kompromis - pomiędzy słońcem, które ja bardzo lubię a cieniem, który woli mój mąż :lol: No i gdyby jakiś deszczyk w ciepłe dni był - rozwiązanie idealne dla nas obojga :wink: :lol:

A jak tam Twoi nowi fachowcy? Bo coś chyba cisza u Ciebie ... Mąż już był na inspekcji czy dopiero pojedzie ? Podubiłam się z terminami :roll:

Nie był, bo znowu nie miał czasu :evil:

A co do tarasu to obecnie mam częściowo zadaszony i bardzo sobie go chwalę. Uwielbiam siedziec na nim podczas letnich burz. Ubolewam nad tym że w nowym domu będzie taras odkryty, dlatego w poblizu planuje altanę

Ale tylko mąż nie był :-? ? Bo ciesle - mam nadzieję - robią Twój dach Veruniu...

Też się cieszę z tego częściowo zadaszonego tarasu - zawsze jest gdzie usiąść i nie będzie trzeba parasoli montować :wink:

A z altanką Twój ogród będzie się super prezentował ( to już widać na projekcie ogrodu ) - bo przecież masz tam duuuuuuzo przestrzeni :D

Markiz de Sade miał gust bardziej wysublimowany - można to tak ująć :wink:

Z tego wszystkiego Reyzelciu Kochana ciała dałam i ....

Gratuluję zamknięcia!!!!!!!!!

(stanu, oczywiście :wink: )

I co by się tynk nie wykruszył:

http://www.sgh.waw.pl/kolegia/kes/aktualnosci/zyczenia_noworoczne/szampan.jpg

Cześć Mayland :D

Super! Już biegnę zobaczyć do Ciebie, bo mam nadzieję, że znajdę tam zdjęcie :roll:

Dziękuję- za tę prawdziwą chałupę :D To prawda, że jak tylko się wstawia okna to od razu budowa staje się prawie domem :D

Brazunia, o jakim ciele mówisz ? No i żeby tak publicznie :wink: :roll: 8) :lol:

Dzieki za szampana :D Odpowiednio ten stan trza opić, coby faktycznie nic się nie pokruszyło :wink: :lol:

A przede wszystkim dziękuję za projekty 8) :D :*

Brazunia, jesteś kochana http://www.animowane-gify.net/gify/10/3.gif

:lol: :lol: :lol: koparka wpadła i wszystko mi z biurka zrzucila :o :roll: :lol:

A alkohol... jest wskazany w niemałych ilościach - po pierwsze primo: na podniesienie ciśnienia, po drugie primo: z leksza załamana jestem ilością rzeczy które muszę zrobić przez najbliższy tydzień :-? więc jak się upije, to lepiej mi będzie tę świadomość znieść ... :roll: 8)