Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

A mówiłam kierowcy, żeby delikatnie, jak z kobetą .... A on demolki narobił - spokojnie posprząta :D

Z alkoholem to jest tak, że jak za dużo, to się zapomin, co się miało zrobić :wink: Miarkę na butelce wydrapałam palcem, więc ani kropli więcej :wink:

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

A mówiłam kierowcy, żeby delikatnie, jak z kobetą .... A on demolki narobił - spokojnie posprząta :D

Z alkoholem to jest tak, że jak za dużo, to się zapomin, co się miało zrobić :wink: Miarkę na butelce wydrapałam palcem, więc ani kropli więcej :wink:

jak na butelce to ok ale ciosik mi się wydaje, że to na kieliszku zrobiłaś tę miarkę :wink: :roll:

A kierowca już sprząta... :p

Taki urok końca roku, ze niewiadomo w co ręce włożyć. Mąż pracuje po 14h. Jest tak pochłoniety pracą, ze sie całkowiecie oderwał od rzeczywistości :roll: Wczoraj dał mi i córce......... po 50zł na fryzjera :o :o Zdębiałam co on robi bo za tę kwotę to fryzjer może mnie najwyzej po głowie podrapać :evil: :o Był zdziwiony, że powinien dać więcej :o Bo on płaci.....15zł :o :evil: No ale jego obcina kolega :lol: :lol: Obłęd, faceci nie mają pojecia o wydatkach :o No chyba, że dotyczą one samochodu :lol: :lol:

Nawiazując do tematu pracy to.... ja też prowadzę kilka spraw jednocześnie. Zaczyna mi sie wszystko pierniczyć. Ale na szczęscie juz zaczynają robić odbiory i spływać faktury. Blizej końca. A protokoły to chyba po nocach bedą mi się śnić z pół roku jeszcze :lol: :lol: Pracy dużo a ja myślę o urlopie :lol: Tak to jest jak się nie lubi swojej pracy :roll:

Rom, niop, od Twojej strony to za przejazdem. Niestety, bo wiecznie jest zamknięty :-? I mimo tego, że karpia jem ... to i tak nie mam pojęcia o temacie :lol: Kupuję "oprawionego" w sklepie rybnym, sama za chiny ludowe bym się z nim nie rozprawiła :o :-? :roll: ( mąż zresztą też :roll: )

Mayland ...widzę, że mój maż i Twój to te same egzemplarze :lol: :lol: :lol: Mój też z podziwu wyjść nie może, że do tych 50 powienien dorzuciuc jakies 100 - bo sam tez płaci 15 zł :o :o :o

A w kwestii pracy ... mam straszny młyn... tylko, ze ja to lubię :oops: I swoją pracę też. I ludzi z którymi pracuję ...nawet bardzo lubię :oops: Nasza firma, to taki dziwny twór jest :D . Są super relacje, zawsze się wszyscy temu dziwią...

Co nie oznacza, że czasem mi się nerwówka mała nie włącza :-? , bo wiem, ze ponoszę odpowiedzialność za pewne sprawy ( tylko mentalny 8) ) i nie potrafię o...ć tych spraw ... i tak siedzę- często w domu - i pracuję... bo wiem, że muszę, Nawet dla siebie samej i swojego spokoju ducha.

No i tak jest zazwyczaj jakieś 300 dni w roku :p :roll:

to ty pracoholiczka jestes

do tego doszedł ci nowy nałóg - forum :lol:

Eeee tam, zaraz nałóg - takie małe uzależnienie tylko!!

A że pracoholiczka, to się zgadzam :D

Ja uwielbiałam swoją pracę, a przede wszystkm ludzi, z którymi pacowałam!!! Rozryczałam się bachor, kiedy przyszło mi się z Nimi żegnać :oops:

Ja nie lubie. Może to zmęczenie materiału (15lat w tym samym miejscu), może stosunek ludzi do mojej pracy, brak akceptacji społecznej wykonywanego zawodu, brak szacunku do władzy ustawodawczej....wszystko po troszku. :roll: W każdym razie mam dosc pracy której muszę się wstydzić, z która lepiej się nie zdradzać i o której lepiej nie mówić.... No i w dodatku nie mieć motywacji finansowej :lol:

Stać mnie na duzo więcej. Szkoda mi marnować czasu. Z tej roboty ani satysfakcji, ani nauki ani kasy nie mam :evil:

to ty pracoholiczka jestes

do tego doszedł ci nowy nałóg - forum :lol:

Eeee tam, zaraz nałóg - takie małe uzależnienie tylko!!

A że pracoholiczka, to się zgadzam :D

Ja uwielbiałam swoją pracę, a przede wszystkm ludzi, z którymi pacowałam!!! Rozryczałam się bachor, kiedy przyszło mi się z Nimi żegnać :oops:

No wiecie !!! Rom, Braza ... teraz to już lekkie przegiecie ... że niby ja pracoholiczką ???!!! :x :wink: :lol:

Ja po prostu lubię tę pracę.

No a to małe uzależnienie.... to nałóg :oops: 8) :lol: :lol:

I nie dziwię Ci się Braza, że się poryczalaś w takiej sytuacji...

Mayland, to pewnie faktycznie wszystko po trochu decyduje o tym, ze nie przepadasz za tym co robisz ...

Ja pracuję z tymi samymi ( prawie , bo się ciut pozmienialo w międzyczasie, ale głowny trzon firmy pozostaje od lat ten sam ) ludżmi od 10 lat. I za nic w świecie nie chciałabym tego zmieniać. Więc to chyba nie dlugość stażu decyduje o takich nastrojach ... :-?

Zmień tą pracę - tak jak planujesz, jak pisałaś wcześniej - zrób totalny bałagan w swoim życiu, bo trzeba robić to co się lubi. Praca musi sprawiać przyjemność, bo w koncu spędzamy w niej grubo ponad połowę swojego kazdego dnia !!! :D

no czas zimowy to kiepski czas... faktycznie - rano ciemno, po pracy ciemno ... Kiedys mi to tak bardzo nie przeszkadzało, ale teraz chciałabym cosik na budowie zobaczyc i nic z tego :evil: zostają weekendy ... :roll:

Ale Rom, pomyśl, że za niecałe 2 tyg dzien znów zacznie się wydłużac a co oznacza że do wiosny juz nie daleko :D :D :D

A teraz jest tak piękny Świąteczny czas .... nie mów mi to o żadnych depresjach !!! :p :x Zakazuję !!! :p :D