braza 13.12.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Wychodzi na to, że to ja największa gaduła jestem z tego towarzystwa Cisza taka - gdzie Wy jesteście?? Ja dzisiaj miałam chodzone, ale wyfasonował prezent dla Laski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ja jestem Zbieram siły przed weekendem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Ja jestem Zbieram siły przed weekendem A co będzie w weekend, nieśmiało zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Weekend na budowie bedzie Musze domyć garaż po malowaniu i może wreszcie cos zrobię co będzie widać a nei tylko wypalać śmieci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 13.12.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Mayland garaz jest extra - ja nawet nie chce myslec jaka bedzie reszta !!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Mayland garaz jest extra - ja nawet nie chce myslec jaka bedzie reszta !!!!!!! Reszta będzie taka sama Tzn biała, pusta i goła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Rom nie mów ze już śpisz? jestem , jestem i znowu się nie udało iść wcześniej spać, już po jedenastej jednak jestem od tego forum uzależniony ale no mi tam.....fajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Reyzel rób KONIECZNIE zdjęcia ścian z instalacjami!!!!! Ja zrobiłam i ciagle ktoś do nich zerka i szuka kabli w ścianie teraz. Trzeba uważać potem by nie przewiercić jakiegoś. Jestem pełna podziwu. Faktycznei wzięli się za robotę A to tynkowanie to już obłęd Niech robią, chyba kasa im na świeta jest potrzebna W takim tempie to szybko zrobią tą elektrykę. U mnie to się ciągnęło w nieskończonosć Wiem co to znaczy światło w domu. Gdy pierwszy raz zobaczyłam światło z żarówki w oprawce to niesamowite uczucie. Odrazu pierwszą rzeczą jaką zrobiłam to było......złożenie wszystkich przedłużaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.12.2007 22:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Wychodzi na to, że to ja największa gaduła jestem z tego towarzystwa Cisza taka - gdzie Wy jesteście?? Ja dzisiaj miałam chodzone, ale wyfasonował prezent dla Laski i co kupiłas Brazunia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.12.2007 22:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Weekend na budowie bedzie Musze domyć garaż po malowaniu i może wreszcie cos zrobię co będzie widać a nei tylko wypalać śmieci jakbys mało takich widocznych rzeczy zrobiła !!! Mayland, chyba Cię trzeba przywołać do porządku ... przecież Ty same takie rzeczy robisz. Wypalanie śmieci to tylko marginesik działan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Wychodzi na to, że to ja największa gaduła jestem z tego towarzystwa Cisza taka - gdzie Wy jesteście?? Ja dzisiaj miałam chodzone, ale wyfasonował prezent dla Laski i co kupiłas Brazunia ??? SPA kupiłam Do wglądu u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Rayzel przyłączam sie do rady Mayland. Mam dokładną dokumentację fotograficzną każdego kabelka w moim domku. Haha a ostatnio mój ojciec ( który robił tą elektrykę ) sam wwiercił się w kabel bo mu się nie chciało szukać w tej dokumentacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.12.2007 22:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Rom... a kto mnie tu wczoraj od uzależnionych wyzywał ?? Mayland, no niby próbujemy ale nasze "pracusie" tak się zawzięli, ze jeden pokoj jest nie spisany ... bo już wszystko przykryte tynkami Ale wiem, ze to ważne - dlatego to robimy A uczucie ... faktycznie, cudo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 No i gratuluję prundu!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Rom... a kto mnie tu wczoraj od uzależnionych wyzywał ?? upssssssssssssssssss co za pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.12.2007 22:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 No i gratuluję prundu!!!!!! prund niestety cały czas pożyczony ale za to we własnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 13.12.2007 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Rom... a kto mnie tu wczoraj od uzależnionych wyzywał ?? upssssssssssssssssss co za pamięć ja tam pamiętliwa nie jestem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 13.12.2007 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 No i gratuluję prundu!!!!!! prund niestety cały czas pożyczony ale za to we własnym domu To co mi się pomerdało, że macie już swój Dobra, gratulek nie odwołuję, będą w sam raz za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 13.12.2007 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Rayzel weź sobie drinka u Mayland to szybko zapomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.12.2007 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 No właśnie I tylko za kabelki mocno nie pociagaj bo pewnei nieuziemione jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts