Rom 07.09.2007 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Wiesz Rom to " może " to wg mnie tylko taka kokieteria ze strony Kolakao Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.09.2007 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Nie no... Kolakao lwice nie marudzą tylko walczą A poza tym, to wcale nie musisz narzekać bo jak widać plan masz dopracowany, za chwilę okna i drzwi wstawiasz, kominy z klinkieru już się budują... Tylko tak dalej! no w koncu harmonogram prac dostalam od meza w zeszlym tygodniu heuheuheu - musze sie trzyamac - moj PRYWATNY NIK -(czytaj maz|) przyjezdza w przyszlym tygodniu wiec musze sie starac heuheu no jade na budowe!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.09.2007 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Wiesz Rom to " może " to wg mnie tylko taka kokieteria ze strony Kolakao wiesz reyzel to "moze" to dla wszystkich tych ktorzy nie wierza ze ja tam bede mieszkac, jakby co to powiem ze zawsze bylo "moze" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Kolakao najważniejsze, ze TY wierzysz w ten grudzień i że są tacy, którzy w to wierzą ( np. ja ) bo to przecież realny plan ( tak jak już kiedyś pisałam )! A inni niech się wypchają To "może" schowaj do kieszeni i nie zaglądaj tam - a zobaczysz, że nigdy stamtąd nie wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.09.2007 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 kurcze siedze przy tym kompie a tam sie robi moj dach - dzwonili sa i dzialaja - nie ma na co czekac - jade zobaczyc co sie dzieje i zrobic zdjeciaQ!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2007 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Kolakao najważniejsze, ze TY wierzysz w ten grudzień i że są tacy, którzy w to wierzą ( np. ja ) bo to przecież realny plan ( tak jak już kiedyś pisałam )! A inni niech się wypchają To "może" schowaj do kieszeni i nie zaglądaj tam - a zobaczysz, że nigdy stamtąd nie wyjdzie Ja jak zaczynałem budowę to w mojej rodzinie znaleźli się tacy życzliwi, którzy twierdzili że bedę się budował latami. Jak po roku od pierwszego wbicia łopaty sie wprowadziłem to o mało im nie pękła żyła na czole Teraz nawet nie chcą przyjechać zobaczyć Tak więc Kolakao miej gdzieś wszystkich "życzliwych" i rób swoje. Trzymam kciuki za ten grudzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 07.09.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Kolakao najważniejsze, ze TY wierzysz w ten grudzień i że są tacy, którzy w to wierzą ( np. ja ) bo to przecież realny plan ( tak jak już kiedyś pisałam )! A inni niech się wypchają To "może" schowaj do kieszeni i nie zaglądaj tam - a zobaczysz, że nigdy stamtąd nie wyjdzie Ja jak zaczynałem budowę to w mojej rodzinie znaleźli się tacy życzliwi, którzy twierdzili że bedę się budował latami. Jak po roku od pierwszego wbicia łopaty sie wprowadziłem to o mało im nie pękła żyła na czole Teraz nawet nie chcą przyjechać zobaczyć Tak więc Kolakao miej gdzieś wszystkich "życzliwych" i rób swoje. Trzymam kciuki za ten grudzień dziekuje kochani dziekuje zabieram swoje dwa ogony - wiadomo kogo i jade po pan od pomiaru okin przed chwila zadzwonil tez jedzie - trzeba ruszyc wreszcie tylek !!!!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 hehe Rom taki obrót sprawy jest najlepszy na utarcie nosa takim "życzliwym" - szczególnie takowej rodzinie Pewnie mało co się nie przyczyniłeś do kilku zawałów u "najbliższych" A tak na marginesie- może tak byś kiedyś wkleił jakieś zdjątko swojego domku? Nie mam nic przeciwko, zebys to zrobił tutaj, w moich komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Nie masz za co dziękować Kolakao Jak to się na sesjach terapeutycznych mówi: "jesteśmy z Tobą" ( hehe ... obyśmy wszyscy przebrnęli przez te budowy bez konieczności wizyt u specjalisty No może od czasu do czasu przyda się prezent od życzliwego kolegi w postaci buteleczki nerwosolu ... ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2007 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 A tak na marginesie- może tak byś kiedyś wkleił jakieś zdjątko swojego domku? Nie mam nic przeciwko, zebys to zrobił tutaj, w moich komentarzach Proszę bardzo Zdjęcie z jesieni zeszłego roku. Nie mam w tej chwili nowszego. Ale w sumie nic sie nie zmieniło. Nadal nie ma tynku i teren nadal niezagospodarowany Od tamrego czasu skupiłaem sie na wykańczaniu środka http://img175.imageshack.us/img175/1883/domekuh9.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 07.09.2007 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ale szybko działasz - w stylu "mówisz- masz" Super domek, gratuluję - o ile dobrze kojarzę to Braza ma wybrany podobny projekt A zagospodarowanie terenu wokół to chyba zawsze ostatnia rzecz jaką się robi - najważniejsze jest chyba to, zeby ( w miarę możliwości ) nie mieszkać w ciągłej budowie wewnatrz a ogród itp ... to rzecz drugorzędna Najważniejsze, że się dobrze mieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 07.09.2007 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 ale szybko działasz - w stylu "mówisz- masz" Super domek, gratuluję - o ile dobrze kojarzę to Braza ma wybrany podobny projekt A zagospodarowanie terenu wokół to chyba zawsze ostatnia rzecz jaką się robi - najważniejsze jest chyba to, zeby ( w miarę możliwości ) nie mieszkać w ciągłej budowie wewnatrz a ogród itp ... to rzecz drugorzędna Najważniejsze, że się dobrze mieszka Na razie mam zagospodarowany tył działki. Posadziłem drzewka owocowe, iglaki, posiałem trawkę. Na przód przyjdzie czas w przyszłym roku. Zresztą chciałem zrobić podjazd i ścieżkę do domu z kostki granitowej a jej ostatatnie ceny rzuciły mnie na kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 20.09.2007 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 Widzę że budowa w podobnym tempie do naszej a nawet lepiej Daleko ode mnie budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 20.09.2007 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2007 No a ja znowu przyszlam gratulowac szybkosci prac na budowie, stropik w jeden dzien to jak dla mnie tempo ekspresowe - nawet nie chce mi sie przypominac ile robili go u mnie ale zareczam ci ze strasznie dlugooooooo!!!oby tak dalej !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.09.2007 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Widzę że budowa w podobnym tempie do naszej a nawet lepiej Daleko ode mnie budujesz? Co do tempa budowy to na początku wydawało mi się, że jakoś tam wolno idzie ale teraz wiem ( oczywiście po lekturach innych dzienników ) że jednak tak wolno to to nie jest .... Buduję się jakieś 50 km od Ciebie Verunia. A blisko Ciebie ( jakieś 10 km ) mieszka moja siostra z rodzinką. Sama tam też mieszkałam swego czasu. Jak się będę wybierała w tamtą stronę to zapytam o dokładniejsze namiary na Twoją budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.09.2007 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No a ja znowu przyszlam gratulowac szybkosci prac na budowie, stropik w jeden dzien to jak dla mnie tempo ekspresowe - nawet nie chce mi sie przypominac ile robili go u mnie ale zareczam ci ze strasznie dlugooooooo!!! oby tak dalej !!!! Kolakao nie tak w jeden dzień ... w ten jeden to zrobili stropik nad garażem. A resztę robią aktualnie - jutro lub w poniedziałek ( jak ich znam, to pewnie w poniedziałek, bo w soboty to "moi" robotą się raczej nie parają ) zalewamy resztę stropu. I tak nie narzekaj bo u Ciebie to już dach prawie cały jest!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.09.2007 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Tak wogóle to miło mi bardzo, że ktosik do mnie zagląda. Dzięki Dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 21.09.2007 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A se zajrzałam do Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 21.09.2007 07:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 A se zajrzałam do Ciebie No miło mi bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kolakao 21.09.2007 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 No a ja znowu przyszlam gratulowac szybkosci prac na budowie, stropik w jeden dzien to jak dla mnie tempo ekspresowe - nawet nie chce mi sie przypominac ile robili go u mnie ale zareczam ci ze strasznie dlugooooooo!!! oby tak dalej !!!! Kolakao nie tak w jeden dzień ... w ten jeden to zrobili stropik nad garażem. A resztę robią aktualnie - jutro lub w poniedziałek ( jak ich znam, to pewnie w poniedziałek, bo w soboty to "moi" robotą się raczej nie parają ) zalewamy resztę stropu. I tak nie narzekaj bo u Ciebie to już dach prawie cały jest!!! To i tak szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts