Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Zazwyczaj teoria nie pasuje do praktyki. :lol: :lol: :lol: W każdej dziedzinie życia :wink: :roll:

Ale mam masakrę dzisiaj...

Wirus mi zaatakował tel :evil: :evil: :evil: ( niezalezna sprawa, poprzez mmsa którego notabene mąż mi chciał przesłać :roll: ).

Szlag mi trafił WSZYSTKIE kontakty... ( napomknę tylko, ze było ich ponad 500 ... a telefon to poniekąd moje narzędzie pracy :cry: :cry: :cry: )

Zazwyczaj teoria nie pasuje do praktyki. :lol: :lol: :lol: W każdej dziedzinie życia :wink: :roll:

Ale mam masakrę dzisiaj...

Wirus mi zaatakował tel :evil: :evil: :evil: ( niezalezna sprawa, poprzez mmsa którego notabene mąż mi chciał przesłać :roll: ).

Szlag mi trafił WSZYSTKIE kontakty... ( napomknę tylko, ze było ich ponad 500 ... a telefon to poniekąd moje narzędzie pracy :cry: :cry: :cry: )

ja bym męża ukatrupił :lol:

Niezły numer z tym telefonem :o Współczuje bardzo, tym bardziej jeżeli to Twoja praca. :(

Rom jeśli chodzi o usypianie to mnie rodzice usypiali w starej syrence :lol: Podobo wystarczyło kilk minut przy włącoznym silniku i spałam jak zabita :wink: :lol: Tylko skąd Ty weźniesz teraz syrenkę? :o :lol:

łe no w samochodzie to nie ma żadnego problemu, wsadza się ją w fotelik, odpalam samochód i już po chwili dziecka nie ma :lol: Ale najgorsze jest to że jak jadę do Poznania to po drodze mam masakryczny przejazd kolejowy ( Rayzel wie o jaki chodzi), więcej jest zamknięty niż otwarty i jak gaszę silnik to zaczynają się problemy.

Mayland masz jakąś skarpetę ( w Poznaniu tak się kiedyś mówiło na syrenkę) na wyposażeniu żebym mógł pożyczyć? :lol:

Ja tez na "naszej Klasie" wkleiłam zdjęcia z podstawówki!!! Ale się uśmiałam przy ich oglądaniu - dawno nie miałam ich w ręku!!! No cudo poprostu!!!

Dobry pomysł z tymi zdjęciami z dzieciństwa!! Kto pierwszy!!

Reyzel no qurczę współczuję tej katastrofy z telefonem :cry: