Reyzel 17.12.2007 10:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Witaj Rom Jak Martusia, cały czas marudzi w nocy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 już jest dobrze. Tylkokilka nocy było takich marudzących.A ząbków jak nie było tak nie ma. Pewnie się o nich dowiem jak zostanę ugryziony.Teraz się jej tak odmieniło że nie przestaje sie śmiać. Normalnie możnaby ją pożreć w całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Można pożreć, można!!!! Ale czasami to trzeba mieć ogroooomnąąąą cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No dokładnie. Szczególnie czasami w czasie usypiania. Ja wiem że książkowo dzieci powinny nauczyć sie same zasypiać...ale czasami.....książki książkami a życie swoje....majważniejsze w takich chwilach to rzeczywiście mieć anielską cierpliwość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 W czasopiśmie pt.: "Mamo to Ja" podano kiedyś 20 sposób na usypianie dzieci. Po wielu próbach dopisaliśmy z Szanownym punkt 21 w brzmieniu: "20 powyższych sposobów nie dotyczy Karli..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 hahah tak to juz jestMalmuc poleciła mi kiedyś taką książkę "Język niemowlaka".Książka jest super. Zaraz ją kupiłem i całą przeczytałem. Tylko że właśnie jest jeden knyf: nie zawsze teoria pasuje do praktyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.12.2007 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Zazwyczaj teoria nie pasuje do praktyki. W każdej dziedzinie życia Ale mam masakrę dzisiaj... Wirus mi zaatakował tel ( niezalezna sprawa, poprzez mmsa którego notabene mąż mi chciał przesłać ). Szlag mi trafił WSZYSTKIE kontakty... ( napomknę tylko, ze było ich ponad 500 ... a telefon to poniekąd moje narzędzie pracy ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Zazwyczaj teoria nie pasuje do praktyki. W każdej dziedzinie życia Ale mam masakrę dzisiaj... Wirus mi zaatakował tel ( niezalezna sprawa, poprzez mmsa którego notabene mąż mi chciał przesłać ). Szlag mi trafił WSZYSTKIE kontakty... ( napomknę tylko, ze było ich ponad 500 ... a telefon to poniekąd moje narzędzie pracy ) ja bym męża ukatrupił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 17.12.2007 15:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 No mąż tu nie zawinił ... chyba, ze tylko tym, ze cosik chciał mi wysłać A przecież kazdy wysłany mms idzie przez internet i dalej do odbiorcy... no i niestety po drodze moze zabrać jakąś małą niespodziankę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Niezły numer z tym telefonem Współczuje bardzo, tym bardziej jeżeli to Twoja praca. Rom jeśli chodzi o usypianie to mnie rodzice usypiali w starej syrence Podobo wystarczyło kilk minut przy włącoznym silniku i spałam jak zabita Tylko skąd Ty weźniesz teraz syrenkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 łe no w samochodzie to nie ma żadnego problemu, wsadza się ją w fotelik, odpalam samochód i już po chwili dziecka nie ma Ale najgorsze jest to że jak jadę do Poznania to po drodze mam masakryczny przejazd kolejowy ( Rayzel wie o jaki chodzi), więcej jest zamknięty niż otwarty i jak gaszę silnik to zaczynają się problemy. Mayland masz jakąś skarpetę ( w Poznaniu tak się kiedyś mówiło na syrenkę) na wyposażeniu żebym mógł pożyczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2007 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Niestey zostało mi tylko zdjecie syrenki i ja maleńka siedząca na masce Syrenki akrualnie na stanie posiadam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 a ja mam prośbę. Wkle może to zdjęcie Zobaczymy jak wyglądałaś Może ktoś jescze wklei jakieś takie zdjęcie z dzieciństwa??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2007 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 W pacy jestem dzisiaj od 8 do 18 Poszperam za tym zdjeciem i zeskanuję. Ale musisz na nie troche poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Ale fajnie Ja też czegoś poszukam. I zapraszam pozostałych czytelników do zabawy Ostatnio na portalu nasza-klasa znalazłem zdjęcie z 3 klasy szkoły podstawowej Ale wyglądałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2007 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Mam nadzieję, że nikt z moje klasy na to nie wpadł by zdjecia w sieci zamieszczać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 hihi czemu nie? to moje zdjęcie to było takie klasowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 17.12.2007 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Noooo rozumię Jeju ale to dawno było....Jak czowiek wtedy wygladał, co myślał..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 17.12.2007 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Noooo rozumię Jeju ale to dawno było....Jak czowiek wtedy wygladał, co myślał..... u Ciebie to dawno??? U mnie niedawno przecież ledwo co skończyłem 18 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 17.12.2007 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Ja tez na "naszej Klasie" wkleiłam zdjęcia z podstawówki!!! Ale się uśmiałam przy ich oglądaniu - dawno nie miałam ich w ręku!!! No cudo poprostu!!! Dobry pomysł z tymi zdjęciami z dzieciństwa!! Kto pierwszy!! Reyzel no qurczę współczuję tej katastrofy z telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts