mayland 18.12.2007 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 To może załóżmy jakiś wątek z tymi zdjeciami żeby Reyzel nie zaśmiecać komentarzy? A tak wogóle to dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 No to dalej. Mayland zakładaj i zapodaj linka A tak wogóle ...Dzień Dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 18.12.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 Dzień doberek!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 18.12.2007 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2007 A co tu tak cicho przez cały dzień?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 19.12.2007 06:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dzień Dobry Ranny Ptaszku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 dzien dobry Przepraszam za wczorajsze milczenie ale miałam wczoraj kolejny kosmiczno-katastroficzny dzień Czy ktoś umie zatrzymać czas ???????!!!!!!!! haaalllllooooo tam na Górze. Czas- zatrzymac czas, proszę plisssssssssssssss Mozecie bez problemu wklejać tutaj te zdjęcia, będzie mi miło - to nie żadne zaśmiecanie Z tel na szczęscie sobie jacyć magicy poradzili -- i większość kontaktów mam odzyskanych A co do naszej klasy - to też się uśmiałam jak zobaczyłam swoje zdjęcie z 8 klasy SP. Dalej to nawet nie chcę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dzień Doberek Rayzel jeżeli ten wczorajszy katastroficzny dzień był spowodowany pracą to chciałem Ci uświadomić, że powinnaś zacząć zwalniać. Halo za chwilę mamy święta Pomyśl o nich a nie o pracy!!!!! Jeżeli chodzi o zdjęcia z dzieciństwa to zerknij na temat założony przez Mayland. Pooglądaj sobie - jest bombowy. A ja jestem tak czerwonym kapturkiem - chociaż pojawiła się koncepcja że może krasnoludkiem Cieszę sie, że udało się odzyskac dane z telefonu Aha i koniecznie wklej zdjęcie z 8 klasy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dzień dobry złośliwcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Brazunia.... my ?? Złośliwscy ??? My to z całego serca Ci jak najlepiej życzymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dzień dobry złośliwcy hihi Braza nie widziałem Cie jescze w wątku zdjęć z dzieciństwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rom, już tam byłam - znalazłam link w komentarach u Brazuni Zdjęcie masz rewelacyjne. Jutro wkleję swoje z przedszkola A z tym zwolnieniem ... to ja naprawdę baaaaaaaaardzo bym chciała. Ale pewnych tematów nie mogę zostawić. Taka specyfika tego co robię. I tak już sobie podzieliłam to co BEZWGLĘDNIE MUSZĘ zrobić a co ewentualnie mogę zostawić na nowy rok .... choc styczen tez jest strasznie cięzki ( mamy targi). ehhhh.... no nic, odpocznę w lipcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 19.12.2007 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dzień dobry złośliwcy hihi Braza nie widziałem Cie jescze w wątku zdjęć z dzieciństwa A bo nie miałam kiedy tego zrobić - powód chyba znasz, prawda Postaram się dzisiaj nadrobić zaległości, ale najpierw musze zanurkować w czeluściach rodzinnych albumów Na pewno wkleję, wątek bardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 A bo nie miałam kiedy tego zrobić - powód chyba znasz, prawda a pewnie że tak masz wybaczone pod warunkiem że się załapie na tego chrzestnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rom, teraz to już masz jak w banku rolę chrzestnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rom, teraz to już masz jak w banku rolę chrzestnego hurraaaaaaaaa no to teraz niech mi wszyscy zazdroszczą Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rom, teraz to już masz jak w banku rolę chrzestnego hurraaaaaaaaa no to teraz niech mi wszyscy zazdroszczą Dziękuję No ten fakt, to musi Ci jeszcze Brazunia potwierdzić ale skoro ma to być w ramach odkupienia winy to pewnie się zgodzi mimo wszystko ja już zaczynam Ci zazdrościć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rayzel zacznij agitację na rzecz chrzestnej Może też Ci się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 19.12.2007 09:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rayzel zacznij agitację na rzecz chrzestnej Może też Ci się uda Myslę, ze zdecydowanie więcej lepszych kandydatur się znajdzie ale co mi tam szkodzi - też się zacznę dopominać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 19.12.2007 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Rayzel zacznij agitację na rzecz chrzestnej Może też Ci się uda Myslę, ze zdecydowanie więcej lepszych kandydatur się znajdzie ale co mi tam szkodzi - też się zacznę dopominać już nie bądz taka skromna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts