Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

dzien dobry :)

Przepraszam za wczorajsze milczenie ale miałam wczoraj kolejny kosmiczno-katastroficzny dzień :o

Czy ktoś umie zatrzymać czas ???????!!!!!!!! haaalllllooooo tam na Górze. Czas- zatrzymac czas, proszę :roll: :roll: :roll: :roll: plisssssssssssssss :roll: :roll: :roll:

Mozecie bez problemu wklejać tutaj te zdjęcia, będzie mi miło - to nie żadne zaśmiecanie :D

Z tel na szczęscie sobie jacyć magicy poradzili -- i większość kontaktów mam odzyskanych :o :D :D :D

A co do naszej klasy - to też się uśmiałam jak zobaczyłam swoje zdjęcie z 8 klasy SP. Dalej to nawet nie chcę oglądać :wink: :lol: :lol: :lol: :lol:

Dzień Doberek

Rayzel jeżeli ten wczorajszy katastroficzny dzień był spowodowany pracą to chciałem Ci uświadomić, że powinnaś zacząć zwalniać. Halo za chwilę mamy święta :D Pomyśl o nich a nie o pracy!!!!!

Jeżeli chodzi o zdjęcia z dzieciństwa to zerknij na temat założony przez Mayland. :lol: :lol: Pooglądaj sobie - jest bombowy. A ja jestem tak czerwonym kapturkiem :oops: - chociaż pojawiła się koncepcja że może krasnoludkiem :lol:

Cieszę sie, że udało się odzyskac dane z telefonu

Aha i koniecznie wklej zdjęcie z 8 klasy :D

Rom, już tam byłam - znalazłam link w komentarach u Brazuni :D

Zdjęcie masz rewelacyjne. Jutro wkleję swoje z przedszkola 8)

A z tym zwolnieniem ... to ja naprawdę baaaaaaaaardzo bym chciała. Ale pewnych tematów nie mogę zostawić. Taka specyfika tego co robię.

I tak już sobie podzieliłam to co BEZWGLĘDNIE MUSZĘ zrobić a co ewentualnie mogę zostawić na nowy rok .... choc styczen tez jest strasznie cięzki ( mamy targi). ehhhh.... no nic, odpocznę w lipcu :roll:

Dzień dobry złośliwcy :D :wink:

hihi

Braza nie widziałem Cie jescze w wątku zdjęć z dzieciństwa :lol:

A bo nie miałam kiedy tego zrobić - powód chyba znasz, prawda :wink:

Postaram się dzisiaj nadrobić zaległości, ale najpierw musze zanurkować w czeluściach rodzinnych albumów :D Na pewno wkleję, wątek bardzo mi się podoba :D

Rom, teraz to już masz jak w banku rolę chrzestnego :wink: 8)

hurraaaaaaaaa

no to teraz niech mi wszyscy zazdroszczą :D :D

Dziękuję

No ten fakt, to musi Ci jeszcze Brazunia potwierdzić ale skoro ma to być w ramach odkupienia winy to pewnie się zgodzi :roll: :roll: :roll:

mimo wszystko ja już zaczynam Ci zazdrościć :roll: :lol: :lol: