Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

DOM W PIWONIACH - DOMEK MISIÓW - KOMENTARZE

Reyzel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Nie mam nic wspólnego z Wolsztynem, wiem tylko, że to pięknie położone miasto w okolicach Poznania - chyba na trasie do Zielonej Góry. Ale kartki maja bardzo ładne i wstyd i grzech byłoby nie skorzystać :D

Masz szczęście, że się odezwałaś :x Już się wybierałam do Poznania :x :wink:

ups... to mogłam milczeć. Przynajmniej byś mnie odwiedziła Brazunia 8) :lol:

Zapytałam o Wolsztyn, bo tam chodziłam do LO i swego czasu mieszkałam w pobliżu przez jakieś 10 lat. Teraz zresztą też nie mam daleko do Wolsztyna :roll: ( jakieś 25 km ).

A misateczko jest rzeczywiście bardzo urokliwe i śliczne.

Nie mam nic wspólnego z Wolsztynem, wiem tylko, że to pięknie położone miasto w okolicach Poznania - chyba na trasie do Zielonej Góry. Ale kartki maja bardzo ładne i wstyd i grzech byłoby nie skorzystać :D

Masz szczęście, że się odezwałaś :x Już się wybierałam do Poznania :x :wink:

Przyjeżdzaj !!!!!

Czekamy!!!!!!

cześć Mayland :D

U mnie to nie tylko zamknięcie i otwarcie roku, kontrola nad wszystkim ale i wariacki czas gdzie za praktycznie dwa tyg ( ratunku!!!!!!!!! ) mamy targi wystawiennicze... :-? no i organizacyjnie wysiadamy - szczególnie w tym roku, bo przed swiętami strasznie się pogmatwały wszystkie plany związane z wielkością ekspozycji ( po raz kolejny zresztą - dwa razy już robiłam zmiany :( )... Pomiędzy świętami a nowym rokiem wisiałam na tel ustalając nową powierzchnię na wystawę ... Na szczęście jesteśmy wieloletnim wystawcą i dlatego się udało ale teraz trza całą resztę dopiąć na ostatni guzik :-? a jest tego sporo...

Mam straszne wyrzuty sumienia, ze nie mam kiedy zajrzeć do Waszych dzienniczków ale obiecuję, że nadrobię wszystko sumiennie :D

Zgrzeszyłabym bardzo :oops: , gdybym powiedziała, że tego nie lubię :roll:

A taka adrenalina towarzyszy mi jakieś 10 do 11 miesięcy w roku, no to czasem jestem tym troszkę zmęczona :roll:

Ale tylko czasem. Bo uwielbiam to co robię i ludzi z którymi współpracuję.

I tylko mi zal że wtedy brakuje mi czasu na inne rzeczy. Bo sęk w tym, że ja nie zostawiam pracy za drzwiami biura ... I to jest czasem problem :lol:

Zaraz mi Brazunia znów od pracoholików wyjedzie 8) :roll: :wink: :wink:

Kończymy łazienkę na dole. Nie obeszło sie bez problemów ale wyszło to super! Jestem zadowolona. Mogło byc gorzej :wink: Położyli mi tynki strukturalne na dole na połowie scian i mam panel na tv. Jeszcze czekaja na malowanie.

Chcę skończyć tę łazienkę i zrobić sufity (dotrzeć i pomalowac na biało). Potem weźmiemy się za ściany na dole (kilka ścianek do dogładzenia). No i można malować dół. Potem podłoga na dole (płytki+drewno). Na górze zostało dotarcie płyt kg, skończenie zabudowy w płytach łazienki i też można malować górę, układać panele.

Klatke schodową i wiatrołap bedę robić sama w tynku strukturalnym (chyba) :lol:

Na początku lutego maja być schody.

Tyle :lol:

Cześć Kochani!!! Pracocholicy jesteście bez dwóch zdań, ale ... jak pracowałam miałam to samo :D Potrafiłam 3 dni nie wychodzić z jednostki, bo ... planowanie roczne, albo ćwiczenia na morzu!!! Ale ja to lubiłam i prawdę mówiąc trochę mi tego brakuje :oops: :D

Moi wyjechali a ja zamiast sprzatać na Forum siedzę :oops: Ale w duszy mam porzadki, tutaj jest fajniej :D

hahahaha braza ty robisz tak samo jak ja :lol: :lol: :lol:

siadam sobie wczoraj przed kompem...już miałem się wziąść za robotę....ale myślę sobie....a co mi tam ...zajrzę sobie na 5 minutek na forum zobaczyć co słychać.....no i tak mnie północ zastała :lol: :lol: :lol:

Co ja mam zrobić jak się tak uzależniłem????

Mam nadzieję. że nigdy sie z tego nie wyleczę :lol: