Rom 02.01.2008 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 No proszę mi sie poprawić. My Ciebie tu wszyscy bardzo polubiliśmy i brakuje nam Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.01.2008 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Dziękuję Rom, to bardzo miłe co napisałeś Poprawię się - w miarę możliwości styczniowych .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.01.2008 13:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ajjj... Brazunia, przepraszam ... ale zakręcona sklerotyczka ze mnie ... Dziękuję za życzenia , te tutaj i te na kartce Swoją drogą czy portal ekartki z Wolsztyna to przypadek czy masz coś z Wolsztynem wspólnego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.01.2008 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Nie mam nic wspólnego z Wolsztynem, wiem tylko, że to pięknie położone miasto w okolicach Poznania - chyba na trasie do Zielonej Góry. Ale kartki maja bardzo ładne i wstyd i grzech byłoby nie skorzystać Masz szczęście, że się odezwałaś Już się wybierałam do Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.01.2008 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 ups... to mogłam milczeć. Przynajmniej byś mnie odwiedziła Brazunia Zapytałam o Wolsztyn, bo tam chodziłam do LO i swego czasu mieszkałam w pobliżu przez jakieś 10 lat. Teraz zresztą też nie mam daleko do Wolsztyna ( jakieś 25 km ). A misateczko jest rzeczywiście bardzo urokliwe i śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Nie mam nic wspólnego z Wolsztynem, wiem tylko, że to pięknie położone miasto w okolicach Poznania - chyba na trasie do Zielonej Góry. Ale kartki maja bardzo ładne i wstyd i grzech byłoby nie skorzystać Masz szczęście, że się odezwałaś Już się wybierałam do Poznania Przyjeżdzaj !!!!! Czekamy!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Reyzel rozumię doskonale wariactwo na początku roku. Najpierw żyć nie dają bo rok trzeba zakończyć w grudniu a teraz trzeba się porozliczać, posprawdzać i wiele innych pierdółek Ech.....oby do lutego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.01.2008 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 cześć Mayland U mnie to nie tylko zamknięcie i otwarcie roku, kontrola nad wszystkim ale i wariacki czas gdzie za praktycznie dwa tyg ( ratunku!!!!!!!!! ) mamy targi wystawiennicze... no i organizacyjnie wysiadamy - szczególnie w tym roku, bo przed swiętami strasznie się pogmatwały wszystkie plany związane z wielkością ekspozycji ( po raz kolejny zresztą - dwa razy już robiłam zmiany )... Pomiędzy świętami a nowym rokiem wisiałam na tel ustalając nową powierzchnię na wystawę ... Na szczęście jesteśmy wieloletnim wystawcą i dlatego się udało ale teraz trza całą resztę dopiąć na ostatni guzik a jest tego sporo... Mam straszne wyrzuty sumienia, ze nie mam kiedy zajrzeć do Waszych dzienniczków ale obiecuję, że nadrobię wszystko sumiennie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Jak sie wystawisz to przejrzysz dzienniki A tak swoja drogą to ja wolę jak w pracy dzieję sie coś ciekawego. Chyba lubię pracować z taką adrenalinką Niestety, moja praca jest strasznie nudna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.01.2008 15:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Zgrzeszyłabym bardzo , gdybym powiedziała, że tego nie lubię A taka adrenalina towarzyszy mi jakieś 10 do 11 miesięcy w roku, no to czasem jestem tym troszkę zmęczona Ale tylko czasem. Bo uwielbiam to co robię i ludzi z którymi współpracuję. I tylko mi zal że wtedy brakuje mi czasu na inne rzeczy. Bo sęk w tym, że ja nie zostawiam pracy za drzwiami biura ... I to jest czasem problem Zaraz mi Brazunia znów od pracoholików wyjedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Gdy praca to przyjemnosć to nie ma problemu z zabieraniem jej do domu Ech....wiecej nie gadam o pracy bo się wku.....am Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reyzel 02.01.2008 15:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 oki, to o pracy już ani mru mru Lepiej mi napisz szybciutko co tam u Ciebie w domu - bo znając zycie to w Twoim dzienniku i komentarzach przybyło jakieś kilka stron i zanim dotrę do ich czytania i sedna sprawy to na tysiąc % będzie luty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Kończymy łazienkę na dole. Nie obeszło sie bez problemów ale wyszło to super! Jestem zadowolona. Mogło byc gorzej Położyli mi tynki strukturalne na dole na połowie scian i mam panel na tv. Jeszcze czekaja na malowanie. Chcę skończyć tę łazienkę i zrobić sufity (dotrzeć i pomalowac na biało). Potem weźmiemy się za ściany na dole (kilka ścianek do dogładzenia). No i można malować dół. Potem podłoga na dole (płytki+drewno). Na górze zostało dotarcie płyt kg, skończenie zabudowy w płytach łazienki i też można malować górę, układać panele. Klatke schodową i wiatrołap bedę robić sama w tynku strukturalnym (chyba) Na początku lutego maja być schody. Tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 02.01.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Cześć kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.01.2008 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 02.01.2008 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2008 Gdy praca to przyjemnosć to nie ma problemu z zabieraniem jej do domu Ech....wiecej nie gadam o pracy bo się wku.....am nic mi nie mówcie o zabieraniu roboty do domu Właśnie powinienem to robić a ja znowu na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Cześć Kochani!!! Pracocholicy jesteście bez dwóch zdań, ale ... jak pracowałam miałam to samo Potrafiłam 3 dni nie wychodzić z jednostki, bo ... planowanie roczne, albo ćwiczenia na morzu!!! Ale ja to lubiłam i prawdę mówiąc trochę mi tego brakuje Moi wyjechali a ja zamiast sprzatać na Forum siedzę Ale w duszy mam porzadki, tutaj jest fajniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 hahahaha braza ty robisz tak samo jak ja siadam sobie wczoraj przed kompem...już miałem się wziąść za robotę....ale myślę sobie....a co mi tam ...zajrzę sobie na 5 minutek na forum zobaczyć co słychać.....no i tak mnie północ zastała Co ja mam zrobić jak się tak uzależniłem???? Mam nadzieję. że nigdy sie z tego nie wyleczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 03.01.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ja leczenia nawet nie podjęłam, bo po co... Przypadek nieulecalny jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rom 03.01.2008 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2008 Ja leczenia nawet nie podjęłam, bo po co... Przypadek nieulecalny jestem no to jest nas dwóch nieuleczalnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts